Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 13. December , 2008, 18:15:15 » |
|
toto je nieco co neskutocne obdivujem....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Racius
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 14. December , 2008, 20:17:25 » |
|
Už som to nevydržal a zložil som ju Ten na fotke, to som ja Kto by chcel fotky z iných uhlov, nech napíše čo chce vidieť, ja odfotím. Gitku som provizorne zapojil (skôr som zauzlil drôty o seba ) do maličkého home-made zosilovača ku kompu z IO MBA810, ktorý na tolko skresluje, že mi z toho chrčí punkerský tranzistorový ovedrive Skúsil som nahrať čosi do PC cez Line-In, čistý zvuk celkom tuti, ale čert vzal tenučký zlomený audiokáblik a moje gramlbavé ruky - ja totiž vlastne ani neviem hrať na gitare, vyznie to blbo že staviam nástroj a ani ho neviem používať
|
|
« Posledná zmena: 14. December , 2008, 20:20:58 od Racius »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 14. December , 2008, 20:19:47 » |
|
si sikovny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 14. December , 2008, 20:29:50 » |
|
Už som to nevydržal a zložil som ju Ten na fotke, to som ja Kto by chcel fotky z iných uhlov, nech napíše čo chce vidieť, ja odfotím. Gitku som provizorne zapojil (skôr som zauzlil drôty o seba ) do maličkého home-made zosilovača ku kompu z IO MBA810, ktorý na tolko skresluje, že mi z toho chrčí punkerský tranzistorový ovedrive Skúsil som nahrať čosi do PC cez Line-In, čistý zvuk celkom tuti, ale čert vzal tenučký zlomený audiokáblik a moje gramlbavé ruky - ja totiž vlastne ani neviem hrať na gitare, vyznie to blbo že staviam nástroj a ani ho neviem používať pekne vyzeras ako van helen za mlada
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 14. December , 2008, 20:30:14 » |
|
Skúsil som nahrať čosi do PC cez Line-In, čistý zvuk celkom tuti, ale čert vzal tenučký zlomený audiokáblik a moje gramlbavé ruky - ja totiž vlastne ani neviem hrať na gitare, vyznie to blbo že staviam nástroj a ani ho neviem používať vacsina vyrobcov gitar ani vlastne nevie velmi hrat chces ju lakovat alebo uz je hotova?
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
vittore
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 14. December , 2008, 20:34:02 » |
|
pekne vyzeras ako van helen za mlada skor ako spevak z vypsanej fixy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 14. December , 2008, 20:34:21 » |
|
Fuuuuha... Naozaj sa sklanam. Zaujima ma par veci: ako ta gitara ladi, a ako hra na sucho + "mokro". Spravis aj ukazky?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Racius
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 14. December , 2008, 20:37:31 » |
|
vacsina vyrobcov gitar ani vlastne nevie velmi hrat chces ju lakovat alebo uz je hotova? Ja som na začiatku strašne chcel hrať, zohnal som si od kamarada Cremonu Luby, tá ma len naštvala, chcel som elektrinu, ale nie aby som si ju kúpil, proste som ju začal stavať. Hotová nie je, je iba hrateľná, hotová bude, až keď budem mať všetko primontované (snímače ešte visia vo vzduchu a chýbajú úchyty na pás), prebrúsená-preleštená a na záver nalakovaná nitrocelulózou. Fuuuuha... Naozaj sa sklanam. Zaujima ma par veci: ako ta gitara ladi, a ako hra na sucho + "mokro". Spravis aj ukazky? Dal som ju do rúk kamarádom gitaristom a tvrdili že je v pohode, že ladí a zneje pekne, s aparátom ju nahrám keď bude možnosť.
|
|
« Posledná zmena: 14. December , 2008, 20:39:08 od Racius »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 14. December , 2008, 20:45:41 » |
|
Drzim palce Ja mam rad tvorivych ludi ,ktory vedia svoje napady uskutocnit az do konca. Trosku ti aj zavidim ,lebo ja som v tomto slenrian
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pole
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 15. December , 2008, 06:56:14 » |
|
HEh uplny spevak z vypsanej fixi ALe nadherna praca. Na toto by som ja gule nemal, mam doma cca rok rozobratu jolanu Bassu co sa ju chystam lakovat a stale nic:) klobuk dolu
|
|
« Posledná zmena: 15. December , 2008, 07:07:46 od pole »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 15. December , 2008, 08:35:20 » |
|
pekne...ale vidno ti tam na zadnej strane, jak je spoj krku a tela, hnusne hranate "kopyto"...to si dotvaruj, pri hre to budes mat pohodlnejsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Racius
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 23. Marec , 2009, 22:20:28 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 23. Marec , 2009, 22:27:54 » |
|
ake to je drevo na tom tele???ja som poloslepy to je moj velky sen vystruhat si gitaru,ale.... Fero f. by porozpraval moje technicke schopnosti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Racius
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 24. Marec , 2009, 07:38:07 » |
|
ake to je drevo na tom tele???ja som poloslepy to je moj velky sen vystruhat si gitaru,ale.... Fero f. by porozpraval moje technicke schopnosti 12 ročná jelša, krk ktorý som neuviedol vo fotkách je javorový s palisandrovým hmatníkom. Lakujem nitrocelulózou.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 24. Marec , 2009, 08:31:37 » |
|
tak mi napada, ked uz lakujes, nechcel si zaoblit hrany?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|