Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 07:30:03
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Moderny universal hi gain aparat  (Prečítané 13213 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #30 kedy: 19. December , 2008, 17:32:06 »

najviac sa pouzivaju  

1.mesa dual
2.6505
3.jcm 800 s krabickou

ostatne su len modifikacie
Za toto budes potrestany JOE- om.  Bavím sa skvele
 Na zdravie!
Zaznamenané

Vortex
nováčik
*
Príspevkov: 37

« Odpoveď #31 kedy: 19. December , 2008, 17:37:37 »

Najlepsie ist do obchodu a skusat zaradom. Chodit s gitarou od hlavy k hlave a skusat... nic ine.
Aj tak si nevyberies toto, co ti tu hoc kto radi.  Zdravíčko

hej hej tak to aj urobim, mozme to uzavret :)

teda mi neviete odpovedat ci je nejaky rozdiel medzi singl recto a rectoverb okrem reverbu?
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #32 kedy: 19. December , 2008, 17:43:26 »

teda mi neviete odpovedat ci je nejaky rozdiel medzi singl recto a rectoverb okrem reverbu?

Rectoverb je vyhradne na metal. Single Recto je univerzalnejsie.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #33 kedy: 19. December , 2008, 17:44:50 »

v obchode zisti tak hovno, to si treba poriadne osolit, ze ako to hra pri vacsej hlasitosti, tam to inac vyzneje. pri nizkej hlasitosti su aj repraky lenive...
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #34 kedy: 19. December , 2008, 17:46:41 »

v obchode zisti tak hovno, to si treba poriadne osolit, ze ako to hra pri vacsej hlasitosti, tam to inac vyzneje. pri nizkej hlasitosti su aj repraky lenive...
Ja nemam problem to v obchode osolit... Ked mam dat za daco cca 50000 litrov, tak PanBoh ochranuj... Bavím sa skvele
 Na zdravie!
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #35 kedy: 19. December , 2008, 17:47:51 »

tu mas single
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #36 kedy: 19. December , 2008, 17:49:32 »

Ja nemam problem to v obchode osolit... Ked mam dat za daco cca 50000 litrov, tak PanBoh ochranuj... Bavím sa skvele
 Na zdravie!

no ty nemusis mat, ale predavaci mozu mat  Žmurk
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #37 kedy: 19. December , 2008, 17:50:06 »

no ty nemusis mat, ale predavaci mozu mat  Žmurk
Toto ma nezaujima. Kupujem aparat pre seba, nie pre nich.  Žmurk
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #38 kedy: 19. December , 2008, 17:51:45 »

Toto ma nezaujima. Kupujem aparat pre seba, nie pre nich.  Žmurk

ok, drzim palce, nech ta nevyhadzuju z obchodov po 10 minutach hrania Na zdravie!
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #39 kedy: 19. December , 2008, 17:53:42 »

ok, drzim palce, nech ta nevyhadzuju z obchodov po 10 minutach hrania Na zdravie!
Tak som skusal JSX. Sice popadali knizky, trsatka, asi 2 puzdra od gitar, ale prezili to.  Bavím sa skvele
Tymto pozdravujem Mirka a Mariana z Mady.  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

Vortex
nováčik
*
Príspevkov: 37

« Odpoveď #40 kedy: 19. December , 2008, 18:02:04 »

Hmm a to znamena co ? :) na guitarshop.cz uvadzaju tie iste parametre pri oboch hlavach, az na ten strunovy reverb.... a reverb ja mam rad :) Tak ze by tie mody boli zvukovo aj tak ine ?  Ak by tam mal byt nejaky zvukovy rozdiel povedal by som ze presne naopak, rectoverb vyzer skor tak vintage a singl rec je klasicky drsny rectifier
Singl ma pekny zvuk, lubi sa mi, ale ak by mal byt rectover to iste ako singl tak by som bral radsej jeho uz len koli reverbu a aj vyzorovo sa mi viac paci.
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #41 kedy: 19. December , 2008, 18:03:46 »

Hmm a to znamena co ? :) na guitarshop.cz uvadzaju tie iste parametre pri oboch hlavach, az na ten strunovy reverb.... a reverb ja mam rad :) Tak ze by tie mody boli zvukovo aj tak ine ?  Ak by tam mal byt nejaky zvukovy rozdiel povedal by som ze presne naopak, rectoverb vyzer skor tak vintage a singl rec je klasicky drsny rectifier
Singl ma pekny zvuk, lubi sa mi, ale ak by mal byt rectover to iste ako singl tak by som bral radsej jeho uz len koli reverbu a aj vyzorovo sa mi viac paci.

Podla mna nehraju rovnako, ale kolko ludi tolko nazorov.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #42 kedy: 19. December , 2008, 18:04:41 »

Majo Fero by mohol povedat, ze kazde Recto podla rokov hra inak. Inak hra stary dvojkanal DUAL a dnesny trojkanal, tiez DUAL.
A zasa Single hra tiez inak. Zasa poviem: treba skusat, co sa ti paci a co ti vyhovuje. Hlavne tvojej hre, stylu, a pod. Na zdravie!
Zaznamenané

buro
stály hosť
Príspevkov: 754

http://sk-sk.facebook.com/people/Maros-Jurina/1544

« Odpoveď #43 kedy: 19. December , 2008, 19:35:48 »

Skús si podľa možností aj Kranka. Ja som na nom nehral lebo to nejak nevyslo ,ale pocul som Krank Krankenstein na koncerte cez MB box a doteraz to bol najkrajsi zvuk aky som kedy pocul. Ostatne kapely hrali cez Roadstre , ten zvuk bol tiez super ,ale tak ten krank bol iny a men sa pacil vac tak ho skús. A ked chces vyskúšat v obchode viac aparátov tak skú zájsť do Praha Music city, Ked som tam bol v loete :D uz davno ale tak-... mali tam triple recto , single recto , marshall TSV, JVM... Krank krankenstein a myslim ze revolution kombo... viac si teraz nespomeniem . Predavaci su ochotny a je tam na to taka mini skúšobňa odhlučnená takže i to tam môžeš nagradovat. A a na ich stránke si možeš overiť aké aparáty majú v predajni www.musiccity.cz   
Alebo ak by si chcel tak jeden ´´znamy ´´ predaval Duala ,ale starsiu verziu tak ak by bol záujem napíš SS
Zaznamenané

Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #44 kedy: 19. December , 2008, 19:42:43 »

Podla mna nehraju rovnako, ale kolko ludi tolko nazorov.

nenajdu sa dvaja co maju rovnaky nazor ?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.106 sekund, 22 otázok.