Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
27. November , 2024, 20:36:02
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 15 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Peavey JSX Head  (Prečítané 36991 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #105 kedy: 22. September , 2008, 16:26:29 »

takych typkov je na muzikeri plna rit. To je fakt to najhorsie forum na slovensku. Preto tam ani nechodim. Same ze: Poradte gitaru do 5000 a poradte kombo do 7000... mi z toho bolo uz na grcanie Bleee
Zaznamenané
C3llario.HQ
pravidelný návštevník
Príspevkov: 494

« Odpoveď #106 kedy: 22. September , 2008, 16:40:01 »

Hral som z Oraviou na jednom koncerte a bavil sa  s tym gitaristom. ten box je kópia a do toho JSX dal urobiť nejakému známemu zásah, letovalo sa a menilo niečo v preampe...info z 1 ruky.....napíš mu mail... hrá mu to super...

ano ma to trocha upravene ale povedal že charakter zvuku si to zachovalo....ten box ma robeny presnu kopju mesy a originálne repro z mesy tam ma takez to ma akoby mesu  Bavím sa skvele

to Branko:....ak ceš kontatk na Tibora Buša z Oravie tak to možem poslať jeho číslo cez SS....je dakde z oravy okolie dolneho kupina +-20km  Na zdravie!
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #107 kedy: 22. September , 2008, 16:43:50 »

presne tak. a potom z takychto mytov ludom j....e  Zdravíčko

musicman, bez debaty najlepsi avatar Žmurk Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #108 kedy: 22. September , 2008, 17:41:44 »

kravina.

ak mi ty povies ze kvalita kabla medzi hlavou a boxom (pripadne typ) nema vplyv na vyslednu kvalitu zvuku tak si si u mna zmazal statut odbornika.. este aj nepocujuci by ti povedal, ze tam je rozdiel.. a to sa odvolavam len na jediny jeden pripad, kedy sme s miso-kolom skusali raz u neho len tak v rychlosti 3 rozne kable na prepojenie hlavy a boxu.. a rozdiel bol markantny.. ano vacsinou taketo veci pisu hlavne ludia co to maju proste na haku kable  :D a vtedy vznikaju bludy a myty..
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #109 kedy: 22. September , 2008, 17:43:13 »

pozyvam Ta na slepy test - dvojlinka versus gitarovy tieneny 5 metrovy. ak poznas rozdiel, kupim Ti zakusok.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #110 kedy: 22. September , 2008, 17:46:57 »

pozyvam Ta na slepy test - dvojlinka versus gitarovy tieneny 5 metrovy. ak poznas rozdiel, kupim Ti zakusok.

Medzi hlavou a boxom sa nepouziva tieneny kabel... Ja niesom elektrikar, ale v zivote som nepocul, aby niekto daval tieneny kabel medzi boxom a hlavou...
A zasa suhlasim s Kaolkom, ze u mna bol dost pocutelny rozdiel, ak sme zapojili obycajny dvojzilak a znackovy kabel  Žmurk NETIENENY samozrejme.
Dokonca aj Dany (neviem presne ako sa vola) z Boogiestanu odporuca a vravi, ze nechape ako niekto moze dat medzi H a B obycajne kable... potom sa hudobnici cuduju, ze ako na prd im to hra  Žmurk   Viac ma laka verit Danymu, ktory uz ma nejake tie APARATY za sebou a nie nejake robene hracky... Na zdravie!
 Zdravíčko
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #111 kedy: 22. September , 2008, 17:48:58 »

ach jaj. Branko, nabuduce skus vyextrahovat moj predchadzajuci prispevok lepsie, ked nan reagujes
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #112 kedy: 22. September , 2008, 17:52:22 »

jaj do kelu ak teraz odmietnem budem za chudaka :D islo hlavne o to ze rozne dvojlinky medzi sebou uz boli dost rozdiel.. 
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #113 kedy: 22. September , 2008, 17:53:11 »

nie? staci navstivit muziker v auparku a pytat si netieneny kabel na hlavu a box..  ha ha ha

predokladam ze budu kukat jaaaak kkkti :D
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #114 kedy: 22. September , 2008, 17:55:28 »

jaj do kelu ak teraz odmietnem budem za chudaka :D islo hlavne o to ze rozne dvojlinky medzi sebou uz boli dost rozdiel.. 

neuverim, kym nepocujem :) pocul som uz vselico a dost, ale toto nie.

ak si spomeniem, dnes Ti nahram kusok s dvoklinkou a kusok s gitarovym kablom (Branko - citaj Si píš!!! - to akoze aby to bola proti tej dvojlinke fakt velka diferencia). no a ak si spomeniem znovu, tak zajtra Ti to sem zavesim a mozme sa ist v tom babrat.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #115 kedy: 22. September , 2008, 17:58:34 »

neuverim, kym nepocujem :) pocul som uz vselico a dost, ale toto nie.

ak si spomeniem, dnes Ti nahram kusok s dvoklinkou a kusok s gitarovym kablom (Branko - citaj Si píš!!! - to akoze aby to bola proti tej dvojlinke fakt velka diferencia). no a ak si spomeniem znovu, tak zajtra Ti to sem zavesim a mozme sa ist v tom babrat.

kludne nahraj.. len akosi to nezmeni urcite moj nazor lebo som to mal moznost pocut.. minulost nevymazes, mozes ju odignorovat :D chyba bude niekde v matrixe. myslim, ze kebyze sem miso dojde, tak ti to potvrdi tiez.. aspon by som nevyzeral ze kecam do vetra
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #116 kedy: 22. September , 2008, 18:33:07 »

ale prosiiiim Ta. naozaj skus ten slepy test. a co su rozne dvolinky ? ak ste skusali novu a 60 rocnu tak by som mozno veril s prizmurenim oka.
Zaznamenané

MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #117 kedy: 22. September , 2008, 21:10:55 »

noze este dajte ten s napajacim kablom a o deke odobratej z boxu   Som metlak
« Posledná zmena: 22. September , 2008, 21:11:11 od MageZ » Zaznamenané

Gila
pravidelný návštevník
Príspevkov: 745

« Odpoveď #118 kedy: 22. September , 2008, 21:17:31 »

:D...a aké napájacie káble pouzivate? doma teraz nevieme pouzivat druhy pocitac, lebo napájaci kábel mám v skusobni, a napája práve fcb1010 :D
« Posledná zmena: 22. September , 2008, 21:25:10 od mario bross » Zaznamenané

. . .
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #119 kedy: 22. September , 2008, 21:25:16 »

ak si to myslel zo srandy, tak haha a ak naozaj, tak je to jedno ake Žmurk
Zaznamenané

Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 15 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.069 sekund, 23 otázok.