Milos1
|
|
« kedy: 01. Október , 2008, 10:04:44 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 01. Október , 2008, 10:06:48 od Milos1 »
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 01. Október , 2008, 10:07:32 » |
|
Ten Ultra Swede je lacna a pekna gitara, rad by som ju opacil No, trosku ta hlava...
|
|
« Posledná zmena: 01. Október , 2008, 10:08:13 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 01. Október , 2008, 10:13:17 » |
|
podla mna su este skaredsie ako LP
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 01. Október , 2008, 10:18:22 » |
|
pride mi to ako LTD len s trosku viac skaredou hlavou..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 01. Október , 2008, 10:20:04 » |
|
to podla mna nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 01. Október , 2008, 10:26:04 » |
|
skarede je vec vkusu, ale na veci, ze su vyborne spracovane, napriklad na rozdiel od vacsiny epiphone. rovnako by som vydzvihol ich zvukove vlastnosti, technologie ktore pouzivaju vedu ozaj k skvele konkretnemu tonu. stoja za vyskusanie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 01. Október , 2008, 10:30:15 » |
|
ja som este nehral na epiphone ktory by som chcel takze to mozu byt kludne vcelku solidne gitary a za dobru cenu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 01. Október , 2008, 10:44:17 » |
|
A už sa tu hromadi to,čo som už inde spominal- psychoefekt. Ak je niečo lespolovite a nepodoba sa to presne na Gibson LP-tak je to škarede,neni to ono atd. A pritom to možu byt skvele gitary. Mam živak,kde hra chlapik na tuto značku a zvuk uplne super.
uprimne mne sa viac paci ESP LP ako gibson
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 01. Október , 2008, 10:48:23 » |
|
Nerobia len gulate lespaulovite tvary, ale aj svoje ktore sa nepodobaju na nic, napr. jeden tam vyzera ako kombinacia stratocastru a SGcka.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 01. Október , 2008, 10:52:54 » |
|
Znova som si ich vsetky pozeral a znova sa mi viac a viac pacia http://www.hagstromguitars.com/ - hore ukazat na GUITARS a z menu vybrat modelovu radu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 01. Október , 2008, 11:01:07 » |
|
"A už sa tu hromadi to,čo som už inde spominal- psychoefekt. Ak je niečo lespolovite a nepodoba sa to presne na Gibson LP-tak je to škarede,neni to ono atd. A pritom to možu byt skvele gitary. Mam živak,kde hra chlapik na tuto značku a zvuk uplne super." ono je tazke prist s nejakym zaujimavym tvarom, ktory by nic dopsial vyrobene nepripominal. a kedze niecim sa lisit chcu, vacsinou je to upravenie tvarov legendarnych gitar. sulhas s tym, ze zvukovo su vyborne. ved v clanku som aj pisal kto ich pouzival, alebo aspon obasne na nich nieco zahral a su tam skutocne velke mena z roznych zanrov hudby.
"Znova som si ich vsetky pozeral a znova sa mi viac a viac pacia" hej hej robia aj tvary pripominajuce klasicke superstraty.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 01. Október , 2008, 11:06:02 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 01. Október , 2008, 11:08:59 » |
|
hej hej, na tu napravo som tu recenziu robil, akurat to bola burgundy red farba tusim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 01. Október , 2008, 11:16:09 » |
|
omg aky psychoefekt, napisal som ze je to este skaredsie ako LP -> stoho vypliva ze som myslel ze aj LP je skarede, podla mna ak hra gitara dobre v momente gitarista prestava riesit to ako vyzera
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 01. Október , 2008, 11:18:00 » |
|
Používa a propaguje Alex Skolnick z Testament zo snímačmi SH-1+SH-4..mne sa ten tvar nepáči.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|