Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
05. November , 2024, 08:50:15
Strán: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 51 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mesa/Boogie Mark V  (Prečítané 149654 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #690 kedy: 05. Február , 2013, 14:11:36 »

Dal som na skusku do Marku EL34 (Novucko-starucke zabalene Tesly z vysielaca, premerane, vsetko OK) a mam pocit, ze ziadne ine lampy tam uz nechcem. :) Ciste zvuky nie su tak prebasovane, dokonca ani nenakresluju skor ako by sa mohlo zdat, skreslene su zas viac "smooth" a zaroven by som povedal aj viac pevnejsie.
A hlavne - lepsie sa hra potichu na ten amp s tymi lampami.

Takze vrelo odporucam.

som aj chvilu rozmyslal ze to tam skusim.. aj ked neviem ci chcem od marka aby hral este viac smooth nez teraz mmmm
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #691 kedy: 05. Február , 2013, 14:11:52 »

Sa Ti vsetko len zda, lampy nemaju vobec vplyv na zvuk. Koncove uz duplom nie. Beeee

duplo je fajn..
Zaznamenané

PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #692 kedy: 05. Február , 2013, 14:22:53 »

Ked som povedal Henrymu o tom, ze JTM45 je popici amp, tak nato dosla odpoved, ze uplna p*čovina: "Na podiach to kresli a v skusobni to je tiche, neprakticke".

Bavím sa skvele

Henry potrebuje aspon 100watt aby mu to nekreslilo na cleane, ved pozname  Bavím sa skvele
Zaznamenané
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #693 kedy: 05. Február , 2013, 14:24:49 »

Tak to uz je subjektivne  Bavím sa skvele . Zase to JTM45 ma nieco do seba.

Fuha, kolega asi potrebuje Hiwatt  Bavím sa skvele Ja som si presne pre toto JTMko kupil, aj bez mastru je to vyhulene taka presne akurat skusobnova hlasitost s plnohodnotnym zvukom  Na zdravie! Samozrejme ze nejaky sparkling clean to neda, ale na to su zas ine ampy

Ved ked mas na JTM clean nie je to uplne tiche, su PA vsade, tak neviem co riesit. Ide len o to aby sa clovek pocul a myslim, ze ked niekto nepocuje 30wattovy lampovy amp, tak asi nieco nie je v poriadku s uskami ha ha ha
Zaznamenané
Yaro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 692

« Odpoveď #694 kedy: 02. Marec , 2013, 22:41:03 »

bojovnici proti krize dnes prisli domov s ulovkom, dufam ze bude dlho fungovat bez problemov :)
Kaolko aky box k Mark V mas odskusany? Tiez som si spravil radost a kupil hlavu.
Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #695 kedy: 02. Marec , 2013, 22:52:24 »

hram na traditional 4X12 od mesy.. skusal som aj marshall s V30, povedzme ze podobny zvuk ale viac k vintage to znelo, kapanek tensie by som povedal.. s tou mesou nic nepokazis... tym markom sedi vcelku 4X12 lebo ich zvuk neni nejaky hrozne siroky takze vacsi box tomu da viac priestoru.. aj engl s V30 som skusal nejaky ten xxl ale ten sa mi zdal hrozne ubucany, neviem preco to tak bolo, uplne som musel prehadzat korekcie a stale to tlacilo vela spodkov.. ale zas, ja hram na 7icku gitaru takze bohvie co by to porobilo na standardnom ladeni 6strunky asi by to hralo normalne dobre v poho.. co mas v plane ty?
Zaznamenané

Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #696 kedy: 02. Marec , 2013, 23:00:28 »

Dik za odpoved. Neviem zatial, rozmyslam o 2x12 aby som dodavku este nemusel kupovat k tomu :-) . Ked to pride tak vyskusam box 2x12 od Lonestaru, kym to nepredam. A potom postudujem fora ze co sa ludom najviac osvedcilo. Aj tvoj nazor budem respektovat, ved dobre recenzie si tu daval, dalo by sa povedat, ze si ma namotal :-)
Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #697 kedy: 02. Marec , 2013, 23:08:09 »

vyskusaj, aj ta 2X12 bude super.. lonestar box ma myslim C90, pokial si zvyknuty hrat viac na cleane a crunchi tak to bude dost dobre.. mne sa C90 na moderne skreslene zvuky moc nepacil, ale tie ciste a polostavy zneli prijemnejsie..

gitara je aka? zatial co mam tu hlavu uz asi druhym rokom som zistil ze idealne je nizsi/stredny vystup alnico 5, ziadne silaky a vtedy sa mi to lubi.. so silnymi snimacmi (nedajboze EMG aktivne) tam ide do preampu velmi vela signalu takze clovek moze mat pocit ze sa to prechlasta lahko.. na to ale zas sluzi ten EQ s otocnymi knoflikmi s ktorym sa to da ako tak kompenzovat..

a inak gratulujem.. kupoval si novu ci jazdenku?
Zaznamenané

Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #698 kedy: 02. Marec , 2013, 23:18:37 »

Po kluboch nosim staru 20 rocnu, ale spolahlivu B.C. Rich a v studiu mam Fender Custom Shop Deluxe Tele. Dik, Novu EU verziu som kupoval, uz sa mi nechcelo stale niekoho otravovat s dovozom a potom trafo vlacit. Viem, ze to bude chciet zmenu lebo Lonestar box nebol celkom ono ani so StudioPreampom. Ved mozno si aj to kombo Lonestar necham. Dnes je zla doba nieco predavat.
Zaznamenané

misofg
stály hosť
Príspevkov: 931

ABCDEFUCK

« Odpoveď #699 kedy: 02. Apríl , 2013, 21:34:00 »

Stále som váhal či si kupiť k Mark 5 aj mesa bednu. Tak som si dnes poskúšal nejaké. Mal som 4x12 rectifier a 2 x 12 Road King.
A u mna vyhrala a to dost jednoznacne Orange bedna. A to som si chcel urobit radost novou hrackou už aj pre to aby to farebne ladilo  ha ha ha

Ale Orange bedna je pre mna ta naj z týchto.  Mesa bedne sú na mna prilis agresivne, tvrde. Neviem ako to lepsie popísat.   Zdravíčko

* IMAG0311.jpg (22.74 KB, 448x253 - prehliadnuté 453 krát.)
Zaznamenané
Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #700 kedy: 08. Júl , 2013, 21:51:52 »

Po par mesiacoch pouzivania Marka V viem dat nejake svoje postrehy k teme. Ale treba ma brat tak ze je to moj subjektivny nazor a mozno som stale v stave zalubenia don :-). Dost sa ospevoval clean na Lonestaroch a udiala sa vec, ktoru som vobec necakal ked som isiel do Marku, ze clean na nom je este zaujimavejsi ako na Lonestar. Priezracnejsi, iskrivy, zaroven sladky. Jednym z dovodov preco som vymienal aparat bol ten aby som mohol nasytit aj metaloveho ducha vo mne a ten Clean bolo prijemne prekvapenie.

Prvy dojem z druheho kanala bol ale rozpacity. Basy na nule a aj tak ich tam bolo strasne vela a nevedel som ich odtial dostat a to v kazdom mode. Az ked som vybehol do vacsieho priestoru docenil som ako je aparat rieseny pretoze tu uz bolo basy potrebne odlepit od nuly. Cim vacsia sala tym viac.

Hrozne si pochvalujem moznosti ktore dava Mark V pri studiovej praci. Mikrak som postavil tesne vedla sietky boxu (4x12 Rectifier) kolmo na membranu, kusok dalej od stredu a zvuk bol okamzite pouzitelny. Uz len v rezii vybrat mod podla charakteru piesne urobit par korekcii a spokojnost. Skor vznika problem ktory z 9 modov si vybrat lebo naozaj nemam pocit ze niektory je do poctu. Do studia si neviem predstavit variabilnejsi aparat.
Keby sa do Marka V podarilo zmestit este Lead kanal z Lonestar, aparat by to uz bol pre mna uplne dokonaly, ten mi tam trosku chyba. Celkovo u mna velka spokojnost a odporucam.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #701 kedy: 14. Júl , 2013, 13:38:26 »

Ja som zatial nevyuzil na markovi EDGE a CRUNCH mody na druhom kanale. Su dost ostre, ale je pravda, ze moc som s korekciami nekrutil po prepnuti. Mozno k sedmicke bude sediet.

Inak Mark I mod pouzivam vylucne na sola. Perfektny tucny ton, ktory prerazi aj panensku blanu bez zasunu.
Zaznamenané

Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #702 kedy: 18. Júl , 2013, 13:24:57 »

Ja som zatial nevyuzil na markovi EDGE a CRUNCH mody na druhom kanale. Su dost ostre, ale je pravda, ze moc som s korekciami nekrutil po prepnuti. Mozno k sedmicke bude sediet.

To preto ze nepouzivas Monster cable, cez ne nie je nic dost ostre  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Madcult
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 71

« Odpoveď #703 kedy: 24. Júl , 2013, 08:24:04 »

Zdravim priatelia kolko by ste dali za tuto kombinaciu?

http://www.ebay.co.uk/itm/121146242812?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2648

Dalej ma zaujima co je to za box, neviem najst oznacenie?Respektive akych rozmerov  je.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #704 kedy: 24. Júl , 2013, 08:31:35 »

Zdravim priatelia kolko by ste dali za tuto kombinaciu?

http://www.ebay.co.uk/itm/121146242812?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2648

Dalej ma zaujima co je to za box, neviem najst oznacenie?Respektive akych rozmerov  je.
Je to Custom uprava, takze bude to stat viac, nez bezna produkcia. Naco potrebujes vediet rozmery boxu ? Podla mna to bude klasicka 2*12tka na tento styl - http://www.mesaboogie.com/Product_Info/Guitar%20Cabinets/COMPACTcabs/COMPACTCabs-Main2012.htm, aj ked 2*12tku v tomto prevedeni nerobia.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 51 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.085 sekund, 23 otázok.