Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 16:45:17
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Peavey JSX Head  (Prečítané 36699 krát)
0 užívateľov a 13 Hostí prehliada túto tému.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #180 kedy: 31. Marec , 2009, 10:43:03 »

Preco to mam dokazat ? Nevidim v tom vyznam...  Zdravíčko
 Na zdravie!
Ja to len tvrdim a stojim si za tym.  Bavím sa skvele

nuz len tvoje slova v tom pripade nemaju velmi velku vahu. ja verim ze ten jsx je skvely aparat, lenze tvoje tvrdenie su tak trosku zvelicujuce a kazdy tomu urcite rad uveri, lenze bez dokazu je to nemozne...  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #181 kedy: 31. Marec , 2009, 10:47:45 »

nuz len tvoje slova v tom pripade nemaju velmi velku vahu. ja verim ze ten jsx je skvely aparat, lenze tvoje tvrdenie su tak trosku zvelicujuce a kazdy tomu urcite rad uveri, lenze bez dokazu je to nemozne...  Na zdravie!
Nemam chut ani naladu niektorym jednotlivcom nieco dokazovat.
Mne je jedno, co si kto mysli.
Mam to stastie, ze mne sa paci vela ampov, gitar, krabiciek... mozno to je tym... ze viac hram ako riesim...  :)
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #182 kedy: 31. Marec , 2009, 10:54:01 »

aha, co som nasiel - Spominany Twin. Dokonca aj s tym skreslenim.  ha ha ha
- velmi pekne zachytene JSX-ko SM57ckou.  Žmurk
 Na zdravie!
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #183 kedy: 31. Marec , 2009, 10:54:45 »

jasne, ved to je super ze si spokojny, presne o to ide  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
vojco
pravidelný návštevník
Príspevkov: 305

Treba hrať hrať hrať

« Odpoveď #184 kedy: 31. Marec , 2009, 14:12:10 »

dual rect zvuk sa neda spravit na nicom inom len na dual rect.
Žmurk
Zaznamenané

Mesa/Boogie čo iné a možno že aj oné
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #185 kedy: 31. Marec , 2009, 16:52:29 »

Smutné na tom je že je to vlastne úplne to isté ako Triple XXX,akurát pribudli nezmyselné čudlíky ako je noise gate/ktoré vlastne nie je noise gate/ a fat -úplne bezvýznamné.Akurát cena sa dvihla o cca 450 eur...Aj tak každý chce meniť 34 za 6L6.Vlastne zmenilo sa niečo-vpredu plech.Už sú tam neni tie baby,ale akési železárstvo Bavím sa skvele
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #186 kedy: 01. Apríl , 2009, 12:36:25 »

ja sa v tom vyznam - mam trial Revalveru III, tam je JSX, aj Valveking a Valveking hra lepsie  Som frajer

a ja to mozem aj dokazat  Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #187 kedy: 01. Apríl , 2009, 14:38:16 »

a ja to mozem aj dokazat  Bavím sa skvele

tak davaj.. :)
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #188 kedy: 01. Apríl , 2009, 15:48:48 »

tak davaj.. :)

to je uz na temu SW simulacii co so skutocnym JSX ma spolocny len nazov  Žmurk
Zaznamenané
ff
miestny štamgast

« Odpoveď #189 kedy: 03. Apríl , 2009, 13:17:47 »

Zistil som ešte jednu drobnosť a to je že je ten amp -pokial je osadený EL 34-podžeravený.To znamená že žeravenie má napätie cirka 5,7 volta,pri prepnutí na 230-240 volt okolo 5,5 volta.Po bližšom skúmaní som zistil že je tam vlastne sieťové trafo z Triple XXX,takže je v tomto móde mierne preťažené.Určite by som tam dal 6L6 a som presvedčený že by to hralo lepšie.Braňo,nastavoval som ho a pokial máš na koncových lampách kód 22,tak si tam nadstav cca 44 voltov.A ešte jedna vec-až na jednu ruskú ECC83/invertor/sú tamvšetko JJ lampy.
« Posledná zmena: 03. Apríl , 2009, 13:20:48 od ff » Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #190 kedy: 03. Apríl , 2009, 13:42:00 »

...Určite by som tam dal 6L6 a som presvedčený že by to hralo lepšie.Braňo,nastavoval som ho a pokial máš na koncových lampách kód 22,tak si tam nadstav cca 44 voltov.A ešte jedna vec-až na jednu ruskú ECC83/invertor/sú tamvšetko JJ lampy.
Mal som tam uz 6l6, hralo to inak, nemozem povedat, aby to hralo nejak doslova lepsie. ALE inak, co je plus pre mna. Cisty zvuk bol viac tvrdsi, viac sklovitejsi a skresleny bol pevnejsi uz pri nizkej hlasitosti. Skor na metalove zanre.

FF: Dakujem za info, dnes sa pozriem na lampy. Kde a cim to mam nastavovat ?
 Zdravíčko
 Na zdravie!
Zaznamenané

ff
miestny štamgast

« Odpoveď #191 kedy: 03. Apríl , 2009, 13:52:00 »

Mal som tam uz 6l6, hralo to inak, nemozem povedat, aby to hralo nejak doslova lepsie. ALE inak, co je plus pre mna. Cisty zvuk bol viac tvrdsi, viac sklovitejsi a skresleny bol pevnejsi uz pri nizkej hlasitosti. Skor na metalove zanre.

FF: Dakujem za info, dnes sa pozriem na lampy. Kde a cim to mam nastavovat ?
 Zdravíčko
 Na zdravie!
Do tých svoriek na zadnej stene pichneš merací prístroj prepnutý na volty a po odskrutkovaní zadnej steny-čo chráni elektrónky- uvidíš prepínač 6L6-EL 34 a vedľa neho také točítko- s tým nastav hodnotu.A prepni si to pri EL 34 na 220voltov.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #192 kedy: 03. Apríl , 2009, 13:53:56 »

FF pocuj.. mozno mi budes vediet povedat.. vcera som pustil peavey 6505 a pri prepinani kanalov sa tam ozyvalo tak hlasne pukanie, ze to az pekne nebolo.. vyslovene hlasne supy trvalo to asi 10 minut.. parkrat som to zapol a vypol a bolo ok zrazu..  nevies co to moze cca sposobovat?
Zaznamenané

ff
miestny štamgast

« Odpoveď #193 kedy: 03. Apríl , 2009, 14:00:27 »

FF pocuj.. mozno mi budes vediet povedat.. vcera som pustil peavey 6505 a pri prepinani kanalov sa tam ozyvalo tak hlasne pukanie, ze to az pekne nebolo.. vyslovene hlasne supy trvalo to asi 10 minut.. parkrat som to zapol a vypol a bolo ok zrazu..  nevies co to moze cca sposobovat?
To je ťažko povedať...Ono su tam použité na prepínanie relé...Najhoršie je ked niečo chvíločku blbne a potom to funguje bez problémov.To sa ťažko opravuje.Zrovna minule som sa stavil u Miloša K,skočili sme na pivko a preberali aj Tvoj amp :)Teraz som mal taký problém s JSX-raz za čas to zblblo,akurát ked som to mal doma tak nič a ked si to kamoš zobral domov,tak hned sa to ozvalo.Skurvené chyby-nejaký studeňák-ale nič nebolo vidieť.Začínajú sa používať bezolovna
té spájky a stojí to za hovno,ale že je to zdravšie.
« Posledná zmena: 03. Apríl , 2009, 14:01:37 od ff » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #194 kedy: 03. Apríl , 2009, 14:02:31 »

hmm vdaka.. som rozmyslal v prvej chvili (ani neviem preco), ci nemoze byt problem so zemou niekde..  Zdravíčko Milos K. nema chybu, kiezby vas bolo viac a mali ste sa este lepsie  Zdravíčko
Zaznamenané

Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 23 otázok.