Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 11:41:23
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: M-AUDIO Fast Track  (Prečítané 4619 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
MMM
Hosť
« Odpoveď #15 kedy: 24. November , 2008, 17:13:53 »

Pouzivam acoustica mixcraft.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #16 kedy: 24. November , 2008, 21:34:28 »

ASIO ma?
Zaznamenané

matoo
nováčik
*
Príspevkov: 21

« Odpoveď #17 kedy: 03. Október , 2009, 15:17:23 »

Práve som si zohnal túto zvukovku.... všetko nainštaloval.... ASIO nastavil... pustil Amplitude(metal)
a pekne to začalo hrať... ovela lepší zvuk ako doteraz... ale zrazu... po 15-20sekundách... som dostal strašný brum a chrčíí to  Pomoooc!
je to tak vždy ked to zapnem.... skuušal som už aj stiahnuť najnovšiu verziu ovládačov na fast-track ...ale robilo mi to iste... a ešte mi to vždy ukazalo chybu a zavrelo mi amplitude...

Jedinné čo ma napadá, je uuplne si odinštalovať zvukové ovládače....alebo je chyba niekde v nastaveniach?  Huh!
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #18 kedy: 03. Október , 2009, 15:33:18 »

skus si nastavit fast track ako zvukovku pri hrani do SW a nie asio...
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #19 kedy: 03. Október , 2009, 15:41:40 »

....alebo je chyba niekde v nastaveniach?  Huh!

vobec nevieme. to musis rozpisat podrobnejsie... lebo takto sa Ti kludne mohol aj pokazit git. kabel  Žmurk
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #20 kedy: 03. Október , 2009, 15:57:42 »

mne amplitube tiez nejde s tou zvukovkou, jedine guitar rig.. ta zvukovka je zloba
edit: ano, ten zvuk je nieco ako pokazeny kabel len prehnany cez najkvalitnesie prznitka a sumitka s +5db hlasitostou. obcas pomaha restart alebo preinstalovanie ovladacov, na chvilu
« Posledná zmena: 03. Október , 2009, 16:04:26 od Krtko » Zaznamenané
matoo
nováčik
*

« Odpoveď #21 kedy: 03. Október , 2009, 18:04:50 »

takže... nechal som tomu oddýchnuť... a po pár hodinkách som sa k tomu vrátil  Som frajer

pomenil som snáď všetky nastavenia, až som omylom narazil nato správne  Popiskujem si

prikladám obrázok môjho nastavenia... a aj zvuk toho brumu, keby to na niekoho niekedy sadlo...

* nastavenie_amp_asio_na_fasttrack.JPG (106.04 KB, 937x632 - prehliadnuté 305 krát.)
* brum_test.mp3 (940.82 KB - stiahnuté 132 krát.)
« Posledná zmena: 03. Október , 2009, 18:05:49 od matoo » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #22 kedy: 03. Október , 2009, 18:17:31 »

preco zenes M-Audio zvukovku cez asio4all driver ?  Fuuha zíram
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #23 kedy: 03. Október , 2009, 18:17:45 »

Takze ASIO4All ovladac? Neskusal si aj ten od M-Audio?
Zaznamenané

matoo
nováčik
*

« Odpoveď #24 kedy: 03. Október , 2009, 18:29:22 »

zmenil som to nato m-audio a zrazu to ide  ?§!. ...a má to ovela lepší zvuk, jak cez to asio  Na zdravie!
ale nechápem, prečo to teraz ide... a vtedy to robilo neplechu....  Huh!

aaa... ESTE MA NAPADLO.... zmenil som USB PORT... predtým som to mal zapnuté v takej krabičke (newiem ako sa to povie... niečo ako rozštvorka na USB) a teraz to mám rovno do kompu zapnute... možno aj tam to mohlo robiť zlobu, kedže je to napájané cez usb.
« Posledná zmena: 03. Október , 2009, 18:42:50 od matoo » Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #25 kedy: 03. Október , 2009, 19:43:45 »

zmenil som to nato m-audio a zrazu to ide  ?§!. ...a má to ovela lepší zvuk, jak cez to asio  Na zdravie!
ale nechápem, prečo to teraz ide... a vtedy to robilo neplechu....  Huh!

aaa... ESTE MA NAPADLO.... zmenil som USB PORT... predtým som to mal zapnuté v takej krabičke (newiem ako sa to povie... niečo ako rozštvorka na USB) a teraz to mám rovno do kompu zapnute... možno aj tam to mohlo robiť zlobu, kedže je to napájané cez usb.
Lepsi zvuk? Akoze frekvencne a pod? Ci len bez lupancov?
Zaznamenané

Thoron
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 118

« Odpoveď #26 kedy: 05. Október , 2009, 18:15:19 »

Ja mam zase problem s tym ze cokolvek pustim aj MP3 tak mi to miestami chrci alebo vyda nejaky pazvuk nainstaloval som novy ovladac a to iste niekedy uplne vypadne zvuk a musim restart...
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #27 kedy: 05. Október , 2009, 18:53:12 »

Ja mam zase problem s tym ze cokolvek pustim aj MP3 tak mi to miestami chrci alebo vyda nejaky pazvuk nainstaloval som novy ovladac a to iste niekedy uplne vypadne zvuk a musim restart...
Mne pri Creative elite pro, pri zapnutom GR, alebo inom softwary, ktory vyuziva zvukovku audio creation mode, winamp iba sumi a media player prehrava zrychlene. Takze by som z toho az taky stres nemal, inak zalezi aj na poradi spustenia programov, pokial zapnem prvy guitar rig a potom guitar pro tak to robi chobotiny ak naopak ide pohode. Smrt su tieto zvukovky, ale podla mna to je iba neschopnostou vyvojarov ovladacov.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.06 sekund, 23 otázok.