lacrosse
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 05. Január , 2009, 15:42:17 » |
|
a PA cko v skusobni nemate ?
mame rcf ci take nieco..to je spevaka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 05. Január , 2009, 15:42:46 » |
|
a PA cko v skusobni nemate ?
naco by im bolo? chalani si vytocia aparaty ako sa len daju a spevak spieva do megafonu to je potom rock n roll
|
|
« Posledná zmena: 05. Január , 2009, 15:43:42 od Valla »
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 05. Január , 2009, 15:43:44 » |
|
vy nieste hluchy ale sprosty hluchi ale sprosty btw.... vsak a preco nepostavis dugovi nejaku celolampovu basovu hlavu...sprav si biznis..
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 05. Január , 2009, 15:43:48 » |
|
naco by im bolo? chalani si vytocia aparaty ako sa len daju a spevak spieva do megafonu to je potom rack n roll valla ked nemas co povedat tak radsej nepis
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 05. Január , 2009, 15:44:08 » |
|
doteraz sme mali nejaku 1x15 bednu tesla..a 50w valvestate..to sme dali na cisty kanal uplne naplno aj gain aj volume a dalo sa
tak v tom pokracujte. ten vox je blbost samo o sebe a do basovej bedne to co bude...nejaky divny gitarovy tranzistorovy jacak do basoveho boxu. este k tomu 50 w. sak rataj trosku ked uz vypisujes ze 100 w ampeGGGnieQQQ ti je malo silny. hlavne ten zvuk aj treba vediet nastavit, mozno by ste sa divili aky potom staci vykon aj do hlucnej kapely. no a hej, ked to mate ako rockstars vyhulene co to da, tak potom treba porozbijat viac prasiatok a rovno kupit behringer 8 x 10 k tomu voxu
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 05. Január , 2009, 15:44:30 » |
|
metronom je bubenik
dajte sem 20 sekund hrania, obycajne osmicky a hned ti poviem ci je metronom.-...okolo metronomu ani neutekal!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 05. Január , 2009, 15:44:52 » |
|
mame rcf ci take nieco..to je spevaka
no ak to nie su uplne slabucke sracky, tak pichnite do toho aj basu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 05. Január , 2009, 15:45:00 » |
|
tak v tom pokracujte. ten vox je blbost samo o sebe a do basovej bedne to co bude...nejaky divny gitarovy tranzistorovy jacak do basoveho boxu. este k tomu 50 w. sak rataj trosku ked uz vypisujes ze 100 w ampeGGGnieQQQ ti je malo silny. hlavne ten zvuk aj treba vediet nastavit, mozno by ste sa divili aky potom staci vykon aj do hlucnej kapely. no a hej, ked to mate ako rockstars vyhulene co to da, tak potom treba porozbijat viac prasiatok a rovno kupit behringer 8 x 10 k tomu voxu len to neni jeho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 05. Január , 2009, 15:45:30 » |
|
hlavne gain naplno je pre basu uplna hlupost. sak trochu pouzivajte usi a rozum a ne ze setko doprava lebo metronom je nahlas.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 05. Január , 2009, 15:45:33 » |
|
dajte sem 20 sekund hrania, obycajne osmicky a hned ti poviem ci je metronom.-...okolo metronomu ani neutekal!
ako keby si ho poznal..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 05. Január , 2009, 15:46:09 » |
|
hlavne gain naplno je pre basu uplna hlupost. sak trochu pouzivajte usi a rozum a ne ze setko doprava lebo metronom je nahlas.
to bolo len provizorne spravene..bol tam nejaky behringer..to bolo zalostne malo...a tento marshall sa dal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 05. Január , 2009, 15:46:39 » |
|
hlavne to tu cele premiestnim, pretoze tema "gitarove aparaty" v sebe obsahuje aj basove, takze vo fore o vsetkom to nemusi byt.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 05. Január , 2009, 15:46:48 » |
|
ako keby si ho poznal..
ak je rovnako nafucany a narcis, nodovodnene ako ty a dugo, ani nemusim......viem si dostatocne predstavit, neboj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 05. Január , 2009, 15:47:28 » |
|
tak v tom pokracujte. ten vox je blbost samo o sebe a do basovej bedne to co bude...nejaky divny gitarovy tranzistorovy jacak do basoveho boxu. este k tomu 50 w. sak rataj trosku ked uz vypisujes ze 100 w ampeGGGnieQQQ ti je malo silny. hlavne ten zvuk aj treba vediet nastavit, mozno by ste sa divili aky potom staci vykon aj do hlucnej kapely. no a hej, ked to mate ako rockstars vyhulene co to da, tak potom treba porozbijat viac prasiatok a rovno kupit behringer 8 x 10 k tomu voxu presne tak to kombo neni na basu kebyze je to nejaka lampa ale tranzistor to neni dobre sak ja to dobre viem ja experimentujem ako sa da ale zvuk je vzdy exelentny
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 05. Január , 2009, 15:48:24 » |
|
to bolo len provizorne spravene..bol tam nejaky behringer..to bolo zalostne malo...a tento marshall sa dal
provizorne zbytocne. nepytaj sa na rady ked potom argumentujes. gain na basu naplno je zbytocnost. potom sa ti to cele zahuhle a divis sa ze basu nepocut. fakt si najprv radsej zistite ako funguje nastavovanie aparatov a potom ako maju zniet aparaty v kapele, vela stresu usetrite a spriehladni sa co hrate - nebude to iba gula.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
|