Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. November , 2024, 09:27:37
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: viac hlav, naco ?  (Prečítané 11400 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #45 kedy: 13. Január , 2009, 23:59:11 »

a kde predavaju tie dute kurvy Huh! ze by som si postavil volaky fulstack iba  s rudym okom marshaluuu energeticka trieda AAAAA spotreba jedna ledka  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Valla
miestny štamgast
Príspevkov: 2227

nikki sixx a palo horvath 4ever :D :D

« Odpoveď #46 kedy: 13. Január , 2009, 23:59:21 »

tucny sek by aj teba presvedcil...dalo by sa pokracovat dalej... zakk wylde - 4 vypnute fullstacky a mimo ma jednu stvorku bednu sejmutu 2-3mikrakmi a aparat schovany vzadu.. (aj som sa cudoval, ze ako lahko sa mu to hadze do davu - hlava aj bedna Bavím sa skvele )
metallica na predchadzajucom turne (nie k DM) preistotu ani atrapy na podium nedoviezli..atd atd..

snad si neveril tomu, ze tie haldy haraburd na podiu su aj pozapajane a funkcne? :)
tak to som teda nevedel  Smútim
dufam ze aj mato durinda to mal iba atrapy Bavím sa skvele
ja byt slavny tak urcite to pozapajane a funcne mam,nech seci vydia ze na to mam Bavím sa skvele
Zaznamenané

Milujem Marshall Si píš!!!
piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D
Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod,
Veď celý svet mi leží pri nohách
ja nečakám na žiadny návod
mám svojich síl za celý národ.
 Skončím to trápenie s tou mojou výchovou,
nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
udry
Hosť
« Odpoveď #47 kedy: 14. Január , 2009, 00:03:56 »

snad si neveril tomu, ze tie haldy haraburd na podiu su aj pozapajane a funkcne? :)
No,ale zas 3-4 funkčne aparaty+ boxy je uplne bežné.
Zaznamenané
C3llario.HQ
pravidelný návštevník
Príspevkov: 494

« Odpoveď #48 kedy: 14. Január , 2009, 00:58:41 »

aj Zakk Wylde ma za sebou horu a nepouživa to šetko takysto aj Kerry King z Slayeru....ale zas naprikald taky Yngwie Malmsteen som cital kedysi v Muzikery tam ma 31 bedni a 28 hlav a secko peken zapojene na kazdes strane po 10boxov po 4 an kazdej z nutra a 3 pred  bubenikom  Zdravíčko
« Posledná zmena: 14. Január , 2009, 00:59:51 od C3llario.HQ » Zaznamenané
C3llario.HQ
pravidelný návštevník
Príspevkov: 494

« Odpoveď #49 kedy: 14. Január , 2009, 00:59:05 »

Zaznamenané
buro
stály hosť
Príspevkov: 754

http://sk-sk.facebook.com/people/Maros-Jurina/1544

« Odpoveď #50 kedy: 14. Január , 2009, 01:08:34 »

aj Zakk Wylde ma za sebou horu a nepouživa to šetko takysto aj Kerry King z Slayeru....ale zas naprikald taky Yngwie Malmsteen som cital kedysi v Muzikery tam ma 31 bedni a 28 hlav a secko peken zapojene na kazdes strane po 10boxov po 4 an kazdej z nutra a 3 pred  bubenikom  Zdravíčko

Tak to uz vážne stojí za uváženie.... to už aj bubeníka s nimi musí zakryť ?
Zaznamenané

Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #51 kedy: 14. Január , 2009, 08:32:52 »

No,ale zas 3-4 funkčne aparaty+ boxy je uplne bežné.
kludne, ale tiez je pravda, ze nie vzdy to, co je na podiu, je aj funkcne Na zdravie!
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #52 kedy: 14. Január , 2009, 09:35:39 »

Som videl na koncertnom zazname,ked reflektor ožiaril hradbu Marshall-boxov, ako za nimi presvita silueta sediaceho technika.
ha ha ha ha ha ha to uz je vazne krute
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #53 kedy: 14. Január , 2009, 09:40:16 »

Na poslednom koncerte BLS mal Zakk Wylde v Prahe stenu Signature modelov. V skutočnosti hral na 1x 2204 a 1x 2203 ukrytých vzadu v case a obsluhovaných technikom..
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #54 kedy: 14. Január , 2009, 09:48:12 »

Koncert je show akési divadelné predstavenie  Bavím sa skvele a aké by bolo divadlo bez kulís,dekorácií a iných rekvizít?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #55 kedy: 14. Január , 2009, 09:50:04 »

Koncert je show akési divadelné predstavenie  Bavím sa skvele a aké by bolo divadlo bez kulís,dekorácií a iných rekvizít?  Bavím sa skvele
tak to ma nenapadlo, ale logiku to ma Na zdravie!
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #56 kedy: 14. Január , 2009, 10:12:59 »

presne tak, vsetko je vecou prestige, show a osobneho prejavu.. mnoho z tych gitaristov ani nevie preco maju veci riesene tak ako maju (cele tie divne signalne cesty, neriesia lampy v preampe, neriesia snimace ani nic podobne).. vacsina z nich potrebuje len aby to hralo a zvuk bol podla ich predstav a aby sa nic nedojebkalo pocas hrania..
Zaznamenané

vojco
pravidelný návštevník
Príspevkov: 305

Treba hrať hrať hrať

« Odpoveď #57 kedy: 14. Január , 2009, 10:29:16 »

my pouzivame krabicky a oni hlavy  ha ha ha
Zaznamenané

Mesa/Boogie čo iné a možno že aj oné
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #58 kedy: 14. Január , 2009, 10:35:23 »

Pravdivé sú snáď všetky odpovede, ktoré tu zazneli. V živote som to neskúšal, ale celkom mi dáva zmysel, že dva fullstacky na pódiu dajú iný, plnší zvuk ako jeden fullstack, ktorý by ich mal hlasitosťou nahradiť. To isté sa týka troch, alebo štyroch - dva na každej strane pódia a počujem si gitaru všade a rovnako - teda ak som na pódiu jediný gitarista.

Takisto je normálne, že kapela berie na turné záložné aparáty. Pri tej záťaži môže všeličo odísť a profík si jednoducho nemôže dovoliť, aby uprostred turné zostal bez aparátu. To isté sa týka aj gitár.

Samozrejme, väčšina hviezd má podpísané reklamné zmluvy a vystavuje na obdiv značky, ktoré má propagovať. Aj keď v štúdiu použije niečo úplne iné, v klipoch, na koncertoch a na fotkách musí byť zmluvná značka. Ako napr tu:

A takisto je normálne, že profík nemá problém si kúpiť jeden aparát na čistý a jeden na skreslený zvuk, alebo dačo podobné. Alebo si proste nastavia viac aparátov, ktoré odsníma viac mikrofónmi, aby mu to dalo želaný zvuk.

Nič nieje nemožné...
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #59 kedy: 14. Január , 2009, 10:42:54 »

Už len keď dáš 2 boxy, máš plnší zvuk, nie to ešte napr, dve rovnaké hlavy do sterea. To je jazda...
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.057 sekund, 22 otázok.