Kusisko dobrej prace! Pri hrani na normalny box to musi byt minimalne raz take dobre
... tusim ze o nieco aj hej.
Len babrat sa doma pri izbovych hlasitostiach s mikrofonmi je blbost. Urobil aom dobre, ze som ten RedBoxPro nepredal.
a neni tam na pozadi vela tej spiny ? mne to kazi ten pekny zvuk gitarky.
Ano, ale to je prave ten typ zvuku, jemny-stredovy overdrive. Na Neck SingleCoil sa mi paci, na bridge a Humbuckre nie.
Majo, tá Mesa Ti hrá ako divá sv...., mne sa páči aj ten TS zvuk, je to vlastne ten zvuk, ktorý mám na TS rád ale zároveň mi aj trochu vadí. Dodáva ten MESE taký stredový nerv. Máš tam aj nejaký Noise Gate, alebo je to celé takto pekne potichu ?..gitara bola PRS ?
Vdaka Robko.
Na TS treba aj spravnu pesnicku, nehodi sa vsade (a to iste si myslim aj o RectoLead ked uz sme pri tom
).
NoiseGate tam nemam, je to natural. Iba trosku kompresoru a EQ v kompe. Gitarky boli dve: PRS na Lead zvuky, Strat na Clean zvuky.
Podla mna clean 3 je velmi pekny a lead 4 tiez. Samozrejme hra ti to dobre aj bez boosteru. A hlavne ty to mas v ruke.
Thanx
Chcel som nahrat aj Clean len s CarlMartin kompressorom, ale to uz by bola riadna prasarina. Ten zvuk milujem. Len tu som hlavne chcel ten Sparkle predstavit.