Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky:

Chodia Vám upozornenia o súkromných správach z fóra?

Neodpovedajte na ne cez mail. Musíte sa prihlásiť do fóra a odpovedať na ne priamo cez súkromné správy.
22. Máj , 2012, 17:33:43
Strán: 1 ... 9 10 [11] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ritchie Blackmore  (Prečítané 5553 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 10646

Myšlienky tvoria veci !

« Odpoveď #150 kedy: 27. November , 2011, 11:29:01 »

Strasne dobry zvuk, pici !  Zdravíčko
Zaznamenané

Only a Music man guitar is Good Enough !

Ak chces byt stastny, nauc sa robit stastnych druhych ludi.
mr. redwine
pravidelný návštevník
Príspevkov: 592

« Odpoveď #151 kedy: 27. November , 2011, 12:14:30 »

http://www.youtube.com/watch?v=tsO26Pgm6qI

neviete niekto, aky tam ma setup? Teda pravdepodobne nejake tape echo do vykureneho marshalla. Akurat mi nejde do hlavy, ze to tak dobre znie aj ked ma delay pred skreslenim, tak ma napadlo ci tam ma aj nejaky gain pedal.

...stare konspiracne teorie tvrdia ze hraval cez stary kotucovy elektronkovy magnetofon a odtial pustal  zvuk do marshallu  :)

...inak paradny zvuk, taky mam rad
Zaznamenané
proghoper
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 12472

« Odpoveď #152 kedy: 27. November , 2011, 13:24:43 »

Aj tam ma ten kotucak na tom koncerte, vidiet ho tam obcas pocas inych skladieb. A hra ak sa nemylim na 200w Major Marshalli, ktore mu casto horeli.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4695

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #153 kedy: 27. November , 2011, 13:30:44 »

presne a ten kotucak požival ako nakopavac....keby nebol taky protivny chuj...uz len sa pozret na ten nasrany xicht....podla mna je jeden z naj gitaristov co kedy chodil po svete...a Page z tohoto obobia samo davali amikom napc Zdravíčko
« Posledná zmena: 27. November , 2011, 13:35:31 od joe » Zaznamenané

midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1556

nech sa práši...

« Odpoveď #154 kedy: 27. November , 2011, 13:41:49 »

presne a ten kotucak požival ako nakopavac....keby nebol taky protivny chuj...uz len sa pozret na ten nasrany xicht....podla mna je jeden z naj gitaristov co kedy chodil po svete...a Page z tohoto obobia samo davali amikom napc Zdravíčko
To ani nie je nasratý ksicht, taký má aj Vadim  Beeee Ale z neho srší to, že ja som najsamvačší a šecia ostatní ste hnoj... Ale hrá mu to ku*evsky dobre.
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
rastis
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 3396

« Odpoveď #155 kedy: 27. November , 2011, 15:55:55 »

Aj tam ma ten kotucak na tom koncerte, vidiet ho tam obcas pocas inych skladieb. ...

daj minutu, ze kde
Zaznamenané

proghoper
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #156 kedy: 27. November , 2011, 15:59:46 »

daj minutu, ze kde

Neviem uz, videl som kedysi cely ten koncert a pamatam si to, ma to vyse hodiny. Marshall Major 200ka asi tazko takto kresli bez nakopnutia.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 3396

« Odpoveď #157 kedy: 27. November , 2011, 16:04:32 »

Neviem uz, videl som kedysi cely ten koncert a pamatam si to, ma to vyse hodiny. Marshall Major 200ka asi tazko takto kresli bez nakopnutia.

vsak ja ani netvrdim, ze musel kreslit nutne tymi marshalmi... ja som pravdu povediac ani nevidel marshall, co by hral ako to zneje blakmorovi :)
Zaznamenané

proghoper
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #158 kedy: 27. November , 2011, 16:08:31 »

vsak ja ani netvrdim, ze musel kreslit nutne tymi marshalmi... ja som pravdu povediac ani nevidel marshall, co by hral ako to zneje blakmorovi :)

http://www.youtube.com/watch?v=fpu4FkvQp1Y

Tu trebars.
Zaznamenané

kubo63
stály hosť
Príspevkov: 1314

« Odpoveď #159 kedy: 27. November , 2011, 16:26:20 »

Slusny big beat.  :)
Zaznamenané

Lasciate ogne speranza, voi ch'entrate
proghoper
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #160 kedy: 27. November , 2011, 16:29:18 »

To inak viete, ze solo v Child in Time je Gibson ES335 a Vox AC30 nie? :)
Zaznamenané

jurošíček
nováčik
*
Príspevkov: 37

« Odpoveď #161 kedy: 27. November , 2011, 16:54:02 »

Teraz neviem ci so mnou suhlasis ci nie Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Kto uz by s takou kravinou suhlasil.ty asi nemas usi ked take veci pises.ved pagy velakrat nevedel ze co hra a na com.to uz tu radsej viac nepis lebo ta akurat vysmeju.zapametaj si dobre ze od blackmora sa kopec dalsich velikanov ucilo a nim sa inspirovali.on priniesol zmenu v rockovej hre na gitaru a jeho tony su dokonale zahrane a kazdy jeho ton ma kuzlo.no a page od toho by sme sa mohli naucit ako spravne fetovat ale inak zase bol fesak mal image a baby ho zraly no mozno asi preto ze sa vedel pekne zhulit.no a na zaver este tolko ved sa len pozri odkedy odisiel blackmore tak deep purple uz nema to kuzlo lebo morse to proste tam nevie dat tak ako blackmore. Na zdravie!
Zaznamenané
proghoper
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #162 kedy: 27. November , 2011, 18:19:14 »

Jeho nastupca to podla mna zahral ovela lepsie. Solo zacina od 2:22.  Popiskujem si

http://www.youtube.com/watch?v=Squ4C6919aY&feature=related
Zaznamenané

joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1514

« Odpoveď #163 kedy: 29. Február , 2012, 23:04:00 »

tu je cely ritchieho gear rozpitvany, vratane toho legendarneho tape echa Aiwa TP 1011:
http://www.treblebooster.net/blackmore.html
Zaznamenané

"If someone asks you what time it is, tell ‘em”now”. It’s the only one that matters" (Josh Homme)
Strán: 1 ... 9 10 [11] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.123 sekund, 22 otázok.