kuker
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 05. November , 2008, 12:45:19 » |
|
kamarati, deti, charita, su vdacny ked dostanu gitaru. Daroval som celu seriu Encore skolej napriklad. (20 kusov). Pre mna su na nic, ale uz su v desolatnom stave aj tak. hm, verim, ze raz budem tvoj kamarat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 05. November , 2008, 12:45:31 » |
|
Spolok GAS pacientov sa zase rozrastol Zajtra pridam efekty ak chces...... GAS city baby.....
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 05. November , 2008, 12:47:25 » |
|
jaj... este je tu USA 50th anniversary strat, ale predal som to nedavno, nemam dobru fotku ale tu je vid:
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 05. November , 2008, 12:48:04 » |
|
Spolok GAS pacientov sa zase rozrastol Ved sa pridaj k nam choromyselnym . Zajtra pridam efekty ak chces......
GAS city baby.....
Veru daj aj efekty.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 05. November , 2008, 12:58:44 » |
|
Ved sa pridaj k nam choromyselnym . zatial na to nemam ani financie ani frajerku ktora by to tolerovala, tej sa zda vela aj tie 4veci co mi visia na stene
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 05. November , 2008, 13:02:21 » |
|
zatial na to nemam ani financie ani frajerku ktora by to tolerovala, tej sa zda vela aj tie 4veci co mi visia na stene ved to, frajerky.... ja uz radsej o svojich planoch o mojej vysnivanej aparature pred priatelkou mlcim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 05. November , 2008, 13:04:34 » |
|
.....a ja kua dumám, že som tie veci už niekde videl.......a jaywalker je vlastne jontom......kua máš tých gitár ako telenovela častí...... úctivá poklona......
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 05. November , 2008, 13:10:45 » |
|
Popredavaj vacsinu z toho a kup radsej nejake stare Gibsony, to bude lepsia investicia ako zapratavat si priestor takto.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 05. November , 2008, 13:12:44 » |
|
Uz mam starse Gibson!!!!, investicia to nie je - to su nastroje co potrebujem aby som robil svoju pracu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 05. November , 2008, 13:51:43 » |
|
Uz mam starse Gibson!!!!,
Tak sa pochval.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 05. November , 2008, 14:12:46 » |
|
Prave teraz je na predaj, nepouzivam les pauly casto - ten spotlight robi vintage les paul kralovsky, do konca vazi viac a ma lepsie definition. Studio ma sluzi dost casto, ale uz asi 4 roky hram exklusivne na telecaster.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 05. November , 2008, 18:20:44 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 05. November , 2008, 18:21:03 od jaywalker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 05. November , 2008, 18:25:22 » |
|
Toto je asi jedina fotka co mam - anniversary strat co som mal tyzden a predal som ju, mam radsie vintage:
|
|
« Posledná zmena: 05. November , 2008, 18:25:46 od jaywalker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matkosafko
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 05. November , 2008, 18:30:58 » |
|
|
|
|
Zaznamenané