Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 11:50:02
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: vyroba sniamčov  (Prečítané 10543 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #45 kedy: 23. Január , 2009, 13:29:06 »

ci to neni normalny humbucker...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #46 kedy: 23. Január , 2009, 13:30:07 »

ci to neni normalny humbucker...

ani nahodou. humbucker v zmysle ze odrusuju brum (hum) - to hej.
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #47 kedy: 23. Január , 2009, 13:31:23 »

myslim to co dal 4oci ci nie je nieco taketo

* WideRange5.jpg (22.83 KB, 400x321 - prehliadnuté 233 krát.)
Zaznamenané
tipek
miestny štamgast
Príspevkov: 2847

tovarne na kolena home made is the king

« Odpoveď #48 kedy: 23. Január , 2009, 13:35:48 »

to mam chapat ako ,že su tam len kvazi  dva single nad sebou?  a už to nebrumy? a zvuk ala singel ostava?
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #49 kedy: 23. Január , 2009, 13:54:47 »

to mam chapat ako ,že su tam len kvazi  dva single nad sebou?  a už to nebrumy? a zvuk ala singel ostava?

na co sa pytas teraz ?
Zaznamenané
pole
pravidelný návštevník
Príspevkov: 190

« Odpoveď #50 kedy: 23. Január , 2009, 14:04:33 »

do toho singlackeho puzra by to asi neslo len tak.... Tie 2 cievky v snimaci muia byt trochu od seba aby sa 3 a 4 ta struna navzajom neodcitavali. PRoste by hrali tiesie nez ostatne. Jedine medzi tie 2 snimace pichnut daky material co zposlabuje mag ploe v danom mieste. Daky plat hlniku alebo podobne
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #51 kedy: 23. Január , 2009, 14:08:00 »

do toho singlackeho puzra by to asi neslo len tak.... Tie 2 cievky v snimaci muia byt trochu od seba aby sa 3 a 4 ta struna navzajom neodcitavali. PRoste by hrali tiesie nez ostatne. Jedine medzi tie 2 snimace pichnut daky material co zposlabuje mag ploe v danom mieste. Daky plat hlniku alebo podobne
nie su o tom tie snimace, co sme dali fotky? ze vyzera to ako HB, ale v podstate je to singel s rozdelenymi cievkami 3+3?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #52 kedy: 23. Január , 2009, 14:28:28 »

nie su o tom tie snimace, co sme dali fotky? ze vyzera to ako HB, ale v podstate je to singel s rozdelenymi cievkami 3+3?

nie, ten fender je normalny humbucker.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #53 kedy: 23. Január , 2009, 14:34:44 »

myslis, ze ten jav by tam nastal ? vsak princip humbuckeru je, ze odcitava iba brum, nie signal..
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #54 kedy: 23. Január , 2009, 14:38:20 »

nie, ten fender je normalny humbucker.
ale ten co som dal ja, by mal byt tak ako som povedal. aspon podla stranky odkial je ten obrazok. sice je po nemecky ale take ako split P90 pickup a podobne sa da pochopit :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #55 kedy: 23. Január , 2009, 14:47:13 »

dal si tam iba fotku nejakych snimacov. neviem, co su zac a neviem, ako su konsrukcne zvnutra riesene.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #56 kedy: 23. Január , 2009, 14:50:46 »

dal si tam iba fotku nejakych snimacov. neviem, co su zac a neviem, ako su konsrukcne zvnutra riesene.
myslel som, ze niekoho napadne pozriet aj link obrazka, cim by sa dopatral k stranke (moja chyba), ale je to po nemecky, ako som uz spomenul
http://www.barfuss-pickups.de/

edit: a hovno nemcina  ?§!. preskakuje mi, kua

Citácia
This is a special pickup set- comes with a P-33 soapbar style split-bucker pickup for the bridge position and a  P-33F Split-bucker for the neck position.This set gives you a growling  P-90 tone in the bridge position and a  Strat tone for the neck position.Noiseless singlecoil tone that fits into  PAF mounting rings and PAF style route.

The tone of the P-33 bridge pickup is amazing big and fat with a sweet middle timbre , alike a good old P-90.But without all the noise and hum you recieve wehn using single coil pickups.

The P-33F neck pickup is a split-coil bucker wich uses alnico rods in the coil. The desingn is loaned from LEO´s old bass pickups wich were build for a good tone but still humchanceling.
From the P-33 F in neck position you get a strat alike tones from your humbucker guitar,verry open with a nice chime.

The P-33 / P-33F Split Single set comes with  open nickle plated german-silver covers , Alnico II magnets for tons of sustain and sweet low end. Vintage style bottomplate with short legs  and single braided shield cable and a great vintage vibe. This auction is  for bridge and neck position pickup. Both pickups are wound with 42 awg  magnet wire.The bridge pickup is wound to 8,5k ohm and the neck pickup is wound to 7,7 K ohm .
« Posledná zmena: 23. Január , 2009, 15:09:57 od styrioci » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #57 kedy: 23. Január , 2009, 14:56:41 »

...ale je to po nemecky...

je to tam anglicky... ale nenasiel som, ci je to P-bass style vnutri alebo klasicky HB style.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #58 kedy: 23. Január , 2009, 15:09:26 »

je to tam anglicky... ale nenasiel som, ci je to P-bass style vnutri alebo klasicky HB style.
pozri si aj ten text co som vycucol z tej stranky hovori sa tam o Split Single
Zaznamenané
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516

lenivy cvicit

« Odpoveď #59 kedy: 23. Január , 2009, 15:11:39 »

Aha, Rastis ty si chcel urobit (o o o)(o o o) kde () su cievky a o su nastavce? Akoze vlastne 2 male single vedla seba? Ta parazitna cievka sa normalne pouziva? Tiez som uz nad tym uvazoval. Ale asi by to nemalo rovnaky priebeh, takze by tam ten brum ostal.
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.072 sekund, 23 otázok.