swyx
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 13. Jún , 2010, 19:19:50 » |
|
jak skrina na papuce 29 lamp dohromady .. vlasny agregat k tomu treba dokupit
|
|
|
Zaznamenané
|
------->>>Prechadzam na druhy ucet Damian
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 13. Jún , 2010, 20:20:00 » |
|
akože 12valec a hento je 12 kanalec :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 13. Jún , 2010, 21:15:32 » |
|
to je uz vonku ?! Bud sa mi to mari, alebo som len nedavno cital, ze ma Randall vydat tuto masinu a akurat predstavovali protoyp niekde na namm, alebo messe. toto by som chcel skusit nazivo. idealne pre ludi s vela miestom v racku. je to skoro taky analogovy fractal Ako to vlastne funguje, je k tomu aj nejaky switch, ako sa vlastne prepina medzi modulmi, ved tam nie su ziadne cudliky
|
|
« Posledná zmena: 13. Jún , 2010, 21:18:04 od mn »
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 13. Jún , 2010, 21:20:53 » |
|
midi určo je ktomu aj daky midi switch
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 22. Jún , 2010, 09:38:45 » |
|
to aj niekto vyuzije? nechcelo by sa mi nastavovat zvuk na vsetkych moduloch.
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 22. Jún , 2010, 09:50:50 » |
|
vec pohľadu.... ja radšej nastavujem a laborujem než hrám
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 22. Jún , 2010, 12:54:36 » |
|
šak ono by to bolo tak v študiu použitelne :D vela preampov na viacej štylov.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 22. Jún , 2010, 13:06:01 » |
|
šak ono by to bolo tak v študiu použitelne :D vela preampov na viacej štylov.....
pocuval som ukazky na stranke nehra to ako ozajstne hlavy aspon tie co poznam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gaťo
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 22. Jún , 2010, 16:19:38 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 22. Jún , 2010, 16:31:04 » |
|
a?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 22. Jún , 2010, 16:32:08 » |
|
zatial som nepocul jediny randal co by nehral gumene.. ani jeden..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 22. Jún , 2010, 16:33:57 » |
|
čo znamená, že hrá niečo gumene? lebo ja som zas nikdy nepočul, že by hralo niečo gumene
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 22. Jún , 2010, 16:35:35 » |
|
čo znamená, že hrá niečo gumene? lebo ja som zas nikdy nepočul, že by hralo niečo gumene Ze nepocujes struny, nekonkretne, zablatene, mdlo, nedynamicky, skapato, spod deky atd...
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 22. Jún , 2010, 16:38:15 » |
|
Ze nepocujes struny, nekonkretne, zablatene, mdlo, nedynamicky, skapato, spod deky atd... Takže dokonalá paralela
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 22. Jún , 2010, 17:33:23 » |
|
Chcel by som napisat môj nazor na hand made.Neviem ako ostatny letovaci ,studenskeho typu,ale ja si neletujem veci kôli tomu,ze su lacnejsi ,ale kôli poteseniu z unikatnosti.Spôsoby rozmyslania , tu si kupim daky slot a ten pichnem do nejakeho pät-korunove houdelatka a mam aparat jak hovado su absolutna utopia. Cele palagiatorstvo vyroby klonov na ksef ,je tiez strasne zbytocna namaha.Ja ocenujem tvorivost a jedinecnost napadov a preto ma to este bavi,ale letovat na kseft uz letovane oficialnym vyrobcom je podla mna uplne zbytocne. Ak to vydim zle,tak ma prosim opravte sice neskoro, ale s tymto nazorom uplne suhlasim. ked uz hand made tak original jak sa patri (zvuk, dizajn, atd...)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|