kaolko
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 28. December , 2008, 20:19:57 » |
|
decka mi porkrutili s gombikami na kompresore
a to je dobre alebo zle?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 28. December , 2008, 20:27:00 » |
|
sak zle. su to ako kobylky. ale mozna raz to tak nastavia ze sa budem divit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 28. December , 2008, 20:44:36 » |
|
tak toto je ppci!! len sa mi tam zdalo ako keby tam nieco kolisalo.. neviem presne charakterizovat co myslim, ale nieco ako keby sa tam stisovala hlasitost alebo tak.. inak brutal sound
nechcem byt za zleho, je to fakt dobry zvuk co Musicman dal. ale citam tu, ake vsakovate drahe aparaty tu kde kto mate a potom taketo reakcie ? to uz ako zprdele Vam tie ampy hraju, ked sa zosierate pomaly este aj z Amlitube ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 28. December , 2008, 20:49:00 » |
|
nechcem byt za zleho, je to fakt dobry zvuk co Musicman dal. ale citam tu, ake vsakovate drahe aparaty tu kde kto mate a potom taketo reakcie ? to uz ako zprdele Vam tie ampy hraju, ked sa zosierate pomaly este aj z Amlitube ? jedna vec je ako to hra v skusobni a ako to hra na nahravke a co sa da prespekulovat doma.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 28. December , 2008, 20:57:04 » |
|
Tomuto hovorim prinosna tema.Musicman robi skvelu pracu! hlavne ze to dobre hra... a jemu to naozaj hra pekne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 28. December , 2008, 21:01:26 » |
|
preco by to aj na slovenku nemohlo hrat tak ako v zahranicnych nahravkach. treba sa s tym len ucit robit aparaty su jednake
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 28. December , 2008, 21:44:37 » |
|
je to niekde zhrnute v pisomnej podobe? myslim ten postup, resp ako si sa k tomu dostal.. samozrejme, ze teraz by bolo blbe kebyze maju vsetci rovnaky zvuk, ide skor o osvetu a aby som mal pribliznu predstavu o celom procese. Rad by som sa dostal do takeho stadia, kedy by som zobral amp a zacal takto experimentovat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 28. December , 2008, 21:54:41 » |
|
zhrnute to asi nie je nikde tak ze vsetko. predsa nikto to nezverejni lebo by dosiel o robotu. ja som niekde sa docital A inde C potom B a skusam. studiovych inzinierov je plny internet len ti co robia ozajstnych producentov nieco sem tam prezradia, ale ked sa ich opytas konkretne na nejake nastavenie tak to ide doprazdna dalej su dobre info na internete od kapiel ktore nahravali aj v top studiach maju porobene videa na youtube. toto co tu aj ja hladam tie zvuky je 10 rokov stara vec ale nikde to nikto nevysvetli ze AKO raz na to prideme
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 28. December , 2008, 22:13:39 » |
|
dneska som krutil zvuk BFMV zeby to bolo niecoo taketo ?
|
BFMV.mp3 (276.34 KB - stiahnuté 151 krát.)
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 28. December , 2008, 22:37:07 » |
|
Oh la la,ešte to trochu učesať a zaobliť a môžeš ich ísť nahrávať.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 28. December , 2008, 22:40:30 » |
|
...myslim ten postup, resp ako si sa k tomu dostal.. ... coho postup ? k comu ako sa dostal ? vsak bavime sa o reampingu, nie ? tak nam predviedol, ako si nahral povodne do kompu cistu gitaru a kedze ma doma viacej aparatov , tak obcas nam sem supne to iste pustene cez iny aparat, pripadne kombinaciu aparatu a simulacie. ci nieco ine sa v tejto teme riesi ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 28. December , 2008, 22:41:43 » |
|
myslis ze je to len o tom?
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 28. December , 2008, 22:47:15 » |
|
vcelku slovansky feel to ma zvuk fajn.. ako obvykle..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 28. December , 2008, 22:51:23 » |
|
coho postup ? k comu ako sa dostal ? vsak bavime sa o reampingu, nie ? tak nam predviedol, ako si nahral povodne do kompu cistu gitaru a kedze ma doma viacej aparatov , tak obcas nam sem supne to iste pustene cez iny aparat, pripadne kombinaciu aparatu a simulacie. ci nieco ine sa v tejto teme riesi ?
varil si niekedy nieco? tak asi nieco v tom style som mal na mysli.. recept o ten tu ide.. ale spravny sefkuchar ako to byva cely recept nepusti (a to bola asi aj odpoved na moju otazku). kuchar mozno pusti ingrediencie, ale postup si necha pre seba.. a preto nam niektorym tie spagety chutia inak.. v tomto pripade nam ti spagety inak hraju a niektorym nam sumia viac ci menej..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|