lacrosse
|
|
« kedy: 29. November , 2008, 15:44:19 » |
|
tak som sa teda po dokladnom rozhodovani rozhodol pre aparat evh .je to trojkanal s korekciami pre kazdy kanal zvlast...pre kazdy kanal zvlast presence.efektova slucka.nema hall.na konci su 4x6l6 a v predu 8x 12ax7.je jedno na aky kanal hra kazdy hra skvelo.aparat ma 100w .do efektovej slucky si davam zoomg2(zatial) na delay a nejake modulacie... bedna je tej istej znacky evh je 4x12 a ma v sebe reproduktory celestion g12evh ktore boli specialne spravene len pre tuto bednu a maju specificky zvuk. aparat ma svoj charakter a da sa nanom nakrutit vela zvukov..od tych klasickych rollingstones zvukov cez bluesovo jazzove ku rock n rollovym ako acdc az po brutalne skreslenia black death doom a neviem coho metalu. gitaru mam fender stratocaster mexico..krk je profil 50. rockov a telo je zo standarta.ma vintage snimace a aj vzhlad ...je velmi prijemna do ruky.nevymenil by som ju za nic(mozno za lepsi strat )mam na nej podpis henryho totha a vadima busovskeho neskor mozno napisem aj nejaku recenziu na tento aparat..a pridam aj nahravky...len ktomu treba dobru miestnost v ktorej to mozem vypeckovat a mat klud.kupil som ho v najlepsej hudobnej firme MARRIS na medenej tak co vy nato? ...
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 29. November , 2008, 15:47:15 » |
|
nuz VHT to neni, ale nevyzera zle
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 29. November , 2008, 15:48:21 » |
|
nuz VHT to neni, ale nevyzera zle vht. evh..to je skoro to iste
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 29. November , 2008, 15:51:27 » |
|
...este nejake fotky...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 29. November , 2008, 15:59:33 » |
|
No,normalny lampovy aparat.Doma sa môžeš nan divat,pripadne potichučky brnkat. Ked si chceš užit plnu krásu jeho zvuku,musiš to "vytavit/. a to v byte moc nejde/. Takže garaž alebo skušobna,ale potom si obmedzeny časom,ktory tam môžeš stravit. Ale je to vyborny aparat-ako aj mnoho inych- takže prajem nech vam to spolu "šlape" a hlavne koncertovat,nech sa to môže ukazat v plnej kráse. /aby sa na koncovkach a reprakoch nechytili pavučiny/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 29. November , 2008, 16:01:02 » |
|
No,normalny lampovy aparat.Doma sa môžeš nan divat,pripadne potichučky brnkat. Ked si chceš užit plnu krásu jeho zvuku,musiš to "vytavit/. a to v byte moc nejde/. Takže garaž alebo skušobna,ale potom si obmedzeny časom,ktory tam môžeš stravit. Ale je to vyborny aparat-ako aj mnoho inych- takže prajem nech vam to spolu "šlape" a hlavne koncertovat,nech sa to môže ukazat v plnej kráse. /aby sa na koncovkach a reprakoch nechytili pavučiny/ vlastnu skusobnu budeme mat asi o par tyzdnov takze tam to zoberem...do tej nasej co mame teraz to nedam..to mi tam tak akurat punkaci znicia alebo obleju chlastom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 29. November , 2008, 16:03:41 » |
|
neviem teda s tymi singlami ci si ako spokony so zvukom a ako na nich hras ten brutal metal uz vidim ako zacnes nakupovat krabicky aby si spravil iny zvuk ako to ma. ale na metal a hardrock je to dobre len ci je to tvoj styl.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 29. November , 2008, 16:04:24 » |
|
tak nech ti slúži
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 29. November , 2008, 16:04:51 » |
|
Je fajn kupit si poriadny aparat, ale za tu cenu, ze teraz v zime chodis bosy?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 29. November , 2008, 16:05:03 » |
|
neviem teda s tymi singlami ci si ako spokony so zvukom a ako na nich hras ten brutal metal uz vidim ako zacnes nakupovat krabicky aby si spravil iny zvuk ako to ma. ale na metal a hardrock je to dobre len ci je to tvoj styl. ja som povedal ze sa to tam nakrutit da...nie ze to tam s stratom krutim ...nezacnem kupovat nic lebo uz nejsu prachy ...a vcera som to skusal s gibsonom custom 77...brutalny zvuk to ma fakt
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 29. November , 2008, 16:10:11 » |
|
nevime preco ten strat mi na tom zvuku viac sedi...ale gibson mal stare struny na to dat humbuckery alebo EMG a to budes pocut. single brumia a maju ostry zvuk. ale ty si asi na ne zvyknuty.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 29. November , 2008, 16:11:53 » |
|
pekne Adam nech ti sluzi.. idem si dat pripomienku do telefonu k buducemu roku, nech sa ta o rok nezabudnem opytat aky mas aparat a ostatne krabicky potom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 29. November , 2008, 16:13:55 » |