Srnac
|
|
« kedy: 07. Október , 2008, 21:45:01 » |
|
čaute ludia...Mam doma fender stratocaster USA a chcel by som zistit jeho pribliznu cenu.Ročník 89...Som si vedomy ze z tychto fotiek sa to asi moc presvedcivo neda urcit ale skuste aspon povedat ze za kolko by sa dal priblizne predat...Dík...
PS mam k nemu aj kufor
|
|
« Posledná zmena: 07. Október , 2008, 21:50:26 od Srnac »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 07. Október , 2008, 21:46:30 » |
|
20 litrov
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 07. Október , 2008, 21:54:10 » |
|
tak to asi nebude rozumne predavat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 07. Október , 2008, 22:28:41 » |
|
..ta gitara bude mat buduci rok 20 rok a ak hra dobre, by som ju na Tvojom mieste predaval tak za 25 litrov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 05. August , 2009, 08:07:12 » |
|
Caute, neviem ci to je bezny jav, ale mam trocha problem s touto gitarou....V poslednej dobe sa mi akosi často trhaju struny a to konkretne vzdy v mieste kde vychadzaju z tremola...Je to bezny jav???alebo je nieco "zle", dochadza bezne k odtrhnutiu aj hrbeho ecka, acka, decka a tak...Je to normalne alebo je nieco zle nastavene?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 05. August , 2009, 08:19:52 » |
|
Caute, neviem ci to je bezny jav, ale mam trocha problem s touto gitarou....V poslednej dobe sa mi akosi často trhaju struny a to konkretne vzdy v mieste kde vychadzaju z tremola...Je to bezny jav???alebo je nieco "zle", dochadza bezne k odtrhnutiu aj hrbeho ecka, acka, decka a tak...Je to normalne alebo je nieco zle nastavene?
asi tam mas vydraty kamen, resp je v tom mieste ostra hrana, na ktorej ta struna potom praska. bud pouzi pilnik, a trochu to prebrus, pripadne mozes premazat nejakou silikonovou vazelinou. alebo mozes kupit nove kamene a vymenit. bud kovove, alebo graphtech, tusq...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 05. August , 2009, 08:26:48 » |
|
Do vcera som mal ten isty problem.Struna D praskala presne na kameni ... zavolal som Igorovi Kellerovi a do tyzdna som mal nove.Vymenil mi ich a dufam ze bude pokoj.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 05. August , 2009, 09:56:21 » |
|
Dik za rady ale asi to dam niekomu nech to pozre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
toymachine
pravidelný návštevník
Príspevkov: 233
devil play on SG
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 05. August , 2009, 11:14:42 » |
|
Do vcera som mal ten isty problem.Struna D praskala presne na kameni ... zavolal som Igorovi Kellerovi a do tyzdna som mal nove.Vymenil mi ich a dufam ze bude pokoj. nato aby si si to vymenil sam si nemal zaludok :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 05. August , 2009, 11:25:47 » |
|
nato aby si si to vymenil sam si nemal zaludok :D
Igor mi ich objednal ... preco by mi ich nemohol nahodit?Rad mu zaplatim za servis ktory mi robi ... neviem ako si toto myslel ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
DominkO
náhodný pocestný
Príspevkov: 91
*1852-still alive
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 05. August , 2009, 13:25:03 » |
|
Igor mi ich objednal ... preco by mi ich nemohol nahodit?Rad mu zaplatim za servis ktory mi robi ... neviem ako si toto myslel ...
Spravne! Bojovnik proti krize!
|
|
|
Zaznamenané
|
Alvaro 410, Fender Strat HW1, Fender Super Reverb
|
|
|
|
lubochlast
pravidelný návštevník
Príspevkov: 286
www.bandzone.cz/oldrockers
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 05. August , 2009, 13:40:49 » |
|
Igor ladí FR cez PC, tak ani ja si nenosím od neho súčiastky domov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 05. August , 2009, 14:31:10 » |
|
..ta gitara bude mat buduci rok 20 rok a ak hra dobre, by som ju na Tvojom mieste predaval tak za 25 litrov.
Tak nejako, alebo nechat pekne doma a hrat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 05. August , 2009, 16:56:18 » |
|
podla mna je blbost to predavat za 25 litrov...ta gitara hra fantasticky..radsje dosetri a kup lp a budes mat aj aj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|