Darthez
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 23. September , 2008, 09:44:19 » |
|
Inak to som nevedel, že s Drapákom hral Los (Majster Kat), táto zostava by ma dosť zaujímala Lebo neverím, že by hral s ním thrasher ako Los hral tie jeho pičoviny. Ako som pisal, v banovciach vystupoval Drapak s maldymi hudobnikmi, s tym ze na jednu z gitar hral Los (Majster Kat). ostatnych som nepoznal, akurat bubennika z videnia. Hral slusne. Chalani s nim odohrali asi 5 Drapakovych vlastnych skladieb, ostatne boli skladby starej Metalindy, ale len tie na ktore ma autorske prava Drapak (co je vsak vacsina ich najvacsich hitov)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 23. September , 2008, 09:55:33 » |
|
nevieš si priebežne spomenúť o ktoré skladby Metalindy slo?? teda ak šlo o staré..ak nové, ani nemusíš spomínať. Tie nepoznám
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 23. September , 2008, 11:23:59 » |
|
urcite hrali zalubena zaba, slnko stoj, jan amos..... ostatne nepamatam. viem ze nehrali ale "Jago"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 23. September , 2008, 11:59:51 » |
|
Aspon niekto si to všimol a nereaguje ako King sveta, čo pozná až zalúbenú žabu Na tom youtube je napisane, ze ide o parodiu, tak z tvojho kontextu som pochopil, ze to davas do proptikladu s tou skladbou z prveho album... tak sorac, daj si na mna pivo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 23. September , 2008, 13:28:51 » |
|
Rad by som uviedol veci okolo sucastnej Drapakovej tvorby na pravu mieru. Jeho ostatny album Drapak 3 je viac metalovy, nez rockovy a vobec nie popovy, ci disko. Tie trampoty bol len nejaky ulet s jeho zenou, neriesim. Pitu a Darthez co ste videli tu zostavu, tak urcite vedia o com hovorim. Na gitarach su Los a Slavo Repassky a na bicie hra Vandy (palo prokop) Hudba je v pohode. Neznie to bombovo, zahranicne, ale da sa...akurat drapakov hlas uz samozrejme neni to, co spieval vo Velim si sam. ukazky http://band.sign.sk/temp/drapak-po_tele_prebehol_mi_mraz.mp3http://band.sign.sk/temp/drapak-vrakovisko_snov.mp3
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 23. September , 2008, 13:30:26 » |
|
suhlas s Imbusom. Drpaka zlanaril mladych hudobnikom, ktorym to ide. akurat on uz je s hlasom poslabsie. snad im to pojde dokopy dobre a hlavne nie len chvilku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 23. September , 2008, 13:35:10 » |
|
No toto ma celkom aj dostalo..momentalne som v praci, kde moc muziku na repro počúvať nemožem. Ale určite si to doma aspon zo zaujmu vypočujem.Podobnú spoluprácu na další album skúšal Drapák aj smojim nemonovaným kamaratom ( gitaristom) no dako sa nepohodli. Ale stihol mi kamoš prezradiť, že to malo rockový až metalový nádych.. Ale ved uvidím. Celkom by ma potešil učitým spôsobom navrat do metalových vôd
|
|
« Posledná zmena: 23. September , 2008, 13:36:15 od damned13 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 23. September , 2008, 13:36:40 » |
|
ty vole nie je to zle.. inak Imbus neviem preco mi to napadlo ale co takto angazovat Drapaka do Signu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 23. September , 2008, 13:46:48 » |
|
Kokos, ten Drapák fakt neni zlý...najmä keď to porovnám s terajšou Metalindou. Mohol by sa mu podariť nejaký návratík.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 23. September , 2008, 13:47:58 » |
|
kua ma nenapínajte tolko ešet niesom home a nemožem sa aj ja do toho zakusnúť
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 23. September , 2008, 13:48:20 » |
|
Tento song mi pripomina Predatorov Universum a Vam? Inak rodinu s tym bouzial neuzivi, ale neznie to zle.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 23. September , 2008, 13:50:20 » |
|
Tento song mi pripomina Predatorov Universum a Vam?
Inak rodinu s tym bouzial neuzivi, ale neznie to zle.
Textovo máš na mysli?To trochu áno
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 23. September , 2008, 13:51:59 » |
|
Textovo máš na mysli?To trochu áno Tak aj textovo aj hudobne, podobne tahy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 23. September , 2008, 13:54:12 » |
|
Mne zas behá po rozume Vrakovisko snov...celom hitovka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 23. September , 2008, 14:05:47 » |
|
Kokos, ten Drapák fakt neni zlý...najmä keď to porovnám s terajšou Metalindou. Mohol by sa mu podariť nejaký návratík.
FALESNE, ten spev. MOC.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|