Black More
pravidelný pocestný

Príspevkov: 76
|
 |
« Odpoveď #135 kedy: 11. Apríl , 2010, 22:11:02 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
inventár podniku

Príspevkov: 3396
|
 |
« Odpoveď #136 kedy: 12. Apríl , 2010, 10:37:46 » |
|
chcel by som v 17tich zlozit medulienku, nahrat do nej solo a vobec by mi nevadilo, keby o 40 rokov na tu pesnicku anonymi z netu pluvali 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Pablo Woozy
|
 |
« Odpoveď #137 kedy: 12. Apríl , 2010, 10:45:56 » |
|
chcel by som v 17tich zlozit medulienku, nahrat do nej solo a vobec by mi nevadilo, keby o 40 rokov na tu pesnicku anonymi z netu pluvali  Asi tak, nechcel som do toho rypat, kedze hamel sa ma nikdy nijak nedotkol, ale take "kritiky" je velmi lahke pisat. Osobne uz mam toho pokrk, je toho cely internet kde kazdy vie. Najhorsie, ze s danym receptom na kvalitu nejdu za tym ktorym kritizovanym clovekom, no esteze co - aby vyzradzal svoje know-how? 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Štýlový, žiarivý a trocha čačaný.
|
|
|
Black More
pravidelný pocestný

|
 |
« Odpoveď #138 kedy: 12. Apríl , 2010, 11:40:13 » |
|
chcel by som v 17tich zlozit medulienku, nahrat do nej solo a vobec by mi nevadilo, keby o 40 rokov na tu pesnicku anonymi z netu pluvali  sak ju nahraj.medulienku nadupali aj gladiator preco by nemohla byt este jedna verzia a mozno este lepsia.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
palii
|
 |
« Odpoveď #139 kedy: 12. Apríl , 2010, 11:56:03 » |
|
Asi tak, nechcel som do toho rypat, kedze hamel sa ma nikdy nijak nedotkol, ale take "kritiky" je velmi lahke pisat. Osobne uz mam toho pokrk, je toho cely internet kde kazdy vie. Najhorsie, ze s danym receptom na kvalitu nejdu za tym ktorym kritizovanym clovekom, no esteze co - aby vyzradzal svoje know-how?  preco inak mam chut do teba zas rypat  podla mna preto ze oproti ostatnym obycajnym zlym kapelam tu svoju produkciu riadne precenujes. okrem toho mas pokrk kritiky, kde kazdy vie... to zase znelo akoby z nadhladu, nazor niekoho kto je v branzi zbehly nejaky ten patek, a pritom vobec nie, prave naopak! ale mozno sa zas mylim. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Black More
pravidelný pocestný

|
 |
« Odpoveď #140 kedy: 12. Apríl , 2010, 12:49:06 » |
|
preco inak mam chut do teba zas rypat  podla mna preto ze oproti ostatnym obycajnym zlym kapelam tu svoju produkciu riadne precenujes. okrem toho mas pokrk kritiky, kde kazdy vie... to zase znelo akoby z nadhladu, nazor niekoho kto je v branzi zbehly nejaky ten patek, a pritom vobec nie, prave naopak! ale mozno sa zas mylim.  nemylis sa ale je to tak. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Pablo Woozy
|
 |
« Odpoveď #141 kedy: 12. Apríl , 2010, 21:56:33 » |
|
preco inak mam chut do teba zas rypat  podla mna preto ze oproti ostatnym obycajnym zlym kapelam tu svoju produkciu riadne precenujes. okrem toho mas pokrk kritiky, kde kazdy vie... to zase znelo akoby z nadhladu, nazor niekoho kto je v branzi zbehly nejaky ten patek, a pritom vobec nie, prave naopak! ale mozno sa zas mylim.  Pozri, ja chapem, ze uz mas voci mne vybudovane stereotypy a nazor len tazko zmenis, takze bude lepsie ked to necham tak. Nesuhlasim, vobec moj prispevok nemal mat taky podton, hlavne co sa tyka tej casti kde sa vyskutuje nejaka moja produkcia a zle kapely... Ja sa v "branzi" praveze ziaden patek nepohybujem a keby ano tak nepotrebujem na chvastanie sa toto forum. Ked som niekedy vystupoval chvastavo, ze "ale co vy viete, vsak ja som pan", pripadne "ja poznam toho, toho, toho, hram tu a to" tak si ma s niekym pleties. Co sa tyka tychto veci mam na 95% ciste svedomie, ano obcas rypnem, ale cisto ako reakcia nato, ked ide o moju provokaciu. Tato vec sa tykala cisto Pala Hamela a skor som mieril k ludom, co z nejakeho dovodu posobia (aspon na mna) nevyrovnane a aj na takychto, teraz uz neskodnych panov vo veku, potrebuju napicovat. Je mi jasne - kazdy ma nazor, ale tiez treba vediet kedy a jak ho povedat 
|
|
|
|
« Posledná zmena: 12. Apríl , 2010, 21:59:22 od Pablo Woozy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Pablo Woozy
|
 |
« Odpoveď #142 kedy: 12. Apríl , 2010, 21:57:47 » |
|
nemylis sa ale je to tak.  Sorry ale ty si? Pozname sa? Alebo resp. poznas ty mna? Dik (btw. uz skor ma to napadlo, ale nahral si mi teraz)
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PS1984
pravidelný pocestný

Príspevkov: 86
|
 |
« Odpoveď #143 kedy: 17. September , 2011, 16:50:36 » |
|
A potom si pozrieš aktuálne DVD Castles and Dreams a hned ta prejde chut a zabudneš aj na legendu.Aj tak sa dá klesnúť  klesol?? rozmýšlaj čo píšeš.... zober si že hral od 68 do 97 (ak neratam roky predtým) na elektrickej gitare hard rockovu muziku. Potom kompletne zmenil techniku hry a rozmýšľanie, pretože začal hrať úplne iný žáner. Podľa mňa práve TOTO dokazuje jeho veľkosť ako gitaristu, pretože po toľkých rokoch prejsť na niečo uplne iné (rozne strunové nástoje, aranžmány) a byť v tom ppči dobrý nedokáže hocikto. A že v tom je dobrý dokazuje to, že albumy ktoré produkuje sú ocenené ako zlaté. Ja som zatiaľ nezaregistroval nejakého iného gitaristu, ktorý by niečo takéto ukázal (kľudne ma poučte). Väčšina gitaristov práveže podľa mňa zostala na tom istom mieste - zaspala, a neposúva sa ďalej. Hrajú to isté dokola, žijú so svojej starej slávy - a tu je to miesto kde by si mohol povedať, že aj tak sa dá klesnúť...
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PS1984
pravidelný pocestný

|
 |
« Odpoveď #144 kedy: 17. September , 2011, 16:55:30 » |
|
Bol vôbec niekto z fóra na ich koncerte v BA? Ako bolo?
ja som bol. a bol to pre mňa neuveriteľný zážitok. Musím povedať, že som jeho veľký fanúšik, ale to neznamená, že sa na veci neviem pozrieť kriticky. S Blackmoreom som si podal ruku medzi pesničkami nakoľko som sedel v prvej rade. ma som tam aj gitaru na podpis, žiaľ nevyšlo to - zas raz sa ukázala Ritchieho povaha... (to už mesiace pred koncertom som bol v kontakte s manažmentom kapely a organizátormi koncertu). Koncert podľa mňa musel dať každému niečo - ako fanúšikom, tak aj bežným gitaristom, ktorí sa prišli na neho pozrieť. Ja som bol jeho hrou fascinovaný. Lahkost akou hrá, rýchlosť, presnosť - ani jeden zlý tón.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghoper
VIP
inventár podniku

Príspevkov: 12472
|
 |
« Odpoveď #145 kedy: 17. September , 2011, 16:56:57 » |
|
Ja som zatiaľ nezaregistroval nejakého iného gitaristu, ktorý by niečo takéto ukázal (kľudne ma poučte).
http://www.youtube.com/watch?v=fV35BrRn4_ITu mas napr. Jana Akkermana, velmi vsestranneho gitaristu, ktory hral a hra od jazzrocku, progrocku, bluesu az po stredoveku hudbu na lutne v klude. Ovela vsetrannejsi gitarista ako Blackmoore...
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
PS1984
pravidelný pocestný

|
 |
« Odpoveď #146 kedy: 17. September , 2011, 17:08:40 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=fV35BrRn4_ITu mas napr. Jana Akkermana, velmi vsestranneho gitaristu, ktory hral a hra od jazzrocku, progrocku, bluesu az po stredoveku hudbu na lutne v klude. Ovela vsetrannejsi gitarista ako Blackmoore... myslel som ale takého, ktorý by spravil niečo podobné ako blackmore - teda že z jedneho zánru prejde razom do druheho.. O všestrannosti nemusíme dlho písať - stačia dve slová Steve Morse
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
midnightstranger
|
 |
« Odpoveď #147 kedy: 17. September , 2011, 18:02:46 » |
|
myslel som ale takého, ktorý by spravil niečo podobné ako blackmore - teda že z jedneho zánru prejde razom do druheho..
O všestrannosti nemusíme dlho písať - stačia dve slová Steve Morse
A v čom je Akkerman iný?  Ešte ma napadol aj Steve Hackett.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
PS1984
pravidelný pocestný

|
 |
« Odpoveď #148 kedy: 17. September , 2011, 18:17:51 » |
|
A v čom je Akkerman iný?  Ešte ma napadol aj Steve Hackett. no nepoznám ho. neviem čo hrával (či hral takto dlho nejaký žaner) a potom na čo prešiel
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
much
|
 |
« Odpoveď #149 kedy: 27. November , 2011, 09:57:35 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=tsO26Pgm6qIneviete niekto, aky tam ma setup? Teda pravdepodobne nejake tape echo do vykureneho marshalla. Akurat mi nejde do hlavy, ze to tak dobre znie aj ked ma delay pred skreslenim, tak ma napadlo ci tam ma aj nejaky gain pedal.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|