brdo prvy
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 16. Január , 2009, 18:57:06 » |
|
tymm padem maju lepsi zesileni co ? ........ a potme krajsie svietia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 16. Január , 2009, 18:57:36 » |
|
co ? ........ a potme krajsie svietia mozno aj to
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
swyx
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 16. Január , 2009, 19:55:24 » |
|
kolko ich tam mas ? 4 ? tak jednu EL34, jednu EL34L, jednu 6L6 a jednu KT66
hm rada nad zlato zasieranie vlasneho fora
|
|
|
Zaznamenané
|
------->>>Prechadzam na druhy ucet Damian
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 16. Január , 2009, 19:56:24 » |
|
hm rada nad zlato
zasieranie vlasneho fora
vsak jasne...s vlastnym si predsa moze co chce, ne?
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 16. Január , 2009, 23:47:49 » |
|
a čo si to kupil za tažitko do skušobne? no ved ked chcheš trocha rozsypanejši zvuk skreslovat troška ja s koncovymi lampami el34 ked to ma preamp na metal daj tam 6L6 tie su pevnejšie nekreslia tak ako el34 čiže ti nespravia už s dobreho skresleneho mega bordel ale len v " " a ked chcheš volume jak krava a pevnost tak tie KT
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swyx
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 17. Január , 2009, 05:38:23 » |
|
a čo si to kupil za tažitko do skušobne? no ved ked chcheš trocha rozsypanejši zvuk skreslovat troška ja s koncovymi lampami el34 ked to ma preamp na metal daj tam 6L6 tie su pevnejšie nekreslia tak ako el34 čiže ti nespravia už s dobreho skresleneho mega bordel ale len v " " a ked chcheš volume jak krava a pevnost tak tie KT wow z dvoch stran na fore, jedna sprava, ktora aspon trosku odpoveda na pociatocny problem Gratulujem tento clovek si zasluzi byt moderator (apon na tunajsie pomery v danej chvili)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 17. Január , 2009, 10:25:04 » |
|
počuj teba mam určite na ICQ lebo tu vranu si si navrhoval na svoje ampy... ;Da mam to v PC v icq zložke a inač dodám ,že el34 je najlacnejšia a potom to s cenou ide riadne hore čo sa tyka ostatnych
|
|
« Posledná zmena: 17. Január , 2009, 10:25:39 od tipek »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 17. Január , 2009, 15:53:06 » |
|
wow z dvoch stran na fore, jedna sprava, ktora aspon trosku odpoveda na pociatocny problem Gratulujem tento clovek si zasluzi byt moderator (apon na tunajsie pomery v danej chvili)
wow - tento Tvoj pseudoproblem sa tu na fore riesil uz X krat inak dobry pristup - potrebujes nieco vediet, tak sprav ramana a pookrikaj vsetkych, co Ti nedavaju to, co si pytas... lebo vsak ty si tomuto foru uz tak vela dal nemyslim to uplne v zlom a nemam potrebu specialne na Teba utocit, ale nedalo mi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swyx
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 18. Január , 2009, 01:48:10 » |
|
wow - tento Tvoj pseudoproblem sa tu na fore riesil uz X krat inak dobry pristup - potrebujes nieco vediet, tak sprav ramana a pookrikaj vsetkych, co Ti nedavaju to, co si pytas... lebo vsak ty si tomuto foru uz tak vela dal nemyslim to uplne v zlom a nemam potrebu specialne na Teba utocit, ale nedalo mi ja z tohoto fora mam stale pocit, ze ked sa chces nieco dozvediet tak musis byt v prvom rade za kokota, potom sa niekto zunuje a napise nieco uzitocne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 18. Január , 2009, 09:15:13 » |
|
Najlepšie bude poradit sa s konštruktérom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 18. Január , 2009, 10:15:01 » |
|
ja z tohoto fora mam stale pocit, ze ked sa chces nieco dozvediet tak musis byt v prvom rade za kokota, potom sa niekto zunuje a napise nieco uzitocne
to je tak - ked sa X-ty krat ide rozoberat, co uz bolo rozobrate alebo sa niekto pyta velmi nezrozumitelne (toto nebol teraz Tvoj pripad), tak sa uz nikomu nechce to znovu vysvetlovat, pripadne sa do takej temy nabaluju iba hluposti... ja som teraz po neviem akom case cosi potreboval poradit, ale nic rozumne som sa tiez nedozvedel - mam sa tam zacat v tej teme rozculovat, ze inde sa keca o kokotinach, ale moj problem mi nikto nepomoze ?
|
|
« Posledná zmena: 18. Január , 2009, 10:16:47 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 18. Január , 2009, 10:41:48 » |
|
to je tak - ked sa X-ty krat ide rozoberat, co uz bolo rozobrate alebo sa niekto pyta velmi nezrozumitelne (toto nebol teraz Tvoj pripad), tak sa uz nikomu nechce to znovu vysvetlovat, pripadne sa do takej temy nabaluju iba hluposti... ja som teraz po neviem akom case cosi potreboval poradit, ale nic rozumne som sa tiez nedozvedel - mam sa tam zacat v tej teme rozculovat, ze inde sa keca o kokotinach, ale moj problem mi nikto nepomoze ? Ano lebo tak to ma byt a tak je to spravne .Kazen ,to je to najdôlezitejsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 18. Január , 2009, 10:42:42 » |
|
Najlepšie bude poradit sa s konštruktérom Tiez si myslim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swyx
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 18. Január , 2009, 11:27:30 » |
|
konstrukter neni gitarista
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 18. Január , 2009, 11:47:48 » |
|
naco vymyslat kup si normalne nejake nove EL34 a tung sol male lampy-to je vse naco vymyslat KT66 a ine kokotiny?za prve je to predrazene a za druhe do toho ampu sa KT66 nehodia po zvukovej stranke KT 66 su dobre do vintage ampu alebo si kup 6L6 ty sa tam podla mna hodia najviac kup si tie
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
|