kaolko
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 23. September , 2008, 21:30:52 » |
|
co vlastne vacsinou robia hudbnici ktori maju znamu kapelu a neuzivi ich to? DJ-a v NDR?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 23. September , 2008, 21:37:22 » |
|
co vlastne vacsinou robia hudbnici ktori maju znamu kapelu a neuzivi ich to? DJ-a v NDR?
nerobia nic, lebo keby nieco robili, tak ich to uzivi...ked ma niekto znamu kapelu, tak je znamy = hrany = volany na akcie a z toho su love, ne?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 23. September , 2008, 21:52:24 » |
|
Dickinson sa nikdy netajil tým, že s výnimkou bicích sa ten album nahrával do počítača doma.
fuha, tak to som nevedel. ocividne s tym jeho ludia vedia robit, pretoze taky chemical wedding by som mohol pocut dookola. vyborny album. aka je jeho posledna solovka? tyrany of souls mas na mysli?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 23. September , 2008, 21:58:32 » |
|
nerobia nic, lebo keby nieco robili, tak ich to uzivi...ked ma niekto znamu kapelu, tak je znamy = hrany = volany na akcie a z toho su love, ne?
lol kazdy robi nieco.. proste.. aj keby si sparal v nose za 50 sk/ hodinu :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 23. September , 2008, 22:05:13 » |
|
Dickinson sa nikdy netajil tým, že s výnimkou bicích sa ten album nahrával do počítača doma.
toto mi pripomenulo, ze kedysi siel klip v TV na nejaku kapelu, ktora si nahrala tu pesnicku v garazi a aj to v tej nahravke bolo pocut - vseliake ruchy. nespomina si niekto ? ten klip bol v takej pivnici, ci co...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 23. September , 2008, 22:46:12 » |
|
Záleží, čo bude hrať. Niekde proste nie je záujem o to, čo kto robí. Sú vynikajúci speváci, ktorí s tým, čo chcú robiť a robia to fajn, nemajú šancu. Nemajú o nich záujem veľké vydavateľstvá, rádiá.. Viď Michael Kiske (ex Helloween), ďalší môj obľúbenec John Covan (ex New Grass Revival) a plno ďalších.. To neznamená, že netvoria a nehrajú ďalej, len je o nich menej počuť, alebo len v súvislosti s niečím iným.. Je aj plno muzikantov, ktorí sú známi z hrania niekde inde a popritom si robia svoju tvorbu, o ktorej moc počuť nieje. Ale kto chce, dostane sa k nej..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 24. September , 2008, 09:18:16 » |
|
fuha, tak to som nevedel. ocividne s tym jeho ludia vedia robit, pretoze taky chemical wedding by som mohol pocut dookola. vyborny album. aka je jeho posledna solovka? tyrany of souls mas na mysli?
Bacha, nehovoril som o Chemical Wedding. Ten sa nahrával samozrejme v štúdiu. Mal som na mysli presne Tyranny Of Souls. Zvuk skreslených gitár sa mi na ňom nepáči. Hoci pesničky sú fajn a ten album počúvam celkom rád.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 24. September , 2008, 09:25:48 » |
|
Trochu si to predstavuješ "jak Hurvínek válku". Kopec dobrých muzikantov si musí privyrábať, alebo sa finančne trápi, lebo ich muzika je nedocenená. Keď Blaze Bayley odišiel z Iron Maiden, musel si privyrábať ako predavač motoriek, aby dokázal rozbehnúť sólovú kariéru. A to sa bavíme o prvej svetovej lige. Proste v tom momente ako opustil IM, jednoducho prachy nepustili. Veľmi málo muzikantov sa dokáže dobre uživiť hudbou. Treba na to aj kus šťastia a dobrý manažment, ktorý ťa pretlačí. Pitu to trafil s tým Kiskem. Namakaný spevák so štyrmi oktávami (možno aj viac), ktorý sa po odchode z Helloween nejako komerčne neuchytil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 24. September , 2008, 09:37:39 » |
|
To,že sa niekto po rozpade alebo odchode zo znamej kapely neuchytil,ešte neznamena,že nema z čoho žit. Vo svete sa z predaja CD a koncertov točia ine prachy ako na Slovensku. A pokial nebol .................. a všetko nepreflakal tak nema starosti. / ono je sice aj doležite ,ako si nastavil latku životnej urovne/. Som čital,že napr. v rámci usa stači jeden priemerne sa predavajuci album a maš po starostiach. A dalej,niektori po 3-5 rokoch toho koncertneho a s tym suvisiaceho kolotoča netužia sa donho vratit. A vyhovuje im študiova praca alebo klubove hranie,pripadne občas niečo vydat,kratučke turne a zas "pohoda,klídek,tabáček".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 24. September , 2008, 09:43:47 » |
|
To,že sa niekto po rozpade alebo odchode zo znamej kapely neuchytil,ešte neznamena,že nema z čoho žit. Vo svete sa z predaja CD a koncertov točia ine prachy ako na Slovensku.
zalezi aj od toho ako boli podpisane zmluvy.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 24. September , 2008, 09:46:00 » |
|
zalezi aj od toho ako boli podpisane zmluvy.
Samozrejme.Je tam kopec faktorov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 24. September , 2008, 09:49:14 » |
|
zrejme by mu asi mozno prekazalo len to ze texty su v angline.. :D pripadne by mozno mohol mat este nejake hviezdne maniere v style: ja s nejakou neznamou bandou hrat nebudem.. ale jeho hlas by sa tam hodil.. za opytanie clovek nic neda.. skusenosti v angličtine nema zmysel v našej krajine spievat ked chceš 5 korun 0,166 euro zarobit ,tak si nemyslim že znamejši spevak by do tho išiel
|
|
« Posledná zmena: 25. September , 2008, 06:25:41 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 24. September , 2008, 09:53:59 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 24. September , 2008, 10:56:16 » |
|
Kua Joe, nevymeníš mi úspory na EUrá?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 25. September , 2008, 05:29:30 » |
|
Sice to s touto temou suvisi len okrajovo, ale za domacu uloho si vsetci povinne precitajte historiu kapely Metalinda, davno som sa tak dobre nepobavil : www.metalinda.sk , dalej > Kapela , > Historia kapely. Napriklad su tam perly ako : "Metalindu podľa Žaby spoznávajú diváci aj v Čechách a Zaľúbenú žabu baby spievajú dokonca pri chôdzi po ulici v meste. Taktiež zaujímavá skladba, ktorá síce predbehla dobu je Vlasť malá zbabraná. " . Zvlastne je tiez ze sa tam nikde nespomina Miso Kovalcik (nechapem preco).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|