Tom70
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 25. September , 2008, 15:27:06 » |
|
Velmi pekne Vam dakujem chlapci. Pred casom som mal velku chut na jazzmastera, potom mam to nejako preslo a teraz znova v druhom okne vytukavam "jazzmaster" do ebay vyhladavaca. Este raz dakujem . K veci: ten Marshall znel podla mna najnormalnejsie, ostatne dva aparaty boli presne tie chore zvuky, ktore by som z inej gitary asi nedostal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 25. September , 2008, 15:30:13 » |
|
hlavne to neni test, len ked uz sme tam boli, tak sme zabrnkali. keby tam bola hocijaka ina gitara, pouzili by sme tu . ja som to drzal v ruke prvy raz, len som cumel a nahravalo sa v poradi, ako to dal Progac.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 25. September , 2008, 16:49:54 » |
|
jaaj to je dlhsie jak bolo prve ticho tak som to vypinal..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 25. September , 2008, 16:51:28 » |
|
jaaj to je dlhsie jak bolo prve ticho tak som to vypinal.. no vidis. a teraz mi to radio rychlo vychval, lebo mam sebavedomie v rici
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 25. September , 2008, 16:52:51 » |
|
no vidis. a teraz mi to radio rychlo vychval, lebo mam sebavedomie v rici
hra fantasticky s tym polenom..marshall je oproti nemu taka hracka... (dobre som?)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 25. September , 2008, 16:53:38 » |
|
hra fantasticky s tym polenom..marshall je oproti nemu taka hracka... (dobre som?)
malo uprimnosti v tom citim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 25. September , 2008, 16:59:29 » |
|
Moc nie. Tam ide fakt o to vysolit to a potom to zacne tahat a kreslit ako sialene. Cisty zvuk to ma, len je o dost tichsi potom a ma ho pomerne jemny. To moze ale niekomu vyhovovat. Len tu mi to uz prislo, ze ta gitara tam moc stratila charakter v tom gaine. marshalls sa mi pači najviac je to 1987ka alebo??? Hiwat hra super ,ale pre mna je lepši marshall,lebo hiwat je moc vypekneny a už nema tu špinu,to tretie kedže je rastis kamoš nekomentujem ...da sa ako hovori Fančo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 25. September , 2008, 17:00:49 » |
|
malo uprimnosti v tom citim skocime raz na pivo, dame si zopar a budem uprimny az moc
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 25. September , 2008, 17:00:56 » |
|
odhlasujem sa z fora a predavam formou aukcie adminstvo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 25. September , 2008, 17:05:07 » |
|
marshalls sa mi pači najviac je to 1987ka alebo??? Hiwat hra super ,ale pre mna je lepši marshall,lebo hiwat je moc vypekneny a už nema tu špinu,to tretie kedže je rastis kamoš nekomentujem ...da sa ako hovori Fančo to je moj 1971-72 1987x jmp
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 25. September , 2008, 17:07:27 » |
|
ten akustik či ako sa to vola je jednoznačne naj aparat aky som počul nechceš ho predat? ?hlavne zostan rastino ved je to uplne jedno
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 25. September , 2008, 17:10:09 » |
|
to je moj 1971-72 1987x jmp tak taky mam aj ja a nepredavajme ich prosim ta a nekupujme si 5150ky I,II ani trojky a už vobec mesiny zakladam Robino fanclub 1987, važne hra to absolutne perfektne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 25. September , 2008, 17:12:14 » |
|
Inak next time doporucujem nenapisat do nazvu suboru co je co, nech kazdy len usami vyberie, co sa mu najviac paci.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|