proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 29. November , 2008, 16:16:20 » |
|
Blahozelam. Len ten Strat vymen, vobec mi to nesedi k tomu aparatu.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 29. November , 2008, 16:17:11 » |
|
Blahozelam. Len ten Strat vymen, vobec mi to nesedi k tomu aparatu.
snad nabuduci rok
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 29. November , 2008, 16:17:44 » |
|
aj sola sa ti budu tazko hrat na tomto nasucho bez efektov. kila pojdu dobre.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 29. November , 2008, 16:18:31 » |
|
aj sola sa ti budu tazko hrat na tomto nasucho bez efektov. kila pojdu dobre.
ja niesom lenivy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 29. November , 2008, 16:23:16 » |
|
Fajne ale ja mam lepsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 29. November , 2008, 16:39:24 » |
|
jaaaaj - to kde mas tu gitaru zavesenu pod krkom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 29. November , 2008, 16:40:02 » |
|
K tebe mi sedi tento aparat, este tu gitaru vymen a budes "imidzak". Niekde si spominal, ze mas rad The Beatles a pod., ale teba si rozhodne neviem predstavit s Rickenbackerom a Voxom za chrbtom. preco? ..a scim si ma vies predstavit???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 29. November , 2008, 16:40:14 » |
|
Fajne ale ja mam lepsie co mas ak sa smiem spytat?
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 29. November , 2008, 16:40:28 » |
|
jaaaaj - to kde mas tu gitaru zavesenu pod krkom nahodou ju mam celkom dole..len to neni moc vidno...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 29. November , 2008, 16:44:01 » |
|
no nech ti teda to EVHcko sluzi k tvojej plnej spokojnosti, a kup si este gitaru s HB a bude to popici
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
matkosafko
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 29. November , 2008, 16:49:05 » |
|
nahodou ju mam celkom dole..len to neni moc vidno...
pekne pekne,gratulujem a vela radosti prajem ot: to je zivy pes ) ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 29. November , 2008, 16:50:20 » |
|
pekne pekne,gratulujem a vela radosti prajem ot: to je zivy pes ) ? na tej prvej fotke bol este zivy, druha fotka je po spusteni aparatu, psa odfuklo a prilepilo o stenu oproti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 29. November , 2008, 16:55:06 » |
|
Gratulujem. Viem, ze mas radosti, ako ja pred maturou plne gate. A nakoniec aj ja som nedavno kupil amp, takze zhruba viem, aku mas radost. Zaujima ma dalsia, resp. par dalsich veci: - pri prelampovavani aparatu zrejme budes musiet nieco predat... kedze 8 12ax7 + nejake tie 6l6 - pribliznu cenu by si mohol uviest ? asi som prehliadol, ak je niekde... s boxom samozrejme (nechce sa mi hladat po nete, sorry ) - nejake ukazky by sekli + ambient - aspon pol metra az meter od repro - bol by som ti vdacny - aaaa , zabudol som, ale dopisem... Dakujem za odpoved.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 29. November , 2008, 17:06:27 » |
|
Gratulujem. Viem, ze mas radosti, ako ja pred maturou plne gate. A nakoniec aj ja som nedavno kupil amp, takze zhruba viem, aku mas radost. Zaujima ma dalsia, resp. par dalsich veci: - pri prelampovavani aparatu zrejme budes musiet nieco predat... kedze 8 12ax7 + nejake tie 6l6 - pribliznu cenu by si mohol uviest ? asi som prehliadol, ak je niekde... s boxom samozrejme (nechce sa mi hladat po nete, sorry ) - nejake ukazky by sekli + ambient - aspon pol metra az meter od repro - bol by som ti vdacny - aaaa , zabudol som, ale dopisem... Dakujem za odpoved. nemam ani sajnu co ma bdue stat prelampovanie..je mi to momentalen jedno ...cenu howorit nebudem...ukazky budu..neviem co je ambient..vklude sa ptaj dalej
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|