Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. November , 2024, 11:30:56
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Palo Drapák: Smutný pád jednej legendy?  (Prečítané 26508 krát)
0 užívateľov a 15 Hostí prehliada túto tému.
damned13
pravidelný návštevník
Príspevkov: 609

« Odpoveď #75 kedy: 23. September , 2008, 18:04:19 »

tak mne sa to pači celkom....  Na zdravie! Super, chvalim.  Je to frajer  Bravooo Super, na  toto som vždy čakal. No je to smutne, že to neprislo pod menom Metalinda..Ale super aj tak. Aspon Drapak ukazal, že vie to aj sám  Na zdravie! Imbus ak to mas tak to sem hod. Pripadne Mišovi S. on mi to už odovzda. Až raz odídem  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #76 kedy: 23. September , 2008, 18:06:11 »

podla mna je to ovela lepsie jak ta trapna sucasna metalinda
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #77 kedy: 23. September , 2008, 18:07:56 »

ma Drapak nejaku stranku ? alebo da sa niekde o nom nieco dozvediet ? CD sa niekde propaguje a predava ?
Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #78 kedy: 23. September , 2008, 18:43:41 »

si asi nepočul poriadnu Metalindu (prve dva albumy) čo??  Bavím sa skvele si vypočuj a zmeniš nazor  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #79 kedy: 23. September , 2008, 19:13:19 »

si asi nepočul poriadnu Metalindu (prve dva albumy) čo??  Bavím sa skvele si vypočuj a zmeniš nazor  Bacha na vec kamo!

ak si si nevsimol hovoril som o sucasnej metalinde....staru metalindu som samozrejme pocuval ked som bol maly vtedy to chodilo
Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #80 kedy: 23. September , 2008, 20:19:09 »

ok soráč, moja chyba zle som prečítal Na zdravie!
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #81 kedy: 23. September , 2008, 20:28:49 »

Čo to vlastne riešite? Že by mala slov. kapela "zamavat" svetovou hudobnou scenou? No je X faktorov,ktore by sa dali rozoberat,prečo sa tak asi nestane.

vzahranici funguje pod menom Paul Grip.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #82 kedy: 23. September , 2008, 20:33:12 »

:)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #83 kedy: 23. September , 2008, 20:33:55 »

Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #84 kedy: 23. September , 2008, 20:41:42 »

som zvedavy kolky dosiahnu aspon to čo on Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
už to prehaname on je inak dobry chalan Bavím sa skvele
mojsej to je ina trieda to s tym eurom to je normalne ..to už nieje ani smiešne to je na zmenu občianstva aby sa človek nemusel hanbit že je z tej istej maštale Bavím sa skvele
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #85 kedy: 23. September , 2008, 20:56:19 »

ty vole nie je to zle.. inak Imbus neviem preco mi to napadlo ale co takto angazovat Drapaka do Signu?

No to by bol fajn nápad. Aj známejšie meno v kapele, aj on by bol rád možno keby mal za sebou hotovú kapelu a robil normálnu muziku. Predpokladám, že táto jeho posladná zostava sa asi rozpadla, keď sa nič nedeje..
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #86 kedy: 23. September , 2008, 21:12:06 »

No to by bol fajn nápad. Aj známejšie meno v kapele, aj on by bol rád možno keby mal za sebou hotovú kapelu a robil normálnu muziku. Predpokladám, že táto jeho posladná zostava sa asi rozpadla, keď sa nič nedeje..

zrejme by mu asi mozno prekazalo len to ze texty su v angline.. :D pripadne by mozno mohol mat este nejake hviezdne maniere v style: ja s nejakou neznamou bandou hrat nebudem..  ale jeho hlas by sa tam hodil.. za opytanie clovek nic neda.. skusenosti Žmurk
Zaznamenané

Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #87 kedy: 23. September , 2008, 21:14:59 »

Počúval som to iba v robote vo veľkom kancli na malých PC reprákoch, teraz to počúvam doma na slúchadlách. Melódie sa mi páčia, vo Vrakovisku snov mi dokonca celkom sedí aj text. Jasné, nič prevratné sa nedeje, ale ak si dáte vedľa seba tieto Drapákove songy a Nič, alebo Veget, alebo tú latinu od Metalindy, tak to je nebe a dudy. Na to, čo teraz produkuje elita slovenskej pop-music, to na mňa urobilo dobrý dojem.

Pri sluchátkovom posluchu sa mi akosi nepáčili gitary. Trochu zablatený, nekonkrétny zvuk a akoby neboli 100% zohraté - nešlapú jak mašiny, ale možno to bol úmysel. Taktiež celkový zvuk akosi postráda tie gule, ktoré poznám zo zahraničných nahrávok. Neviem ale, čím to je, čo tomu presne chýba. Ale opakujem, Drapák ma týmto príjemne prekvapil.
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #88 kedy: 23. September , 2008, 21:26:27 »

Alto.. jednym slovomLine 6 POD :D
Zaznamenané

Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #89 kedy: 23. September , 2008, 21:28:50 »

Môže byť. Totiž...podobný problém so zvukom gitár mám aj pri počúvaní poslednej sólovky Brucea Dickinsona. A to už je trochu iná liga. Dickinson sa nikdy netajil tým, že s výnimkou bicích sa ten album nahrával do počítača doma. No a keďže PD asi nieje dvakrát pri peniazoch, možno nahrával podobne. Neviem.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.046 sekund, 23 otázok.