evil
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 05. Jún , 2009, 16:50:04 » |
|
Odhliadnuc od toho, z coho vsetkeho Akerfeldt taha zvuk nazivo a co pouziva v studiu.... Da sa na tom natocit podobny zvuk ako Opeth?
|
|
|
Zaznamenané
|
GODIN RULEZ!!!
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 05. Jún , 2009, 17:05:48 » |
|
Tak to si zabil. Opeth maju paradny zvuk.
ďalšia univerzálna vysokohorská pravda?
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 05. Jún , 2009, 17:13:02 » |
|
ďalšia univerzálna vysokohorská pravda? Rytmus je zakon!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 05. Jún , 2009, 18:36:49 » |
|
ďalšia univerzálna vysokohorská pravda?
Nie je ... univerzálna vysokohorská pravda je že Opeth je parádna kapela s parádnym zvukom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 05. Jún , 2009, 18:51:50 » |
|
Nie je ... univerzálna vysokohorská pravda je že Opeth je parádna kapela s parádnym zvukom. ja netvrdím opak, ja som sa len pýtal, či je to univerzálna vysokohorská pravda a myslím, že keby dáš opeth vypočuť nejakej 70tníčke tak neocení ten parádny zvuk a premakanosť ich hudby. týmto pádom to nemôže byť univerzálna vysokohorská pravda.
|
|
« Posledná zmena: 05. Jún , 2009, 18:52:32 od johnzo »
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 05. Jún , 2009, 18:55:56 » |
|
a myslím, že keby dáš opeth vypočuť nejakej 70tníčke tak neocení ten parádny zvuk a premakanosť ich hudby. týmto pádom to nemôže byť univerzálna vysokohorská pravda.
album damnation by sa jej isto pacil, takze to univerzalna vysokohorska pravda je
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 05. Jún , 2009, 18:57:01 » |
|
ja netvrdím opak, ja som sa len pýtal, či je to univerzálna vysokohorská pravda a myslím, že keby dáš opeth vypočuť nejakej 70tníčke tak neocení ten parádny zvuk a premakanosť ich hudby. týmto pádom to nemôže byť univerzálna vysokohorská pravda. Ktora je ta predosla vysokohorska pravda? To mi uslo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 05. Jún , 2009, 19:17:02 » |
|
Ktora je ta predosla vysokohorska pravda? To mi uslo.
že majú popiči zvuk. a to by stará pani zvyknutá na senzus neocenila.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 05. Jún , 2009, 19:32:22 » |
|
ja netvrdím opak, ja som sa len pýtal, či je to univerzálna vysokohorská pravda a myslím, že keby dáš opeth vypočuť nejakej 70tníčke tak neocení ten parádny zvuk a premakanosť ich hudby. týmto pádom to nemôže byť univerzálna vysokohorská pravda. Pocas browsovania tychto stranok sa clovek podozveda cokolvek, ale toto tomu nasadilo korunu - chlape, neni ti luto toho casu, ze tuna sustavne riesis podobne chujoviny? Len sa pytam, lebo normalne som nachvilu prestal dychat aka kokotina lezie z tvojho prispevku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 05. Jún , 2009, 19:37:06 » |
|
Pocas browsovania tychto stranok sa clovek podozveda cokolvek, ale toto tomu nasadilo korunu - chlape, neni ti luto toho casu, ze tuna sustavne riesis podobne chujoviny? Len sa pytam, lebo normalne som nachvilu prestal dychat aka kokotina lezie z tvojho prispevku si šťastnejší?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 05. Jún , 2009, 19:48:03 » |
|
si šťastnejší?
ako ho poznam, tak uz isto poletuje po izbe od stastia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 05. Jún , 2009, 19:52:13 » |
|
dajte sem nejaky link na taku najlepsiu skladbu od toho opeth-u, ja to neznam,tak by som si vypocul
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 05. Jún , 2009, 20:06:58 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 05. Jún , 2009, 20:33:23 » |
|
ako ho poznam, tak uz isto poletuje po izbe od stastia Tak! Ale urcite by som bol stastnejsi keby som vedel co si mysli priemerna 70 rocna babka o tvorbe Opeth Budem to tu refreshovat kazdych 20 sekund, mozno sa to dozviem...
|
|
« Posledná zmena: 05. Jún , 2009, 20:34:17 od Pablo Woozy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 05. Jún , 2009, 22:27:04 » |
|
Tak! Ale urcite by som bol stastnejsi keby som vedel co si mysli priemerna 70 rocna babka o tvorbe Opeth Budem to tu refreshovat kazdych 20 sekund, mozno sa to dozviem... ja som len zabudol zavrieť mozzilu keď som šiel preč, preto "stále prezerám tému". a čo si môže myslieť stará babka o opethe? dajte sem nejaky link na taku najlepsiu skladbu od toho opeth-u, ja to neznam,tak by som si vypocul
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|