Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
14. November , 2024, 18:50:58
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: problémy s Asio  (Prečítané 1640 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Kvancankejn
nováčik
*
Príspevkov: 9

« kedy: 23. Január , 2011, 12:32:47 »

Caute. Mam taký problémik. NEpočuť žiaden výstup z reapera ani g. rigu, pokial je ovladačom asio. Ak dam iný ovladač všetko frči...neviete čim to je?
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #1 kedy: 23. Január , 2011, 12:34:18 »

Nevieme.

Napis aspon aky mas operacny system, aku zvukovu kartu s akym ovladacom, porob screenshoty nastavenia ASIO ovladaca, nastavenia ASIO v Reaper a G. Rig. Dava ti to aspon trochu zmysel?
Zaznamenané

Kvancankejn
nováčik
*

« Odpoveď #2 kedy: 23. Január , 2011, 12:45:32 »

zvukovka je na matičnej...zmysel mi to nedáva, OS Xp....ale všimol som si že v reaperi je output range - not connected.... ono problém je v tom že všetko išlo aj na Asio len sa to akosi začalo kaziť
Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 23. Január , 2011, 13:19:04 »

čo si spravil preto aby si to opravil predtym jak si tu napisal ? hovno , tak tu nečakaj niejaku ochotu teraz
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #4 kedy: 23. Január , 2011, 13:37:21 »

trochu úcty k nový členom

Sprav screen z reapera zo záložky device a taktiež z asio nastavení
« Posledná zmena: 23. Január , 2011, 13:37:45 od pelko » Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #5 kedy: 23. Január , 2011, 15:06:58 »

zvukovka je na matičnej...zmysel mi to nedáva, OS Xp....ale všimol som si že v reaperi je output range - not connected.... ono problém je v tom že všetko išlo aj na Asio len sa to akosi začalo kaziť
Zmysel ti ma davat, ze preco som sa ta spytal prave na tie skutocnosti, na ktore som sa spytal Žmurk

Skus ukoncit vsetky aplikacie ako Winamp a pod, aj browser, cokolvek, co robi so zvukom. Potom to mozno pojde. Nenapisal si, aky mas ovladac, ale tipol by som, ze ASIO4All.

Ak nepojde, tak si kup zvukovku, co normalne podporuje ASIO. Totiz ten ASIO4All je len taky "ojeb" a nie vzdy to poriadne funguje.
Zaznamenané

Kvancankejn
nováčik
*

« Odpoveď #6 kedy: 23. Január , 2011, 20:27:03 »

Cau doger, prajem dobrú naládu....Asio sa vyriešilo samé, skúsil som zapnúť g rig nič, reku skúsim reaper a ten už frčal, potom už frčal aj g rig. No zvuk je  agresívny /aj bez efektu/  a to hrám na el - akusticke gitare. Obrázky tu akosi neviem pridať, čo už asi som mierny pc analfabet. Skušal som nastaviť ten zvuk bufferom, latenciou no nič.
PS: Kto nechce nech sa nevyjadruje ...zvyšku vďaka
Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #7 kedy: 23. Január , 2011, 20:57:17 »

nemaš vstup do pc cez mikrofon a nemaš na nom zapnuty booster ? , predpokladam že hej.. a ked nemaš notebook tak zapoj to cez line in, a čakaj peknu latenciu :D
Zaznamenané
Kvancankejn
nováčik
*

« Odpoveď #8 kedy: 26. Január , 2011, 22:13:23 »

juchuuu diki fest, všetko frčí, dokonca aj tá latencia je v v poho. idem sa bavkať :D
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.083 sekund, 23 otázok.