Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #135 kedy: 15. Apríl , 2010, 13:02:35 » |
|
Blues board?? A nestaci gitara, kabel, amp na blues? tak tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #136 kedy: 20. Máj , 2010, 10:33:45 » |
|
Minimalist zabava: TB/AB/STUTTERBOX Modded tweak fuzz channel/rev footswitch. Ola.
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #137 kedy: 20. Máj , 2010, 13:04:09 » |
|
Minimalist zabava: TB/AB/STUTTERBOX Modded tweak fuzz channel/rev footswitch. Ola. ha! nemal som ti ten tweak fuzz predavat
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #138 kedy: 20. Máj , 2010, 14:20:13 » |
|
ha! nemal som ti ten tweak fuzz predavat :-) Uz ma aj anti-radio mod, tak uz nepotrebujem noise gate...., a tiez ma treble booster mod na setting 1.....
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #139 kedy: 20. Máj , 2010, 14:22:39 » |
|
:-) Uz ma aj anti-radio mod, tak uz nepotrebujem noise gate...., a tiez ma treble booster mod na setting 1.....
aký antiradio moood?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #140 kedy: 20. Máj , 2010, 14:25:03 » |
|
aký antiradio moood? Filter na power input aby som nemal expres a fanraaadjo ked pouzivam power supply. "resistor before the Crf Cap (between signal input and the ungrounded end of the 100pf). This will prevent your guitar inpedance from combining with the Crf cap to act as an RC tuner)."
|
|
« Posledná zmena: 20. Máj , 2010, 14:27:49 od jaywalker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #141 kedy: 27. Máj , 2010, 20:09:37 » |
|
prepacte, ale aj ked je kriza - su veci co MUSIS mat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sammko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 625
muck :-*
|
|
« Odpoveď #142 kedy: 27. Máj , 2010, 20:16:04 » |
|
prepacte, ale aj ked je kriza - su veci co MUSIS mat. co to je ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
futox
|
|
« Odpoveď #143 kedy: 27. Máj , 2010, 20:17:25 » |
|
prepacte, ale aj ked je kriza - su veci co MUSIS mat. to je PC mys ? :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #144 kedy: 27. Máj , 2010, 20:21:00 » |
|
to je PC mys ? :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matkosafko
|
|
« Odpoveď #145 kedy: 28. Máj , 2010, 18:40:33 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #146 kedy: 07. August , 2010, 17:21:44 » |
|
trochu sa nudim tak toto som buildoval cez lunch break: power atd bude pod boardom: V predu budu TB lsity a este treba vrtat diery pre kablov. 2 velke policky z lidli + jedna mala za facku, + sroby za 1 evr. Je to soft pine, tak velmy easy sa pili, a vyzera krasne. 20 min asi to trva. Poslem rozmery ak by nikto chcel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #147 kedy: 08. August , 2010, 15:23:42 » |
|
Len pre info - napady copyright/patent free pre kazdy Nenam rad dead air -: mam outboard reverb obcas a vzdy to zbudnem doma, tak som dal mini rack-clamp pod boardom, a footswitch slider: A moj oblubeny pick tray nemoze chybat:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #148 kedy: 08. August , 2010, 21:21:05 » |
|
prave toto ma zaskocil - harmonic self-oscilation. To je jedno v akej toninej hras, analogue flanger ta sleduje.
To je moj BF-1, modded na TB a s 12v supply (dedicated).
Strasne sa mi to pace, sorry za kvalita, je vela hodin v nedelu a nechcel som hucat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #149 kedy: 08. August , 2010, 21:31:23 » |
|
To je fajn. Na jednu skladbu počas koncertu to môže byť efektné aj zaujímavé počúvanie. Mám teraz plno takých efektov, pridávam jednu moju čisto pocitovú vec do mojej témy, môžeš popočúvať.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|