Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #135 kedy: 13. Júl , 2009, 10:40:19 » |
|
A opacne? Podla mna je Mesa box dosatocne univerzalny na vsetko.
Mesa box som skusal so zopar zosilovacmi a podla mna (subjektivny nazor ktory nikomu nevnucujem) to hralo vzdy dobre.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #136 kedy: 13. Júl , 2009, 10:41:32 » |
|
Len ked si gitarista kupi mesu tak mu ostanu Eura uz len na take shity Vies poradit nieco lepsie v podobnej cenovej kateghorii ? Planujem zmenu boxu, ale tak na mesu asi nebude dost Ečiek Poradim len jedno , treba nasetrit . Ved sa nikam neponahlas, par mesiacov setrenia a bude to. Ved aj tie Mesa boxy za poslednu dobu hooodne zlacneli.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #137 kedy: 13. Júl , 2009, 10:42:40 » |
|
Ako zvrhlost mi pride napriklad kombinacia ktoru som casto videl a nikdy sa mi nepacilo ako to spolu hra: Mesa hlava a Marshall box.
..ale použivana napr. : Brian Welch - Mesa Boogie head + Marshall 1960 James Shaffer- Mesa Boogie head + Marshall 1960
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #138 kedy: 13. Júl , 2009, 10:43:22 » |
|
..ale použivana napr. : Brian Welch - Mesa Boogie head + Marshall 1960 James Shaffer- Mesa Boogie head + Marshall 1960
Toto predsa davno neplati.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #139 kedy: 13. Júl , 2009, 10:46:04 » |
|
Toto predsa davno neplati.
...no a čo ked neplatí ? používali to ? alebo nie ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #140 kedy: 13. Júl , 2009, 10:48:49 » |
|
...no a čo ked neplatí ? používali to ? alebo nie ?
Pouzivali, a? Dnes uz nepouzivaju ... Predpokladam ze nasli nieco lepsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #141 kedy: 13. Júl , 2009, 10:53:48 » |
|
Takze dopracoval som sa k ukazke. JSX s Mesa Recto B boxom. Ostatne zatial nemam. Btw: Pripomina mi to zvuk noveho DT.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #142 kedy: 13. Júl , 2009, 10:54:08 » |
|
Pouzivali, a? Dnes uz nepouzivaju ... Predpokladam ze nasli nieco lepsie.
... a čo,vtedy sa Mesa bedne nevyrabali ,alebo ako? ... prečo si vybrali Marshall ? .... že teraz maju niečo ine,nie je podstatne, podstatne je,že tu kombinaciu použivali gitaristi "svetovej" kapely... ... že oni z toho dostali zvuk a ty/vy nie,asi je problem inde a nie v tej kombinacii....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #143 kedy: 13. Júl , 2009, 10:56:22 » |
|
... a čo,vtedy sa Mesa bedne nevyrabali ,alebo ako? ... prečo si vybrali Marshall ? .... že teraz maju niečo ine,nie je podstatne, podstatne je,že tu kombinaciu použivali gitaristi "svetovej" kapely... ... že oni z toho dostali zvuk a ty/vy nie,asi je problem inde a nie v tej kombinacii.... Ach jaj, ved od zaciatku pisem ze je to cisto subjektivne, kazdemu sa paci nieco ine a to je dobre, inak by boli vsetky nahravky +- rovnake. Btw, ty pouzivas aku kombinaciu? Co sa tebe paci najviac a co si si vybral ako svoju gitarovu vybavu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #144 kedy: 13. Júl , 2009, 11:01:33 » |
|
Ach jaj, ved od zaciatku pisem ze je to cisto subjektivne, kazdemu sa paci nieco ine a to je dobre, inak by boli vsetky nahravky +- rovnake.
Btw, ty pouzivas aku kombinaciu? Co sa tebe paci najviac a co si si vybral ako svoju gitarovu vybavu?
... ach jaj... s tebou je debata... no maj sa...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #145 kedy: 13. Júl , 2009, 11:03:25 » |
|
... ach jaj... s tebou je debata... no maj sa... Asi tak ako s tebou, ja som sa pytal normalne (viem ze hravas na veci od FF ampa, ale myslel som z tych "znackovych" veci). Alebo teda na co sa tie veci od ff podobaju, ja sa do toho nevyznam a normalne ma zaujima co a hlavne preco si niekto iny vybral za svoje vybavenie.
|
|
« Posledná zmena: 13. Júl , 2009, 11:05:05 od Semish »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #146 kedy: 13. Júl , 2009, 11:05:46 » |
|
Asi tak ako s tebou, ja som sa pytal normalne (viem ze hravas na veci od FF ampa, ale myslel som z tych "znackovych" veci). Alebo teda na co sa tie veci od ff podobaju, ja sa do toho nevyznam a normalne ma zaujima co a hlavne preco si niekto iny vybral vybavenie.
a co ked hra na FF? moze dosiahnut lepsi zvuk nez ty tvojim fabrickym ampom zaklad je dobra bedna a gitara potom na zosiku az tak vela nezalezi
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #147 kedy: 13. Júl , 2009, 11:07:38 » |
|
a co ked hra na FF? moze dosiahnut lepsi zvuk nez ty tvojim fabrickym ampom zaklad je dobra bedna a gitara potom na zosiku az tak vela nezalezi , ved ja nijako neznevazujem veci od FF, praveze som pocul na jeho aparaty len samu chvalu. Ani nikomu predsa nevnucujem svoj nazor, tu fakt nikto nemoze mat asi normalnu otazku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #148 kedy: 13. Júl , 2009, 11:08:14 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #149 kedy: 13. Júl , 2009, 11:08:44 » |
|
Asi tak ako s tebou, ja som sa pytal normalne (viem ze hravas na veci od FF ampa, ale myslel som z tych "znackovych" veci).
... kua,čo tu do toho pletieš na čo hravam.. debata bola o kombinacie Mesa+Marshall o ktorej si sa vyjadril,že to znelo desne a že je to na hovno... ked som ti dal priklad gitaristov,ktori ju použivali tak si začal pisat.... bla,bla bla... ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|