Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
27. November , 2024, 18:48:08
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 15 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Peavey JSX Head  (Prečítané 36915 krát)
0 užívateľov a 40 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #135 kedy: 23. September , 2008, 09:26:48 »

.....hadam tam nedáš kábel čo vyrežeš z lampy z babkinho nočného stolika  Bavím sa skvele

presne tento kabel je medzi box a amp najlepsi  Žmurk

mimochodom Si píš!!! mam tu nejake nahravky - bednovy kratucky kabel vs. lacny dlhy zly gitarovy kabel. na dvoch ampoch. chcete to niekto pocut ? boli sme pri tom nahravani traja...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #136 kedy: 23. September , 2008, 12:08:46 »

... chcete to niekto pocut ? ...

no dobre, tak nechcete, nevadi :)
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #137 kedy: 23. September , 2008, 12:10:59 »

Chceme chceme  Žmurk
 Na zdravie!
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #138 kedy: 23. September , 2008, 12:18:25 »

no dobre, tak nechcete, nevadi :)
Čo sa pytaš? Ked nas očkovali,tak sa nepytali a vydržali sme. Vydržime aj tie ukažky. Bavím sa skvele Davaj to sem.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #139 kedy: 23. September , 2008, 12:19:25 »

a nedam !
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #140 kedy: 23. September , 2008, 12:20:42 »

a nedam !
Prosim....    Ta,ved sa neondej. :)
« Posledná zmena: 23. September , 2008, 17:05:24 od udry » Zaznamenané
MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #141 kedy: 23. September , 2008, 16:29:58 »

a nedam !

no ruc het mendis  Na zdravie!
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #142 kedy: 11. November , 2008, 18:09:24 »

Buduci tyzden by mi mala prist konecne JSX - ka  Žmurk
+ nejake krabice navyse... ako Vox Satchurator, EQ a tak... cize spravim ukazky a upnem to tu, ak sa mi podari zohnat nejaky kvalitny "snimaci nastroj"  Bavím sa skvele

Na zdravie!
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #143 kedy: 18. November , 2008, 22:26:51 »

Takze od dnes som majitelom (VELMI STASTNYM) Peavey JSX head.
Hlava hra velmi slusne, je az neuveritelne variabilna, pouzitelna na cokolvek. Skutocne od Jazzu po metal.
Cisty ma dostal HNED. jednoducho KRASA. AKurat ma mrzi, ze je tam len jedno volume, bez gainu, cize tazko spravit na cistom kanali jemne nakresleny sound.
Ale krabicka to doriesi.
Co sa tyka skreslenia, tak tu by som povedal, ze hlavne VYSKY tu robia hlavnu rolu. Chcem podotknut, ze JSX je velmi dynamicky aparat. Drive na Crunch kanali je velmi citlivy a treba sa s nim trosku pohrat. Ton drží, je velmi kvalitny a hlavne pouzitelny na vsetko. Zahrali sme si Panteru, Dream Theater, Metallicu, Pink Floyd, Deep Purple a kopec popoviek - vo vsetkom sa tento aparat VYNIKAJUCO presadil. Nemozem NIC vytknut po zvukovej stranke.
Kanal ULTRA je dost podobny Crunch, ale je to vyhoda v tom, ze mam dva podobne znejuce kanaly a upravim si ich tak, ze jeden na rytmiku a druhy na sola. Super vec, nepotrebujem ziadnu krabicu na sola... atd atd atd...
VELMI DOLEZITA VEC: Pocas dnesneho dna som mal moznost tuto hlavu vyskusat asi na 4 boxoch a roznych gitarach. Od Fendra, Ibanez, Gibson, ...
Pri KAZDOM BOXE a hlavne pri KAZDEJ gitare (KAZDEJ Si píš!!! ) sa sprava tento aparat inak. Ale VOBEC nie zle. Prave naopak. TU sa ukazuje jeho velka variabilita.
Slucka funguje vynikajuco, hlasitost az az.
Porovnatelne s MESA/Boogie, Soldano, Marshall, Fender. Dovolim si tvrdit, ze je DOST mozne nastavit zvuk podobny RECTU a MARKU. Oba aparaty som pocul nazivo a viem to porovnat.
Tolko k mojim vlastnym postrehom. Som velmi spokojny a v kapele sa tento aparat velmi presadi :)
 Na zdravie!
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #144 kedy: 23. November , 2008, 21:52:54 »

Prikladam link s JSX + MM gitara.

Neviem, co ma za box pod tym JSX... hoci JSX -čiek tam je viac  Žmurk
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #145 kedy: 23. November , 2008, 21:57:19 »

Prikladam link s JSX + MM gitara.

Neviem, co ma za box pod tym JSX... hoci JSX -čiek tam je viac  Žmurk

toto sa asi nikdy nenaucim z takeho gulas youtube zvuku pocut ze to hra popici dobre  ha ha ha asi som sa k tomu dostal neskoro.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #146 kedy: 24. November , 2008, 08:27:07 »

toto sa asi nikdy nenaucim z takeho gulas youtube zvuku pocut ze to hra popici dobre  ha ha ha asi som sa k tomu dostal neskoro.
Nemáš žiadnu fantáziu..Však si domyslím ako to hrá,nie? Bavím sa skvele
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #147 kedy: 24. November , 2008, 09:00:35 »

Nemáš žiadnu fantáziu..Však si domyslím ako to hrá,nie? Bavím sa skvele
...ked má v uchu len Bugeru..... Bavím sa skvele
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #148 kedy: 30. Marec , 2009, 20:20:54 »

Dneska som sa pohral s týmto ampom-aj sme ho riadne osolili/boxy VHT 412,Mesa 4x12/ale mám z neho divný pocit.V podstate sa mi to vôbec nepáčilo.Čistý sa ako tak dal,aj keď to nebolo to pravé orechové ,crunch má toľko gainu že aj mnohé hi gainové ampy toľko nemajú,kanál ultra-tam už neni ani čo dodať.Gain na deviatu hodinu a už je ho až až.Hrá to tak  nejak tvrdo,nepekne.Budem sa musieť mrknúť ako je nastavený,ale je vlastne nový,tak by to mohlo byť O.K.Noise gate vlastne vôbec nie je noise gate,ale skôr len taký divný poťák.Na nastavenie biasu sú vzadu vyvedené meracie svorky,ale čo je absolutne nelogické meria sa na nich napätie ktoré ide na prvú mriežku,takže vlastne sa vôbec človek nedozvie aký prúd ide cez lampy ... :ohmy:Za tie peniaze mi to príde ako nevhodná kúpa.Inak ked som mal doma Valvekinga,tak ten hral takmer tak isto.Pozrel som si technickú dokumentáciu-je to vlastne upravený Triple XXX.Pozrel som aj dokumentáciu Valvekinga-skoro to isté ;DMožno by tomu pomohli 6L6-tky na konci.Celkovo sklamanie z toho.Mal som možnosť opáčiť aj ten jeho signovaný distortion-ten je vcelku príjemný,aj ked jednu vec mohli urobiť lepšie a to-miesto prepínača more /plný gain/sa mohlo prepínať medzi dvoma poťákmi nastavenia gainu.Delay je v pohode.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #149 kedy: 30. Marec , 2009, 20:51:07 »

Dneska som sa pohral s týmto ampom-aj sme ho riadne osolili/boxy VHT 412,Mesa 4x12/ale mám z neho divný pocit.V podstate sa mi to vôbec nepáčilo.Čistý sa ako tak dal,aj keď to nebolo to pravé orechové ,crunch má toľko gainu že aj mnohé hi gainové ampy toľko nemajú,kanál ultra-tam už neni ani čo dodať.Gain na deviatu hodinu a už je ho až až.Hrá to tak  nejak tvrdo,nepekne.Budem sa musieť mrknúť ako je nastavený,ale je vlastne nový,tak by to mohlo byť O.K.Noise gate vlastne vôbec nie je noise gate,ale skôr len taký divný poťák.Na nastavenie biasu sú vzadu vyvedené meracie svorky,ale čo je absolutne nelogické meria sa na nich napätie ktoré ide na prvú mriežku,takže vlastne sa vôbec človek nedozvie aký prúd ide cez lampy ... :ohmy:Za tie peniaze mi to príde ako nevhodná kúpa.Inak ked som mal doma Valvekinga,tak ten hral takmer tak isto.Pozrel som si technickú dokumentáciu-je to vlastne upravený Triple XXX.Pozrel som aj dokumentáciu Valvekinga-skoro to isté ;DMožno by tomu pomohli 6L6-tky na konci.Celkovo sklamanie z toho.Mal som možnosť opáčiť aj ten jeho signovaný distortion-ten je vcelku príjemný,aj ked jednu vec mohli urobiť lepšie a to-miesto prepínača more /plný gain/sa mohlo prepínať medzi dvoma poťákmi nastavenia gainu.Delay je v pohode.
:) Toto som tvrdil este par dni po kupe. Velmi dolezite su vysky, ako ich nastavis. Za polovicu ich nedavam ani nahodou. A s ampom som uplne najspokojnejsi na svete. Nic viac zatial nepotrebujem. Uplne mi to staci.  Na zdravie!
Zaznamenané

Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 15 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.123 sekund, 23 otázok.