cubo
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 13. November , 2008, 17:06:11 » |
|
A naco ti to preboha bude? Staci ti Roland MIDI snimac na gitaru a pichnut MIDI kabel do MIDI vstupu na zvukovke (alebo si zohnat nejaku MIDI>Gameport alebo MIDI>USB redukciu).
No predsa na nahravanie klavesovych partov na gitare cez Sonar nevies kde sa da taka redukcia zohnat?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 13. November , 2008, 17:09:18 » |
|
nie, k tomu snimacu potrebujes aj interface, ktory ti prevedie signal zo snimaca na midi povely
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 13. November , 2008, 17:10:25 » |
|
asi to bude naozaj zlozite lebo uz dlhsie rozmyslam nad nejakou MIDI zalezitostou na doma, lebo pisanie not mi pride zdlhave a zlozite.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 13. November , 2008, 17:11:52 » |
|
asi to bude naozaj zlozite lebo uz dlhsie rozmyslam nad nejakou MIDI zalezitostou na doma, lebo pisanie not mi pride zdlhave a zlozite. je to úplne jednoduché,akurát to chce pár chechtákov.Pozri si inzeráty...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 13. November , 2008, 17:13:29 » |
|
je to úplne jednoduché,akurát to chce pár chechtákov.Pozri si inzeráty...
Chechtaky su ja chcem proste aby som MIDI signalom z gitary mohol ovladat Synthy v Sonare...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 13. November , 2008, 17:18:49 » |
|
gitarovy syntak je fajn vec, ale velmi specificka. ako hlavny midi kontroler je ale gitara prakticky uplne nahovno. kup si hocijaku klaviaturu za par korun, to je na ovladanie syntakov suverejne najlepsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 13. November , 2008, 17:20:39 » |
|
gitarovy syntak je fajn vec, ale velmi specificka. ako hlavny midi kontroler je ale gitara prakticky uplne nahovno. kup si hocijaku klaviaturu za par korun, to je na ovladanie syntakov suverejne najlepsie.
Toto som ti celu dobu chcel povedat . Ak gitarovy syntak, tak si kup toho noveho Roland VG99, to je vazne vyborne a kasli na SW syntaky v Sonare (alebo ich teda radsej ovladaj normalnym MIDI keyboardom za par korun).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 13. November , 2008, 17:25:55 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 14. November , 2008, 11:04:25 » |
|
cubo ano, gitarovy midi prevodmik existuje a pouziva sa pri gitarovych syntezatoroch...ale uvedom si, ze je to dobre na simulaciu solovych nastrojov, napr. trubka, flauta a pod. Ak schces pouzit gitaru na simulaciu klavesovych syntakov, teda ak schces zahrat takto 3- alebo viac hlasne akordy, tak si uvedom, ze hra na gitaru a na klavesy je diametralne odlisna, takze aj ten vysledok bude odlisny...totiz sposobom hry.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 14. November , 2008, 17:58:32 » |
|
ja nakoniec beriem tu 88icku, 61 klaves stoji asi o liter menej to uz je jedno..a miesto sa spravi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 15. November , 2008, 19:40:39 » |
|
cubo ano, gitarovy midi prevodmik existuje a pouziva sa pri gitarovych syntezatoroch...ale uvedom si, ze je to dobre na simulaciu solovych nastrojov, napr. trubka, flauta a pod. Ak schces pouzit gitaru na simulaciu klavesovych syntakov, teda ak schces zahrat takto 3- alebo viac hlasne akordy, tak si uvedom, ze hra na gitaru a na klavesy je diametralne odlisna, takze aj ten vysledok bude odlisny...totiz sposobom hry.
dobre vysvetlene diky asi nakoniec pojdem do klavesnice, ale vacsej nech sa na tom moze aj brat vyburit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 17. November , 2008, 12:22:49 » |
|
zbytocne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 19. December , 2008, 01:48:33 » |
|
mam to, ale neviem v tom abletone 6 najst live instrument normalne piano, ani bohovi:D..inac to posobi prijemne aj ked je to relativne velkeee..musicman?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|