Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. November , 2024, 11:32:51
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Orange vs. Mesa - Boxy  (Prečítané 38180 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #60 kedy: 26. November , 2008, 10:09:02 »

opravujem progi chcel povedat, velmi podcenujes posluchaca :)
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #61 kedy: 26. November , 2008, 10:09:05 »

Stejná značka aparát-box je najidealnejšia  Na zdravie!

Viacmenej suhlas.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #62 kedy: 26. November , 2008, 10:09:52 »

hraj si a nevypisuj :)
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #63 kedy: 26. November , 2008, 10:10:44 »

hraj si a nevypisuj :)

Az poobede. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #64 kedy: 26. November , 2008, 10:31:46 »

Velmi podcenujes posluchacov. Hoci je fakt, ze vacsina je takych, ze to nevnimaju. Zalezi hodne aj na zanri.
Presne tak. Vacsina kapiel nema uspech len kvoli tomu, ze nemaju boxy rovnakej znacky ako hlavy.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #65 kedy: 26. November , 2008, 10:43:22 »

Presne tak. Vacsina kapiel nema uspech len kvoli tomu, ze nemaju boxy rovnakej znacky ako hlavy.

To si Ty napisal, nie ja.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #66 kedy: 26. November , 2008, 11:25:42 »

Jaaaaj, dik, tak uz viem preco nie sme slavni :).
Lebo mame vsetci zosilovac a bedne od inych vyrobcov :).
Zaznamenané
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #67 kedy: 26. November , 2008, 11:33:23 »

A čo takúto kombináciu? Bavím sa skvele http://www.muziker.sk/Default.aspx?Kustom-QADST412A&nid=20016&nparams=kod_id;8765 a http://www.muziker.sk/Default.aspx?Mesa%20Boogie-2RKNGX-BB&nid=20016&nparams=kod_id;10613 Pomoooc!
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #68 kedy: 26. November , 2008, 11:35:54 »

Jaaaaj, dik, tak uz viem preco nie sme slavni :).
Lebo mame vsetci zosilovac a bedne od inych vyrobcov :).

Inymi slovami - nepodcenujte posluchacov :)
Zaznamenané

Gila
pravidelný návštevník
Príspevkov: 745

« Odpoveď #69 kedy: 26. November , 2008, 17:09:10 »

joooj...ale lepsie by to bolo, ako s Marshall MG bednou... :D ...je to v pohode bedna za tie peniaze..
a o roadkingovi radsej niec.... Žmurk Som frajer  :)
Zaznamenané

. . .
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #70 kedy: 30. November , 2008, 23:20:31 »

Takze dnes som mal moznost u nas v skusobni vyskusat 2 boxy na sebe. Jednalo sa o boxy Marshall, jedno bolo B - cko klasika 300 W box a druhy bol AVT 4*12 ale bol o dost mensi.

Zapajanie bolo nasledovne: Najrpv sme zapojili hlavu Marshall AVT do oboch tychto bedni. Vsetko DOPRAVA. Vysledok bol VELMI, este raz VELMI SLUSNY. Konkretnost, dynamika a hlavne TLAK + hlasitost nechybali ani naaaaaaaaaahodou... Žmurk  Ja som čert.. Ja som čert..  este raz : KONKRETNOST, HLASITOST, TLAK,...  Ja som čert..
Potom sme zapojili kombo Marshall, tiez rady AVT do tych istych boxov. Vysledok bol podobny hlave, ale hralo trochu odlisne, hlavne na LEAD kanali. Nie vsak zle. Jednoducho INAK.

Nasli sme v skusobni este AB krabicku, ci ako sa to vola... Zapojili sme kombo aj hlavu naraz do tejto krabicky a vsetko do tychto dvoch boxov. Prepinal som si medzi jednotlivymi aparatmi a aj som zapol oba sucasne. Prave tu by som chcel poznamenat, ze najlepsie vysledky som dosiahol, ak som mohol namiesat oba zosilnovace (kombo a hlava). Hlavne by som chcel poznamenat, ze tieto dva boxy sa neskutocne doplnali. Ten B - ckovy box hral neskutocne basovo... co som sa az VELMI cudoval, pretoze este som nepocul hrat Marshall box s tolkymi basami... a zasa ten AVT A - ckovy je velmi vyskovy box. Cize naozaj SUPER, SUPER kombinacia. Velmi slusny zvuk, na slovenske pomery postacujuci AZ AZ Si píš!!! Potom sme zapojili moj JSX do tychto dvoch boxov... Mozem povedat, ze v zivote som nepocul taky konkretny a hlavne v kapele sa presadzujuci zvuk. Velmi si chvalim to, ze som nemusel pučit aparat nahlas.
Ten zvuk bol vsade a urcite si kupim este jednu 4*12, kedze zatial mam len jednu.

Rozhodol som sa tak, ze kupim si aj Orange a aj Mesa box naraz. Tie Marshally ma dnes dostali a pritom jeden box AVT a druhy obycajny 300 W s G12T repro.
Ale mam rad skor stredobasy ako basovysky, co je prave ten Marshall. Od Orange ocakavam viac stredov a od mesy zasa viac basov. Verim, ze tato kombinacia vyriesi moj zvukovy problem. Oba boxy som pocul, len skoda, ze nie spolu a nie cez moj zosilnovac.
Kludne piste nejake svoje postrehy, ci otazky.  Na zdravie!
 Zdravíčko
« Posledná zmena: 30. November , 2008, 23:25:47 od Branko » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #71 kedy: 01. December , 2008, 01:23:47 »

ake hravas zvacsa akcie ? ak hravas akcie...
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #72 kedy: 01. December , 2008, 11:13:47 »

Z Braňovho rozsiahleho článku" Velmi slusny zvuk, na slovenske pomery postacujuci "

Táto veta sa mi bohovsky páči Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 01. December , 2008, 11:16:33 od ff » Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #73 kedy: 01. December , 2008, 11:15:46 »

ta veta je genialna. vysvetluje vsetko  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #74 kedy: 01. December , 2008, 13:04:08 »

ake hravas zvacsa akcie ? ak hravas akcie...
Festy, rozne koncerty v ramci mesta aj mimo mesto, ...

Viem, ze to nevyuzijem, cele leto som hraval s 1*12 kombom a bolo super. Ale to kvoli vlastnemu poteseniu. A zasa najdu sa aj akcie, na ktore si to mozem dovolit zobrat. Hlavne sa tesim, ze v skusobni bude menej hluku a lepsia pocutelnost. Doteraz kombo revalo ako svina a aj tak nic z toho. Žmurk
 Na zdravie!
Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.1 sekund, 22 otázok.