musicman
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 15. December , 2008, 21:31:50 » |
|
No mne sa to ohyba kazdy rok Skusim si tam supnut dake mokre uteraky ale kup si taky digitalny teplomer aj s vlhkomerom stoji to 500-700 Sk aspon budes mat prehlad
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 15. December , 2008, 21:32:12 » |
|
to sucho tam mas z toho letovania tych 8valcu
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
haandry
okukávač
Príspevkov: 4
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 15. December , 2008, 22:00:20 » |
|
staci pekne dat do kufra a je po probleme
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 15. December , 2008, 22:21:14 » |
|
staci pekne dat do kufra a je po probleme Lenze ja si to nemam kam dat v izbe tie kufre a v pivnici si to neneham
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 15. December , 2008, 22:21:51 » |
|
Aj tak vdaka za info,uz s tym skusim nieco poriesit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 15. December , 2008, 22:26:35 » |
|
Aj tak vdaka za info,uz s tym skusim nieco poriesit.
Predaj ich a na leto si kupiš nové.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 15. December , 2008, 23:04:16 » |
|
inak ja som mal v izbe sucho a mama mi sem dala kvetiny a mam tu vlhko porad mam okna zaparene
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 15. December , 2008, 23:04:48 » |
|
inak ja som mal v izbe sucho a mama mi sem dala kvetiny a mam tu vlhko porad mam okna zaparene prestan vypekat radiator na plne gule
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 15. December , 2008, 23:06:26 » |
|
inak ja som mal v izbe sucho a mama mi sem dala kvetiny a mam tu vlhko porad mam okna zaparene ja mam v izbe aj akvarko a aj tak nepomaha
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 15. December , 2008, 23:08:20 » |
|
ja mam v izbe aj akvarko a aj tak nepomaha hmm,tak neviem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 15. December , 2008, 23:16:43 » |
|
zaujimave zek ked tam mas hic a mas akvarko a kvetiny a neviparuje sa ti ta voda z toho? ale lepsie sucho ako hodne vlhko hlavne ked mas doma vseliake pristroje a zosilovace potom by ti to iba hnilo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 17. December , 2008, 12:35:57 » |
|
Tak som to zmeral a je to pruser,lebo mam iba 35% vlkost
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 17. December , 2008, 12:48:30 » |
|
tak je to ono. uz nemusis na zimu predavat gitary
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 17. December , 2008, 12:50:11 » |
|
Tak som to zmeral a je to pruser,lebo mam iba 35% vlkost tak v tom pripade daj na radiator zvlhcovac, da sa pekne spravit z tetrapaku od mlieka, potom kup si nejake rastliny este. to tiez pomaha
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|