kaolko
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 24. Január , 2009, 14:38:18 » |
|
jo - karol, ty si nam tusim kupil piva, ze ? ci to nie ty ? priatelia z Penx - som jediny, co nema Vase CD jj na vase zdravie pani dufam, ze padli dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 24. Január , 2009, 14:38:43 » |
|
dakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
polarized
náhodný pocestný
Príspevkov: 94
Hell is full of musical amateurs...
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 24. Január , 2009, 14:55:00 » |
|
Kaolko, to CD ked rozbalis a pustis do playeru tak ho odtial uz nevyberies , si to aj v kupelni a v snoch budes spievat take je to dobreee a musim uznat ze si bol najprijemnejsi kupujuci touto cestou zdavim polarized.. :D pre nezainteresovanych.. CD som kupil nasledovnym sposobom: prichadza neznama blondata slecna s narucou plnou CD Penx v doprovode s dalsou za inych okolnosti isto prijemnou slecnou.. po 3 minutach stereo zvuku z ich strany hovorim: ok, kupim si to, ak uhadnes moje meno (martinko klingacik mi nevysiel) ..fail.. platil som 5 Eur 70 centov a chcem vediet kto ma zradil :D a este som si to nepustil.. prisaham ak ma niekto nahneva, tak mu to darujem
|
|
|
Zaznamenané
|
R.I.P. Miika (6.3. 1974 – 19.2. 2009) Hell is full of musical amateurs: music is the brandy of the damned.
|
|
|
polarized
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 24. Január , 2009, 14:57:22 » |
|
Rastik, este mam doma 1 nove,zabalene-ale ty chces asi aj s podpismi vsak ?? jo - karol, ty si nam tusim kupil piva, ze ? ci to nie ty ? priatelia z Penx - som jediny, co nema Vase CD
|
|
|
Zaznamenané
|
R.I.P. Miika (6.3. 1974 – 19.2. 2009) Hell is full of musical amateurs: music is the brandy of the damned.
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 24. Január , 2009, 15:00:31 » |
|
Kaolko, to CD ked rozbalis a pustis do playeru tak ho odtial uz nevyberies , si to aj v kupelni a v snoch budes spievat take je to dobreee a musim uznat ze si bol najprijemnejsi kupujuci pre boha to fakt? to nechcem vediet co ostatni hovorili ked si za nimi dosla..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 24. Január , 2009, 15:03:44 » |
|
hlavne tie koncerty v randali by nemuseli fakt zvucit tak nahlas..cloveka to dost unavi ked to ma pocuvat.. nechapem preco tomu zvukari tak vyjebavaju, straca to na konkretnosti..alebo to je zamer, aby to ludia pretrpeli ak je kapela nahodou uplne katastrofalna.. radsej nech ani nepocujeme co lezie von..ach a aby som nezabudol.. ja som omylom kupil CD Penxu..fakt som nechcel.. bola to zrada na mna usita
Mne to prislo tak akurat. Ani mi rano nepistalo v usiach. Celkovo nemam pocit, ze by to prehanali.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 24. Január , 2009, 15:04:40 » |
|
pre boha to fakt? to nechcem vediet co ostatni hovorili ked si za nimi dosla.. ostatni nehoworili ale cinili sa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 24. Január , 2009, 15:06:39 » |
|
Rastik, este mam doma 1 nove,zabalene-ale ty chces asi aj s podpismi vsak ?? samozrejme
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
polarized
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 24. Január , 2009, 15:14:22 » |
|
veru nechci nabuduce budem radsej predavat v monteeerkach a obujem si čižmy do blata pre boha to fakt? to nechcem vediet co ostatni hovorili ked si za nimi dosla..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 24. Január , 2009, 17:16:52 » |
|
Chalani z penxu vedia ako podporit predaj CD. Inak s cenou sa neslo nakoniec nizsie na mnou predpokladane 2 eura?
|
|
« Posledná zmena: 24. Január , 2009, 17:17:11 od Misko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 24. Január , 2009, 17:41:31 » |
|
veru nechci nabuduce budem radsej predavat v monteeerkach a obujem si čižmy do blata ale nezhasinaj lebo si rozj*bes nos:D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 24. Január , 2009, 17:53:15 » |
|
ja ked som videl rastika , hned som dojebal apreiggia takze chapem semisha uz ked t dojebal on, lebo neni chaba v gitaristovi ale rastikova pritomnost vyznamne ovplyvnuje kvalitu arpeiggii Swordy, dobre, že hovoríš - chcela som ho aj s Progym niekam pozvať, ale radšej ich tam nezavolám, nech to kvôli nim nepokazím... inak - je mi veľmi ľúto, že som včera nemohla...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 24. Január , 2009, 17:55:39 » |
|
Ty budes niekde vystupovat? To sem rovno daj termin.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 24. Január , 2009, 17:58:36 » |
|
chcela som ho aj s Progym niekam pozvať, ale radšej ich tam nezavolám, nech to kvôli nim nepokazím
Neboj, tak sa schovame.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
polarized
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 24. Január , 2009, 20:43:53 » |
|
Chalani z penxu vedia ako podporit predaj CD. Inak s cenou sa neslo nakoniec nizsie na mnou predpokladane 2 eura? vidis,mi az teraz napadlo ze by som si mala pytat od nich proviziu z predaja a veruze cena CD neklesla na tvoju vysnivanu sumu € 2
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|