jaywalker
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 21. November , 2008, 17:07:23 » |
|
Už ti chýba len ROBIN odo mňa zbierka bude ok a este prachy!!!!!!!! keby som vedel ze ju mas, dal by som Ti ten Epiphone Ace F. nefadi.
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
kuko6
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 23. November , 2008, 13:17:36 » |
|
odhliadnuc od tychto ritoutieracich odpovedi, tak ci jaywalker by nemohol hodit fotku vsetkeho co ma dokopy ??
|
|
« Posledná zmena: 23. November , 2008, 13:19:39 od kuko6 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 23. November , 2008, 21:13:27 » |
|
odhliadnuc od tychto ritoutieracich odpovedi, tak ci jaywalker by nemohol hodit fotku vsetkeho co ma dokopy ?? uz su tu fotky - vsetko v kumbale Ak si pustis elan je elan vo archive (makiza) su tam este stary rozhovori. v sobotu na Slavika pouzivam iba 6-7 gitar asi. Este neviem ktore.
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 09. December , 2008, 16:27:34 » |
|
Zda sa mi neuveritelne ze som zabudol sem pridat svoju number one number one. Gibson Epiphone neaveau spotlight (ma presne 20 rokov - nov 5 1988 sa narodila). Posledna z 200 kusov ktore vyrobila Gibson, az kym im nezastavil PRS. To je tak nazvany "lawsuit model". Lepsu gitaru som este nemal, ani nevidel. Ma Humbuckery, coil tap + reverse phaze, body je 2 piece mahog, krk je thru-neck az do konca, carbon injektovany hmatnik, stienberger top mount trem, hex heavy duty frets, MOP arrow inlays, locking nut a najkrajsi flamed maple cap. Tu gitaru sa neda zohnat, nie su vela na svete a je rarita ako hovado. mala iba 1. majitela (ja) a je custom order ako POSLEDNA spotlight vobec.
|
|
« Posledná zmena: 09. December , 2008, 16:29:13 od jaywalker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 09. December , 2008, 17:12:19 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 09. December , 2008, 17:13:31 od jaywalker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 09. December , 2008, 17:23:42 » |
|
Medzi bridge pickupom a tremom vidite ze chcyba kusok mahog. za to moze jediny Pan ' pat a mat' Biznar ked 'opravil' ju. hrozne.
Stienberger trem sa da zmknut, aby mala viac sustain. Aj tak ma neuveritelny sustain, viac ako LP alebo PRS. Ma 24 fretov a majstersky setup, ladi vsade, flazulety spievaju a mozem robit tapped harmonics az hore. Riso Barger mi ju opravil potom ako pan Biznar dal ju do kufra s trem armom a znicil nie len drevo, ale aj cely trem system.
|
|
« Posledná zmena: 09. December , 2008, 17:36:13 od jaywalker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 09. December , 2008, 18:00:40 » |
|
Tu su par MODov a custom features: Telecaster ma NECK on switch vo tone control, to znamena ze spolu mam 7 zvukov. Este chcem mat dalsi tap switch vo volume control na phaze reversal: Kramer ma aj kill switch:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 15. November , 2009, 11:55:12 » |
|
New family member na slide: Od Gila - rychly setup a novy potiaky z origos LPGT a hra to super. Na slide hlavne. Asi najlepsi copy Goldtopu co sa da kupit nove, este stare Tokaiky su slusne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 15. November , 2009, 12:13:56 » |
|
Hi, sorry, že sa vraciam ku starej téme, ale teraz som si všimol ten Kramer. Kamoš ho kedysi mal. Vtedy som nechápal všetky tie spínače na tej gitare a odvtedy som ju v ruke nedržal. Ako fungujú?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 15. November , 2009, 12:34:20 » |
|
Kazdy snimac ma on/off, a humbucker ma coiltap - up= HB, down=single, middle - off. Stvrty switch je master off (killswitch)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 15. November , 2009, 12:50:37 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 15. November , 2009, 13:14:38 » |
|
A na slide plati pravidlo - cheap as shit = MOJO.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gila
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 15. November , 2009, 14:55:28 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 13. Október , 2010, 16:41:30 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 13. Október , 2010, 17:04:58 » |
|
Tu hyundai basu ma moj kamos, hrajuci velmi drsny punk.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|