xing
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 10. December , 2008, 23:19:12 » |
|
ta cena cca 18.000 sedi jak som pisal. cenu si pisal na model Allender (v sr 25 tisic) ale tu je rec o tremonti modeli, takze uz to tu nebudem pliect
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 10. December , 2008, 23:19:46 » |
|
Internetove obchody nemaju skoro nic skladom, od toho su internetove, aby neplatili sklady, najom, predajne, ludi, elektriku ... Objednaju u dodavatela a ten to posle rovno zakaznikovi. Kolko to trva je druha vec.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 10. December , 2008, 23:21:48 » |
|
Internetove obchody nemaju skoro nic skladom, od toho su internetove, aby neplatili sklady, najom, predajne, ludi, elektriku ... Objednaju u dodavatela a ten to posle rovno zakaznikovi. Kolko to trva je druha vec. To si zle formuloval, lepsie by bolo "Virtualne internetove obchody". PS: Inak v tomto pripade asi zabudol spravca toho shopu aktualizovat ceny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 10. December , 2008, 23:23:23 » |
|
pixmania.sk napriklad. dumpingove ceny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 10. December , 2008, 23:26:35 » |
|
pixmania.sk napriklad. dumpingove ceny
mozes vysvetlit (ak vies samozrejme) co to je za obchod? to su nejaki ojebavaci?
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 10. December , 2008, 23:28:20 » |
|
Pisal som o tom, dolar bol nedavno okolo 19-20 korun, teraz slo vsetko o 20% hore, kedze stupol na 23-24. No a niektore kamenne obchody maju stare zasoby veci a gitar z usa, ktore este vedia dat za lepsiu cenu. V tomto pripade sa virtualnym obchodom ich flexibilita neoplatila.
|
|
« Posledná zmena: 10. December , 2008, 23:29:38 od Milos1 »
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 10. December , 2008, 23:30:57 » |
|
mozes vysvetlit (ak vies samozrejme) co to je za obchod? to su nejaki ojebavaci?
su to nejaki francuzsky ojebavaci ale tovar posielaju a za tie dumpingove ceny. sem tam niekto na nich picuje ze nieco domotali, ale vacsina je spokojna co som cital internetove diskusie. horsie to bude asi s reklamaciami. ja osobne som jednu vec kupil inde drahsie o 2.000 kvoli pripadnej reklamacii.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516
lenivy cvicit
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 10. December , 2008, 23:51:40 » |
|
Internetove obchody nemaju skoro nic skladom, od toho su internetove, aby neplatili sklady, najom, predajne, ludi, elektriku ... Objednaju u dodavatela a ten to posle rovno zakaznikovi. Kolko to trva je druha vec. Mas s tym skusenosti? Vacsie fofry ako v normalnom obchode (to sa vlastne ani neda porovnat), hlavne ked to je nejaky znamy obchod, mozno vyssi risk a vobec, proste neporovnatelne. Jedina vyhoda je snad ten prvy bod, ze nemusia drzat kopec tovaru na sklade. Mozes v normalnom obchode napr. vratit tovar?
|
|
|
Zaznamenané
|
Hi Bender! Hi Fender!
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 10. December , 2008, 23:52:31 » |
|
.sg special neni nic moc,viem o com hovorim Objasni.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 11. December , 2008, 00:14:37 » |
|
Keby som teraz kupoval gitaru, tak urcite PRS SE.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 11. December , 2008, 00:54:53 » |
|
Objasni.
tusim ma takeho bieleho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 11. December , 2008, 06:59:00 » |
|
tusim ma takeho bieleho Aj ja mam bieleho ....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 11. December , 2008, 09:51:02 » |
|
Mal som nedavno pozicane nove Gibson SG faded. Je to ozaj low end a citit to, ze sa setrilo kde sa dalo, ale zvukovo to bolo fajn. Malo tusim oba snimace 490 a celom sa mi to pacilo. Nerezonovala sica ta gitara akoby som od SG cakal, ale samotny ton bol vcelky typicky pre SG -- stredovy, pomerne uderny.
Isiel by som do SG Standard dovezene z USA, daju sa kupit za 700 dolarov bez problemov a komplet Ta to vyjde aj s clom na podobnu alebo este nizsiu sumu ako u nas tie dve horeuvedene.
|
|
« Posledná zmena: 11. December , 2008, 09:51:52 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
sandmann
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180
When it's too loud, you are too old
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 15. December , 2008, 17:46:20 » |
|
Mam na Vas, ktori ste mali moznost hrat na Allenderov model otazku, je to pravda, ze hmatnik je uzsi ako napriklad na singlecute? Ja som mal tu moznost hrat na PRS Singlecut SE asi pred dvoma tyzdnami a jedine co mi trosku na tejto nadhernej gitarke vadilo bolo, ze ten hmatnik sa mi zdal dost hruby a pre mna menej pohodlny. Prave preto ma zaujima ako je na tom Allenderov model alebo aj Custom model. Momentalne riesim dilemu ci kupit Schecter u ktoreho mi zase strasne vadi ta kobylka alebo prave PRS SE. Dik za odpovede a este pre autora tejto temy: sorry ze je to asi OT ale nechcel som zakladat dalsiu temu.
|
|
|
Zaznamenané
|
Ibanez co ine? haha
|
|
|
xing
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 15. December , 2008, 20:17:38 » |
|
Podla specifikacii ma model allender wide thin neck (siroky tenky) a ostatne se modely maju fat neck (alebo ako to znacia, teda tucny krk)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|