Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
16. November , 2024, 18:30:09
Anketa
Otázka: Digitech GNX3 pri prepaľovaní Firmware vyhlásilo chybu a GNX3 sa nedá zapnúť. Vie niekto poradiť ako ho oživiť?
Servis - 3 (75%)
Pomoc o radu - 1 (25%)
Celkovo hlasov: 4

Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: DIGITECH GNX3 - Prepaľovanie firmwaru  (Prečítané 918 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Mr.Big
nováčik
*
Príspevkov: 23

« kedy: 30. September , 2008, 17:40:12 »

Digitech GNX3 pri prepaľovaní Firmware vyhlásilo chybu a GNX3 sa nedá zapnúť. Vie niekto poradiť ako ho oživiť? Alebo ako postupovať ďalej? Tento multiefekt už  nieje v záruke. Za rady vopred moc ďakujem.
Nahrávanie FIRMWARE sa robí cez MIDI (s programom GenUpdater, stiahnutý zo stránky výrobcu) a to sa stále dokáže spojiť s týmto efektom ale vždy na konci napíše chybu:
Bad incoming Sysx msg, expected ID=47h, found ID=47h, BCnt= 9, Err=8h
Received Sysx Data: 9 Bytes
F0h,00h,00h,10h,55h,7Fh,47h,
00h,
F7h
« Posledná zmena: 30. September , 2008, 17:42:59 od Altostratus » Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #1 kedy: 30. September , 2008, 17:43:48 »

Zmenil som ti názov témy, aby bol jasnejší. Ako prvé by som skúsil stránky a fóra pre užívateľov digitechu, ale to si asi už skúsil. Možno mail na customer support..
Zaznamenané

Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #2 kedy: 30. September , 2008, 18:38:42 »

Nedá sa ten firmware nejako reverznúť, alebo napáliť staršiu verziu, keď nová hapruje?
Zaznamenané

Mr.Big
nováčik
*

« Odpoveď #3 kedy: 30. September , 2008, 19:00:09 »

Nedá sa ten firmware nejako reverznúť, alebo napáliť staršiu verziu, keď nová hapruje?

Staršiu verziu som nenašiel. A pri tejto novej čo som stiahol zo stránky výrobcu tak sústavne hlási túto chybu:

Bad incoming Sysx msg, expected ID=47h, found ID=47h, BCnt= 10, Err=2h
Received Sysx Data: 10 Bytes
F0h,00h,00h,10h,00h,55h,7Fh,
47h,04h,
F7h

Ale pri prepaľovaní mi píše ten flashovací program, že sa spojil s GNX3 a aj prepaľuje ale pri konci mi napíše túto chybu čo som už napísal vyššie.
Zaznamenané
Mr.Big
nováčik
*

« Odpoveď #4 kedy: 01. Október , 2008, 10:14:26 »

Ahojte všetci. Tak nakoniec mi to nedalo a skúšal som to znovu prepáliť. Zvukovú kartu som dal do iného USB portu prepálil som firmware zvukovej karty a preinštaloval som ovládače a aj software. Jednoducho všetko nanovo. A nakoniec som skúsil prepáliť ten firmware v DIGITECH GNX3 a rozbehol sa a je plne funkčný. Tak chcem poďakovať všetkým čo mi chceli pomôcť. Nakoniec som to rozbehal sám. Mám podozrenie na zlú komunikáciu MIDI zo zvukovej karty do MIDI GNX3. Ak niekto bude niekedy prepaľovať firmware v GNXke tak nech si dá pozor na MIDI komunikáciu lebo ak nie je dobrá komunikácia tak to môže dopadnúť ako u mňa a efekt zostane nefunkčný. Skúste komunikáciu MIDI najprv cez program dodávaný k DIGITECHu s názvom GenEdit. Keď komunikácia MIDI je plne funkčná, až po tom sa dajte do prepaľovania firmware na DIGITECHu. Ak by mal niekto nejaké otázky tak pokojne napíšte, rád odpoviem.
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.083 sekund, 24 otázok.