kaolko
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 27. Január , 2009, 15:02:28 » |
|
tak ako povedal Brano.. (jeho pocuvaj on ma odohrane tolko co ja som odmalicka stravil na velkej potrebe) hlavne este dalsia vyhoda je, ze pri pevnej kobylke sa preladim kedy si zmyslim.. chcem dropped D? ok neni problem a podladzujem.. pri gitare s tremolom by som musel otvorit zamky a ondiat sa s tym pol dna aby ladenie drzalo..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 27. Január , 2009, 15:02:41 » |
|
...Ak je tremolo dobre zostelovane (co sa deje zriedkakedy a hlavne u ludi, ktori s tym nemaju ziadne skusenosti) je skor na skodu ako uzitok.
Ak je dobre zostelovane, tak je to fakt nater. Ale pre Teba (Schmeter) je to uplna zbytocnost, nevyuzijes to a budes sa zbytocne trapit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 27. Január , 2009, 15:23:29 » |
|
schmeter: pocuvaj tych dvoch, ked fakt nevies co je floyd rose (nie, nie je to mladsi brat axla rose-a z gunsov ako bolo prezentovane na strankach tc electronic) a na co sa pouziva, tak je velmi pravdepodobne, ze ani nevies ako take tremolo spravne zostelovat a to by bolo uz na teba vela... kup si tu s dierkami na struny cez telo ako ti radil branko
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
schmeter
nováčik
Príspevkov: 45
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 27. Január , 2009, 15:33:43 » |
|
hej hej dakujem za vysvetlenie...hned ste ma odradili jasne...je to moja prva ozajstna el gitara (irisku nepocitam ) takze nechcem si ju aj hned znechutit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355
Fuck art, let's kill!!!
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 27. Január , 2009, 15:51:13 » |
|
ten hellraiser so strunami cez telo vyzerá ppc!!! kurnik šopa... nádhera... snímače vyzerajú ako aktívky či to je len kryt?idem kuknúť gúgeľ
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 27. Január , 2009, 15:54:18 » |
|
ten hellraiser so strunami cez telo vyzerá ppc!!! kurnik šopa... nádhera... snímače vyzerajú ako aktívky či to je len kryt?idem kuknúť gúgeľ Su to aktivky, Tesim sa na 7, ako maly chlapec.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
schmeter
nováčik
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 27. Január , 2009, 16:09:49 » |
|
a este by som chcel ci nahodou nemate nejaky internetove hudobniny kde je Hellraiser bez Floyd...nech si pozriem ako je to s nou cenovo
|
|
« Posledná zmena: 27. Január , 2009, 16:10:20 od schmeter »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 27. Január , 2009, 16:11:59 » |
|
a este by som chcel ci nahodou nemate nejaky internetove hudobniny kde je Hellraiser bez Floyd...nech si pozriem ako je to s nou cenovo Lidlmusic, Thomann, Musicmarket, ... Pripadne pouzi google.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
schmeter
nováčik
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 27. Január , 2009, 16:18:37 » |
|
hmm noo tak nasiel som nejake blbe ceny aky je rozdiel medzi hellraiserom C-1 a Sunset series? ja chcem tu Sunset a C-1 je nejaka bars draha
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 27. Január , 2009, 16:20:19 » |
|
hmm noo tak nasiel som nejake blbe ceny aky je rozdiel medzi hellraiserom C-1 a Sunset series? ja chcem tu Sunset a C-1 je nejaka bars draha Vsak sa necuduj, ze je drahsia, ked je to najvyssia seria z toho modelu. Rozdiely si pozri na nete, co sa tyka technickych zalezitosti. www.schecterguitars.comZvukovo musis vyskusat, co Ti viac sedi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355
Fuck art, let's kill!!!
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 27. Január , 2009, 16:25:11 » |
|
pogúglil som a marianguitar by mohol splniť to čo chceš avšak cenovo je to kus inde:
SE C1HR Schecter C-1 Hellraiser SN, 24 XJ pražců, tělo mahagon + QM top, EMG 81TW/89, TonePros TOM, mechaniky Grover, (BCH/BCHW, BLK/BCHW, WHT/BCHW) 23 790 Sk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
schmeter
nováčik
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 27. Január , 2009, 16:30:50 » |
|
co siii nad C-1 ani neuvazujem...zas az taky prachaty nie som tu Sunset seriu hladam ale na schecterovskej stranke ju dajak neviem najst
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 27. Január , 2009, 18:23:17 » |
|
zamknutu gitaru neladim, jak je rok dlhy, nezamknute priebezne doladujem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516
lenivy cvicit
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 27. Január , 2009, 19:03:06 » |
|
Na ten hellreiser skor youtubit ako googlit Takto hraju nacisto tie aktivky, alebo tak hra ta gitara?
|
|
|
Zaznamenané
|
Hi Bender! Hi Fender!
|
|
|
|