udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 15. Január , 2009, 19:59:35 » |
|
viac sa trasem za MarkII ktoru podedim, ked taticko zatrepe krpcami Tož,tak toto je v p..... Tento prispevok mu pošlem mailom a ponuknem slušnu sumu za odpredaj.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 15. Január , 2009, 20:00:41 » |
|
ale foot switchom bypasovatelnu slucku zase nespravili Potom sa ludia divia ze gitaristi pouzivaju viac rovnakych ampov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 15. Január , 2009, 20:02:04 » |
|
Tož,tak toto je v p..... Tento prispevok mu pošlem mailom a ponuknem slušnu sumu za odpredaj. a co , sak cista realita.Ja sa takto tiez vypravam s fotrom ,nech vie co a ako
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 15. Január , 2009, 20:04:16 » |
|
a co , sak cista realita.Ja sa takto tiez vypravam s fotrom ,nech vie co a ako
no ja sa takto nevypravam,lebo môj to má už "za sebou". A aj tak nemal žiadny aparat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 15. Január , 2009, 20:18:49 » |
|
Akurát sa časom zistí že staré hrajú lepšie a bude túto novú čakať osud Nomada a spol.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 15. Január , 2009, 20:23:01 » |
|
Akurát sa časom zistí že staré hrajú lepšie a bude túto novú čakať osud Nomada a spol. jasne ze hraju lepsie. aj v studiach maju stare dual rectifiery a nahrali na tom doteraz vsetko a super zvuk. overeny rokmi naco by toto komu bolo. zbytocna vec pre naivnych.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 15. Január , 2009, 20:23:16 » |
|
ale foot switchom bypasovatelnu slucku zase nespravili Potom sa ludia divia ze gitaristi pouzivaju viac rovnakych ampov ale ba, ma to vypinatelnu slucku fotswitchom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 15. Január , 2009, 20:25:00 » |
|
jasne ze hraju lepsie. aj v studiach maju stare dual rectifiery a nahrali na tom doteraz vsetko a super zvuk. overeny rokmi naco by toto komu bolo. zbytocna vec pre naivnych.
V tomto prípade je to úplne jasné,starý dual je best.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 15. Január , 2009, 20:28:11 » |
|
Triax si necham. To je dobra masinka. Tej by bolo veru skoda. Nepouzivam ho velmi, ale mam radsej hlavy a krabicky ako racky a MIDI switche. tak potom mas slusny rozpocet na hudobny gear - JSX, Triaxis, Mark V
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 15. Január , 2009, 20:35:00 » |
|
ale ba, ma to vypinatelnu slucku fotswitchom
ale nie bypassovatelnu moje zosaky to maju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 15. Január , 2009, 20:42:05 » |
|
ale nie bypassovatelnu moje zosaky to maju aky je v tom rozdiel?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 15. Január , 2009, 22:26:30 » |
|
hezke, pekne, len mam dojem, ze tie vlajkove lode poslednej doby krizia co sa da roadking vznikol skrizenim lonestaru a 3ch recta, mark5 skrizenim mark IV a lonestaru akurat cudliky pridavaju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 15. Január , 2009, 22:28:16 » |
|
...mark5 skrizenim mark IV a lonestaru akurat cudliky pridavaju Lonestaru ? Mark 1 nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 15. Január , 2009, 22:31:34 » |
|
Lonestaru ? Mark 1 nie?
sak lonestar je v podstate vytunena mark I cisty kanal iny ako z mark I tusim ani napouzili (v roznych variaciach), ak neratam povodne 2kanalove recto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #119 kedy: 15. Január , 2009, 22:37:54 » |
|
aky je v tom rozdiel?
No dost podstatny.Cely zetazec FXu dodava do zakladneho zvuku zosika dalsiu specificku zmenu chrakteru zvuku ,co nieje pre kazdy kanal bohvie akym prinosom a neda sa pouzit na taky ucel ako by sa dal bez zaradeneho retazca FX.Preto je to lepsie vzdy uplne vyradit ,aby sa lampa a aj ostatne casti FXu neuplatnovali v zakladnom tone.Vecsinou lampa v FXe pridava take divne stredy co moze mat v nastaveni zosika pri urcitom zvuku ,väcsinou crunch neprijemny charakter. Ale zasa nieje to pruser ,ale od takej firmi ako MB by som uz cakal aj HIFI riesenia,ako tie co pouzivaju doteraz.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|