rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 30. September , 2008, 17:53:18 » |
|
ten cerveny ma simulaciu boxu, ale taku kokotsku. v porovnani SW simulacii. takze je to jedno. inak som na ziadnom podiu tusim este ani nevidel iny dibox, ako cerveny alebo strieborny ULI
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 30. September , 2008, 17:57:19 » |
|
ten cerveny ma simulaciu boxu, ale taku kokotsku. v porovnani SW simulacii.
no o to mi nejde, chcem hrat a nahravat cez ampltb/gtrrig inak som na ziadnom podiu tusim este ani nevidel iny dibox, ako cerveny alebo strieborny ULI
cim to je? dufam, ze nie cenou...
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 30. September , 2008, 18:00:29 » |
|
lebo funguju a su zadarmo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 15. Máj , 2009, 22:45:21 » |
|
akurat si pozeram manual na GI100, je tam diagram zapojenia a nerozumiem jednej veci, je tam nakresleny retazec:
gitara->amp->poweramp out->GI100->MIX, toto je ok ale potom sa tam objavuje ze direct out to cabinet a pritom je tam napisana funkcia virtual cab ON.
cize ked je virtual cab ON tak sa predsa neprepaja dibox s kabinetom nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 16. Máj , 2009, 14:07:58 » |
|
on ma direct out aj out, to znamena, ze okrem toho, ze signal "zdiboxuje" s moznostou aj osimulovania boxom (output), tak z neho mozes ist este aj dalej dalej do aparatu (z direct out). ta schema v manuale je v poriadku - tym sa mysli, ze ten dibox zapojis do signalnej cesty (na to je tam ten "suchy" vyvod direct out), takze Tebe bude hrat na podiu aparat, ako ma. no a zvukarovi posles signal po kably z diboxu, aj so zapnutou simulaciou boxu, takze Ta len rovno zosilni do PAcka a nebude Ti snimat box mikrofonom... teraz neriesime, ci to je dobre alebo zle riesenie, ale vysvetlujem Ti, ako to v tom manualy mysleli...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 16. Máj , 2009, 14:21:43 » |
|
no ved ok, o to vysvetlenie mi slo diky a co v priprade ked chcem pouzit virtualny cabinet cez impulzy?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 16. Máj , 2009, 14:23:46 » |
|
... a co v priprade ked chcem pouzit virtualny cabinet cez impulzy?
kde - na podiu ta simulacia boxu sa tam da vypnut.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 16. Máj , 2009, 14:39:17 » |
|
nie, doma
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 16. Máj , 2009, 14:45:39 » |
|
... ta simulacia boxu sa tam da vypnut.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 16. Máj , 2009, 15:27:02 » |
|
no hej, mal som v tom chaos, myslel som si ze ked je v tom GI100 zapnuta simulacia boxu, tak netreba realny box, resp. uz ten GI100 robi umelu zataz, ale nerobi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 16. Máj , 2009, 15:33:07 » |
|
nerobi zataz.
povedz mi - co ty vlastne riesis ? uz v tej teme Peavey som sa zamyslal.
co presne mas ? co presne by si chcel dosiahnut ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 16. Máj , 2009, 16:47:42 » |
|
Hlavne ma zaujima system nahravania gitarovej hlavy/komba do PC, cely ten retazec, co by na to bolo treba a pod.
Avsak neplanujem nahravat svoje kombo a hlavu nemam, a zatial si neplanujem kupovat nic z toho, co sa tyka nahravania, preto to vsetko ostava u mna iba v teoretickej rovine, v ramci objasnovania nejasnosti.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 16. Máj , 2009, 18:03:11 » |
|
Hlavne ma zaujima system nahravania gitarovej hlavy/komba do PC, cely ten retazec, co by na to bolo treba a pod. vsak to tu bolo x-krat popisane 1. klasika cez mikrofon 2. vystup z preampu cez dibox + nejaky HW alebo SW speaker simulator 3. vystup z koncu cez nejaku umelu zataz + HW/SW speaker simulator
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 16. Máj , 2009, 18:30:13 » |
|
2. vystup z preampu cez dibox + nejaky HW alebo SW speaker simulator
preco este DIbox ? v speakersime je uz elektronika, ktora upravuje impedancie, tak je zbytocny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 16. Máj , 2009, 18:43:53 » |
|
preco este DIbox ? v speakersime je uz elektronika, ktora upravuje impedancie, tak je zbytocny.
ale ked chces pouzit SW speaker simulator, tak do zvukovky potrebujes dostat linkovy signal, preto dibox
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|