zakky
Hosť
|
|
« kedy: 22. December , 2008, 15:06:47 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 22. December , 2008, 15:28:31 » |
|
Ale bol to taký systém zvuku ako séria Mark, také tie pekné zvuky. Kde skončila?
To neviem, neviem komu ju predal, neviem, nemám je stopu, ale to bol veľmi zvukovo vydarený aparát, čo on mal.
Ma ju moj foter, ale ten Eminence bol odpaleny. Ma tam starodavny G12H 100W Celestion. Je to Mark IIB a nahravalo sa na tom napriklad aj Zerave znamenie osudu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 22. December , 2008, 15:43:25 » |
|
dobry rozhovor
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 22. December , 2008, 16:04:02 » |
|
Zaujimavý rozhovor. Trochu priveľa preklepov a textových mišmašov...akokeby ste to napísali a bez prečítania šupli na fórum. Ale cením si, že Dusky a Zakky obetovali svoj voľný čas, dohodli návštevu u Baláža a všetko ostatné pre toto fórum.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 22. December , 2008, 16:05:08 » |
|
Najlepsi clanok za celu karieru fora.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 22. December , 2008, 16:12:30 » |
|
ten doniceny strat vyzera perfektne. rozhovor je vcelku zaujimavy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 22. December , 2008, 16:28:31 » |
|
Zaujimavý rozhovor. Trochu priveľa preklepov a textových mišmašov...akokeby ste to napísali a bez prečítania šupli na fórum.
Presne, zredigujte to trocha nech to má nejakú úroveň.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 22. December , 2008, 16:29:50 » |
|
oki kuknem na to vecer a poopravujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 22. December , 2008, 16:47:59 » |
|
Rozhovor je fajn, tiez mi tam vadia, tie preklepy.
|
|
« Posledná zmena: 22. December , 2008, 17:51:12 od midnightstranger »
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Viktor
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 22. December , 2008, 16:56:31 » |
|
nemate to v zvukovej podobe ?, mne sa take dlhe one nechce citat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 22. December , 2008, 17:20:50 » |
|
nemate to v zvukovej podobe ?, mne sa take dlhe one nechce citat.
A kazdemu kto to cele precita, by mal Dusky poslat jedno pivo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 22. December , 2008, 17:21:30 » |
|
chlapci dusan to cele prepisal, takze neviem kto si zasluzi pivo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 22. December , 2008, 17:30:56 » |
|
Ked sme robili Elan je Elan, chcel som robit rozhovor s janom pre nase portal, ale vzdy sme sa zacali pokecat non stop o gitarach atd, nikdy nebol cas na to. Este stale pouziva palmer speaker simulator live, tazko ho presvecit ze jeho marshall boxy maju lepsi zvuk. Su prerobene, kazdy ma iba 1 emminance reprak a nie 2. ale dobra zabava s nim, skutocny anglofil.
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 22. December , 2008, 17:51:39 » |
|
Ale bol to taký systém zvuku ako séria Mark, také tie pekné zvuky. Kde skončila?
To neviem, neviem komu ju predal, neviem, nemám je stopu, ale to bol veľmi zvukovo vydarený aparát, čo on mal.
Ma ju moj foter, ale ten Eminence bol odpaleny. Ma tam starodavny G12H 100W Celestion. Je to Mark IIB a nahravalo sa na tom napriklad aj Zerave znamenie osudu.
na to sa nahravalo zerave znamenie osudu? zaujimave to som nevedel odkial to vies?
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 22. December , 2008, 17:58:04 » |
|
na to sa nahravalo zerave znamenie osudu? zaujimave to som nevedel odkial to vies?
ked je to fotrove kombo, tak co ja viem odkial to viem ? zeby som si to prave vymyslel ? mozno mi to hovorila suseda. alebo nas to ucili v skole... ja uz fakt neviem...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|