Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 21:40:26
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: aparat a basa  (Prečítané 33081 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #105 kedy: 05. Január , 2009, 18:08:48 »

no, tk to uz je aka mašina  Na zdravie!
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #106 kedy: 05. Január , 2009, 18:11:30 »

Tak potom niečo také.Ta sa iste krutit nebude  Žmurk http://www.mshop.sk/index.php?target=products&product_id=992
No... tu by som sa pozastavil... Kamos si kupil Sadowsky basu a hned ju reklamoval. Potaky v prdeli, neladila, atd. - jednoducho vadny kus. Žmurk
Zaznamenané

endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

Melisko usko

« Odpoveď #107 kedy: 05. Január , 2009, 18:14:07 »

podla coho je to spoznat,ze je to drevotrieska?

pamatas si stolicky zo zakladnej?:D tak sa pozri do toho burstu a spomen si na stolicku :D drevo ma kresbu
Zaznamenané
killya182
pravidelný návštevník
Príspevkov: 483

« Odpoveď #108 kedy: 05. Január , 2009, 18:15:24 »

pamatas si stolicky zo zakladnej?:D tak sa pozri do toho burstu a spomen si na stolicku :D drevo ma kresbu

divne ze na tvojej fotke drzis to iste v rukach  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #109 kedy: 05. Január , 2009, 18:16:00 »

Pleties si drevotriesku a preglejku. Dva rozlicne pojmy. Drevotrieska je z pilin poskladana(zlepena...neviem presnu technologiu) doska. Preglejka je z platov driev. - niekolko vrstiev.  Žmurk
« Posledná zmena: 05. Január , 2009, 18:18:50 od Branko » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #110 kedy: 05. Január , 2009, 18:19:55 »

drevotrieskovu gitaru som este nevidel. preglejkove dnes uz predpokladam tiez ziadna firma nerobi, to bola moda so zaciatku 90tych rokov... i ked ktovie :)

ze nevidno cez sunburst kresbu dreva ? ja mam Japan Fender Jazz Bass 60th a tiez ma taky sunburst, ze cez neho nevidno kresbu dreva...
Zaznamenané
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #111 kedy: 05. Január , 2009, 18:21:32 »

U každej gitary by malo byt napísané s akého dreva či materialu je zhotovena.U tych čo su s kvalitného dreva to napišou ale u preglejky alebo iných podradných materialov vačšinou mlčia ako partizani  ha ha ha
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
endy
pravidelný návštevník

Melisko usko

« Odpoveď #112 kedy: 05. Január , 2009, 18:24:21 »

divne ze na tvojej fotke drzis to iste v rukach  Bavím sa skvele

to je fender precision, jasenove drevo, kresba tam je toho sa neboj
Zaznamenané
endy
pravidelný návštevník

Melisko usko

« Odpoveď #113 kedy: 05. Január , 2009, 18:26:45 »

Pleties si drevotriesku a preglejku. Dva rozlicne pojmy. Drevotrieska je z pilin poskladana(zlepena...neviem presnu technologiu) doska. Preglejka je z platov driev. - niekolko vrstiev.  Žmurk

veru tak pravdu mas. ale tak ci tak je to zlepenec. by ma zaujimalo ako taka basa hra nezapojena. ale tipujem ze velmi slabo. rezonancne to musi byt bieda
Zaznamenané
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #114 kedy: 05. Január , 2009, 19:01:30 »

No... tu by som sa pozastavil... Kamos si kupil Sadowsky basu a hned ju reklamoval. Potaky v prdeli, neladila, atd. - jednoducho vadny kus. Žmurk
Vzdy sa najde vadný kus aj u tej špičkovej produkcie.A taký sa najlepšie predá dobierkou alebo podobne a pak sa môžeš na lamparni stažovat.V Muzikeri maju Gibson o ktorom ten nepríjemný brčkavý čo gitary má na starosti hovorí-super nástroj-pritom je to hluchý neladiaci nástroj bez sustainu.A raz niekoho aj presvedčí.A tam sa tažko reklamuje-mám skusenost.
Mal s tou basou smolu ale v tejto kategorii je kvalita zaručená.
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #115 kedy: 05. Január , 2009, 19:12:45 »

Vzdy sa najde vadný kus aj u tej špičkovej produkcie.A taký sa najlepšie predá dobierkou alebo podobne a pak sa môžeš na lamparni stažovat.V Muzikeri maju Gibson o ktorom ten nepríjemný brčkavý čo gitary má na starosti hovorí-super nástroj-pritom je to hluchý neladiaci nástroj bez sustainu.A raz niekoho aj presvedčí.A tam sa tažko reklamuje-mám skusenost.
Mal s tou basou smolu ale v tejto kategorii je kvalita zaručená.
Verim, ze TOTO si JOE neprecita Si píš!!!  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

Nedavno mi totiz vytkol, ze neexistuje od Gibsna a Fendra hluchy nastroj.  Žmurk
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #116 kedy: 05. Január , 2009, 19:21:08 »

co znamena hluchy nastroj ? viem co znamena hluchy a dreveny gitarista a viem co znamena nezestelovana gitara. ale hlucha gitara neviem...
Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #117 kedy: 05. Január , 2009, 19:26:12 »

Rastis..úplný súhlas.. Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #118 kedy: 05. Január , 2009, 19:26:34 »

co znamena hluchy nastroj ? viem co znamena hluchy a dreveny gitarista a viem co znamena nezestelovana gitara. ale hlucha gitara neviem...

Gitara co nerezonuje a mas pocit ze je z umelej hmoty a nie z dreva. Mi snad nechces tvrdit, ze si sa s tym nestretol. Aj Gibsony su v tomto velmi rozdielne, niektore uz nasucho zneju hlasnejsie a su akoby zivsie, drevo sa chveje, ze to citis az v bruchu. Ine zas pripadaju ako kamen, necitis v nich vibracie.  
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #119 kedy: 05. Január , 2009, 19:30:07 »

Gitara co nerezonuje a mas pocit ze je z umelej hmoty a nie z dreva. Mi snad nechces tvrdit, ze si sa s tym nestretol....

mne sa nejak gitary ozyvaju cca obdobne. niektore su polena a neda sa na ne hrat a niektore hraju takmer akoby same, a niektore maju sustain a niektore nemaju, ale to co z nich leze mi leze v podstate z kazdej gitary :)
Zaznamenané
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.088 sekund, 23 otázok.