Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
15. November , 2024, 10:30:31
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Sibelius 5  (Prečítané 8058 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Sunrise Madden
pravidelný návštevník
Príspevkov: 167

rock on

« kedy: 30. September , 2008, 18:30:08 »

zdravim..ucitel gitary mi vravel ze s 5 je spickovy program cez ktori sa da mp3 zvuk dat do nôt a to sposobom takym ze proste len tam hodim mp3 a program sam vycisti zvuky gtr,drumms,bass a zapise do nôt?? stahol som S5 (3gb  ?§!.) a nikde tu nevidim nieco take naozaj sa to da ??
Zaznamenané

Yamaha Erg 121 - Orange Crush 15 - Line6 Spider II 150
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #1 kedy: 30. September , 2008, 18:34:55 »

zdravim..ucitel gitary mi vravel ze s 5 je spickovy program cez ktori sa da mp3 zvuk dat do nôt a to sposobom takym ze proste len tam hodim mp3 a program sam vycisti zvuky gtr,drumms,bass a zapise do nôt?? stahol som S5 (3gb  ?§!.) a nikde tu nevidim nieco take naozaj sa to da ??

Tak toto je podla mna uplna blbost. Sibelius je profi program na robenie partitur a ciastocne aj na aranzovanie viacerych nastrojov, ale urcite to nic take ze mu podhodis mp3 a on ti to zapise do not podla nastrojov nedokaze (ani ziaden iny software).
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #2 kedy: 30. September , 2008, 18:47:00 »

na tvoju muziku ti netreba ziaden soft, ja verim, ze to zmaknes aj podla ucha :)
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #3 kedy: 30. September , 2008, 18:57:09 »

Toto sa tu už raz riešilo. Dospeli sme k tomu, že je fyzicky nemožné, aby akýkoľvek program dokázal rozdeliť nahrávku na stopy, dešifrovať v nich noty a zapísať ich. Nonsens.
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #4 kedy: 30. September , 2008, 18:58:05 »

tak tak, spominalo sa to uz velakrat, v sucasnosti nie je dostupny ziaden soft, ktory by vedel odseparovat uz zmixovane stopy. Predstav si to ako velku polievku, o ktorej vies, ze vyborne chuti a velmi rad by si urcil ake ingrediencie boli pouzite v akom pomere na jej pripravu, neni sanca.. jo.. a ak ti to pomoze, ja som si to tak cca 4 roky dozadu tiez myslel,ze take nieco existuje, tak sa nemusis citit blbo. Teda, aspon som vtedy dufal v to, ze take nieco je :D (inak prisahal bysom ze ma tou informaciou nakazil tiez niekto ako tvoj ucitel teba)
« Posledná zmena: 30. September , 2008, 19:02:26 od kaolko » Zaznamenané

Sunrise Madden
pravidelný návštevník

rock on

« Odpoveď #5 kedy: 30. September , 2008, 19:01:55 »

jasne jasne ...ale podla mna to nieje az take nemozne kedze existuju softy ktore dokazu odfiltrovat zvuk a rozdelit individualne kazdy do inej stopy...ci je to uz napr Hudba,rec,zvuk auta ....chapete ma dufam  ha ha ha
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6 kedy: 30. September , 2008, 19:03:47 »

jasne jasne ...ale podla mna to nieje az take nemozne kedze existuju softy ktore dokazu odfiltrovat zvuk a rozdelit individualne kazdy do inej stopy...ci je to uz napr Hudba,rec,zvuk auta ....chapete ma dufam  ha ha ha

ale predpokladam ze to je len na zaklade toho ze si stanovis od ktorej frekvencie po ktoru a vyreze ti to vsetko v tom rozmedzi.. tu ide skor o to aby to urcilo hlavne pocet zdrojov(rozne nastroje) z ktorych ten zvuk akoze vychadza aby to vedelo pekne rozdelit.. toze ty tam pocujes 3 gitary je vlastne len tvoj pocit, soft si nedokaze uvedomit preco to nie je jedna ale 3..asi chapes co myslim
« Posledná zmena: 30. September , 2008, 19:04:51 od kaolko » Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #7 kedy: 30. September , 2008, 19:04:54 »

urobi to z mid ale nie z mp3
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Sunrise Madden
pravidelný návštevník

rock on

« Odpoveď #8 kedy: 30. September , 2008, 19:07:39 »

hej KAOLKO vim co myslis....jj midi som skusal tie fachaju....ale zober si ze ked kazdy nastroj ma svoj specificky zvuk ked zahras ja nwm c na el gtr ,na klaviry na akust.gtr na base tak to ma specificku farbu zvuku ktora by sa mohla dat teoreticky odfiltrovat.....ale to asi az v buducnosti dalekej...
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #9 kedy: 30. September , 2008, 19:08:34 »

hej KAOLKO vim co myslis....jj midi som skusal tie fachaju....ale zober si ze ked kazdy nastroj ma svoj specificky zvuk ked zahras ja nwm c na el gtr ,na klaviry na akust.gtr na base tak to ma specificku farbu zvuku ktora by sa mohla dat teoreticky odfiltrovat.....ale to asi az v buducnosti dalekej...

Pre teba je to "farba" zvuku, pre pocitac to je len frequencia.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #10 kedy: 30. September , 2008, 19:10:36 »

Su len take, ktore dokazu v obmedzenej miere spracovat jednohlasi nastroj. Vsak Antares napr. robi nieco podobne.

Semish, pre pocitac su to frekvencie v istom pomere k zakladnej frekvencii tonu. Vsak na tom principe funguje FM synteza a podla toho aj znie :)
Zaznamenané

Sunrise Madden
pravidelný návštevník

rock on

« Odpoveď #11 kedy: 30. September , 2008, 19:12:32 »

takze nic s toho :D no bo to by bola fasa ....
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #12 kedy: 30. September , 2008, 19:16:20 »

Su len take, ktore dokazu v obmedzenej miere spracovat jednohlasi nastroj. Vsak Antares napr. robi nieco podobne.

Semish, pre pocitac su to frekvencie v istom pomere k zakladnej frekvencii tonu. Vsak na tom principe funguje FM synteza a podla toho aj znie :)

Moze byt :), ja sa do toho vobec nevyznam :). Podla mna v konecnom dosledku su to pre pocitac aj tak len nuly a jednotky :).
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #13 kedy: 30. September , 2008, 19:30:23 »

hmm ako to je vlastne? lebo.. zvuk ako taky je frekvencia.. dajme tomu sinusoida .. ako to comp transformuje na 0 a 1? vobec si to neviem predstavit..
Zaznamenané

Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #14 kedy: 30. September , 2008, 19:38:38 »

Slúžia na to A/D prevodníky, teda Analog-Digital. Čo presne sa v nich deje...elektrický prúd sa zapisuje do binárneho kódu. Ja som z toho dutý a je to tu tuhý offtopic, ale snáď ti toto bude niečo platné: http://en.wikipedia.org/wiki/A/D
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.045 sekund, 23 otázok.