Ukazalo to presne co to malo ukazat a to ze je tam rozdiel. Mas tam presne parametre, preto som ich tam pisal a tiez, ze z gitary mi to brumi a (dufal som, ze je to zrejme) nebolo by tak dobre pocut ten rozdiel, preto som vstup na buffri ( ne5532) pripojil len na zem cez tie rezistory, teda nie do gitary a prstom som chytil len 1 vstup (to bzucanie na konci). Ono to brumi, lebo mam na stole kadejake zdroje a nabijacky a to su prvotriedne ziarice, nechce sa mi to vsetko vypajat koli tomu.. Musel by som zletovat nejaku krabicku na to a tak, to sa mi zrovna nechce, ja nehram (ehm, ja nehram vobec
) na takom skresleni aby mi ten brum vadil, ale to bzukotanie mi vadi (najskor preto, lebo je nepravidelne). Priamo ked dam z gitary do kompu tak to nejde, predpokladam ze koli tomu, ze to ten druhy kanal uzemni uplne (nie je co odratat). Ale ze si to ty, tak (koncom tyzdna najskor) nieco nahram, ale pochybujem ze ti to povie viac, nakoniec ty co si mi posielal tak mas paradne cisty zvuk.
K rezistorom - ta hodnota nie je smerodatna v podstate prve ake som nasiel na stole, jednoducho som nechcel skratovat vstup priamo na zem. Je to jedno, takto to nikto zapajat nebude, to je proste moje testovacie zapojenie
.
Preco ti to bzuci, uz ked vypnes ten tvoj zazrak?
Ved o to prave ide. Este raz - na zaciatku je to zapnute, potom bypass (iba toho "zazraku"), potom zas zapnute a 2x sa dotknem prstom vstupu. Gain/master v grigu su max 10, takze je to skoro naplno, aby bolo zretelne pocut ci to nieco robi. Uz neviem co by som viac k tomu..