cubo
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 22. September , 2008, 16:26:29 » |
|
takych typkov je na muzikeri plna rit. To je fakt to najhorsie forum na slovensku. Preto tam ani nechodim. Same ze: Poradte gitaru do 5000 a poradte kombo do 7000... mi z toho bolo uz na grcanie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
C3llario.HQ
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 22. September , 2008, 16:40:01 » |
|
Hral som z Oraviou na jednom koncerte a bavil sa s tym gitaristom. ten box je kópia a do toho JSX dal urobiť nejakému známemu zásah, letovalo sa a menilo niečo v preampe...info z 1 ruky.....napíš mu mail... hrá mu to super...
ano ma to trocha upravene ale povedal že charakter zvuku si to zachovalo....ten box ma robeny presnu kopju mesy a originálne repro z mesy tam ma takez to ma akoby mesu to Branko:....ak ceš kontatk na Tibora Buša z Oravie tak to možem poslať jeho číslo cez SS....je dakde z oravy okolie dolneho kupina +-20km
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 22. September , 2008, 16:43:50 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 22. September , 2008, 17:41:44 » |
|
kravina.
ak mi ty povies ze kvalita kabla medzi hlavou a boxom (pripadne typ) nema vplyv na vyslednu kvalitu zvuku tak si si u mna zmazal statut odbornika.. este aj nepocujuci by ti povedal, ze tam je rozdiel.. a to sa odvolavam len na jediny jeden pripad, kedy sme s miso-kolom skusali raz u neho len tak v rychlosti 3 rozne kable na prepojenie hlavy a boxu.. a rozdiel bol markantny.. ano vacsinou taketo veci pisu hlavne ludia co to maju proste na haku kable :D a vtedy vznikaju bludy a myty..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 22. September , 2008, 17:43:13 » |
|
pozyvam Ta na slepy test - dvojlinka versus gitarovy tieneny 5 metrovy. ak poznas rozdiel, kupim Ti zakusok.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 22. September , 2008, 17:46:57 » |
|
pozyvam Ta na slepy test - dvojlinka versus gitarovy tieneny 5 metrovy. ak poznas rozdiel, kupim Ti zakusok.
Medzi hlavou a boxom sa nepouziva tieneny kabel... Ja niesom elektrikar, ale v zivote som nepocul, aby niekto daval tieneny kabel medzi boxom a hlavou... A zasa suhlasim s Kaolkom, ze u mna bol dost pocutelny rozdiel, ak sme zapojili obycajny dvojzilak a znackovy kabel NETIENENY samozrejme. Dokonca aj Dany (neviem presne ako sa vola) z Boogiestanu odporuca a vravi, ze nechape ako niekto moze dat medzi H a B obycajne kable... potom sa hudobnici cuduju, ze ako na prd im to hra Viac ma laka verit Danymu, ktory uz ma nejake tie APARATY za sebou a nie nejake robene hracky...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 22. September , 2008, 17:48:58 » |
|
ach jaj. Branko, nabuduce skus vyextrahovat moj predchadzajuci prispevok lepsie, ked nan reagujes
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 22. September , 2008, 17:52:22 » |
|
jaj do kelu ak teraz odmietnem budem za chudaka :D islo hlavne o to ze rozne dvojlinky medzi sebou uz boli dost rozdiel..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 22. September , 2008, 17:53:11 » |
|
nie? staci navstivit muziker v auparku a pytat si netieneny kabel na hlavu a box.. predokladam ze budu kukat jaaaak kkkti :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 22. September , 2008, 17:55:28 » |
|
jaj do kelu ak teraz odmietnem budem za chudaka :D islo hlavne o to ze rozne dvojlinky medzi sebou uz boli dost rozdiel..
neuverim, kym nepocujem pocul som uz vselico a dost, ale toto nie. ak si spomeniem, dnes Ti nahram kusok s dvoklinkou a kusok s gitarovym kablom (Branko - citaj - to akoze aby to bola proti tej dvojlinke fakt velka diferencia). no a ak si spomeniem znovu, tak zajtra Ti to sem zavesim a mozme sa ist v tom babrat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 22. September , 2008, 17:58:34 » |
|
neuverim, kym nepocujem pocul som uz vselico a dost, ale toto nie. ak si spomeniem, dnes Ti nahram kusok s dvoklinkou a kusok s gitarovym kablom (Branko - citaj - to akoze aby to bola proti tej dvojlinke fakt velka diferencia). no a ak si spomeniem znovu, tak zajtra Ti to sem zavesim a mozme sa ist v tom babrat. kludne nahraj.. len akosi to nezmeni urcite moj nazor lebo som to mal moznost pocut.. minulost nevymazes, mozes ju odignorovat :D chyba bude niekde v matrixe. myslim, ze kebyze sem miso dojde, tak ti to potvrdi tiez.. aspon by som nevyzeral ze kecam do vetra
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 22. September , 2008, 18:33:07 » |
|
ale prosiiiim Ta. naozaj skus ten slepy test. a co su rozne dvolinky ? ak ste skusali novu a 60 rocnu tak by som mozno veril s prizmurenim oka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 22. September , 2008, 21:10:55 » |
|
noze este dajte ten s napajacim kablom a o deke odobratej z boxu
|
|
« Posledná zmena: 22. September , 2008, 21:11:11 od MageZ »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gila
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 22. September , 2008, 21:17:31 » |
|
:D...a aké napájacie káble pouzivate? doma teraz nevieme pouzivat druhy pocitac, lebo napájaci kábel mám v skusobni, a napája práve fcb1010 :D
|
|
« Posledná zmena: 22. September , 2008, 21:25:10 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku