miso_kolo
|
|
« Odpoveď #1410 kedy: 28. Marec , 2011, 22:49:08 » |
|
toto je vyjadrovanie hodne majitela! takto sa reaguje na pripomienky pani, sledujte! hlavne za sa novy dizajn paci samotnemu majitelovi
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #1411 kedy: 28. Marec , 2011, 23:00:19 » |
|
toto je vyjadrovanie hodne majitela! takto sa reaguje na pripomienky pani, sledujte! hlavne za sa novy dizajn paci samotnemu majitelovi zas máš so mnou nejaký problém.. Si mnou nejaký zaťažený.. Bež cvičiť, že ťa to baví a buď rád, že to tu vlastní aspoň niekto normálny a môžeš sa tu kľudne takto vykecávať..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #1412 kedy: 28. Marec , 2011, 23:02:11 » |
|
aky problem zas? takto sa podla teba reaguje na pripomienky? ze bezte doprdele? a kto je ten normalny vlastnik este mi povedz
|
|
« Posledná zmena: 28. Marec , 2011, 23:03:05 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #1413 kedy: 28. Marec , 2011, 23:11:27 » |
|
a chces povedat ze predosli majitelia boli nejaki kok*ti ci?
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #1414 kedy: 28. Marec , 2011, 23:13:47 » |
|
aky problem zas? takto sa podla teba reaguje na pripomienky? ze bezte doprdele? a kto je ten normalny vlastnik este mi povedz a ako sa podľa teba reaguje na pripomienky, tak ako to robíš furt ty? A čo tak trochu zmyslu pre srandu. Alebo sa ťa až tak dotklo - choďte doprdele, ste jak malé deti?? Predpokladám, že nikto iný sa na to nemôže uraziť, ani mu to neublížilo, tak dúfam, že to aj ty prežiješ..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #1415 kedy: 28. Marec , 2011, 23:15:37 » |
|
vsak ale ty mas ist druhym prikladom, nie ja
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #1416 kedy: 28. Marec , 2011, 23:16:06 » |
|
a chces povedat ze predosli majitelia boli nejaki kok*ti ci?
vôbec neviem, kto všetko boli predošlí majitelia, nezaujímalo ma to vtedy ani teraz. Ak chceš so mnou nejako viac debatovať, tak cez pm. Nemusí sa tu zasierať fórum..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #1417 kedy: 28. Marec , 2011, 23:18:13 » |
|
vsak ale ty mas ist druhym prikladom, nie ja to už mi príde trápne a viac k tebe nemám čo dodať..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #1418 kedy: 28. Marec , 2011, 23:19:13 » |
|
to už mi príde trápne a viac k tebe nemám čo dodať.. skor by si sa mal z toho ponaucit a nespravit taku chybu este raz
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #1419 kedy: 28. Marec , 2011, 23:22:52 » |
|
skor by si sa mal z toho ponaucit a nespravit taku chybu este raz dobrú noc, tata. Pochybil som, keď vravíš a napravím sa..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #1420 kedy: 28. Marec , 2011, 23:34:10 » |
|
Pitu, ci mi veris, alebo nie, mam ta rad ako cloveka, ale myslim si, ze tento postup zlepsenia a momentalny tvoj pristup su dost zle. Neviem cim to je, ale mam pocit, ze nieco robis nespravne.
Taktiez si myslim, ze forum ma sluzit uzivatelom a my (stalice) ti vieme pomoct (nazorom) co je zle/dobre. Sam vidis prevahu voci tomuto vzhladu. Ja som uplne proti tmavej farbe. Zle sa to cita, zle sa na to pozera.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #1421 kedy: 28. Marec , 2011, 23:42:12 » |
|
Pitu, ci mi veris, alebo nie, mam ta rad ako cloveka, ale myslim si, ze tento postup zlepsenia a momentalny tvoj pristup su dost zle. Neviem cim to je, ale mam pocit, ze nieco robis nespravne.
Taktiez si myslim, ze forum ma sluzit uzivatelom a my (stalice) ti vieme pomoct (nazorom) co je zle/dobre. Sam vidis prevahu voci tomuto vzhladu. Ja som uplne proti tmavej farbe. Zle sa to cita, zle sa na to pozera.
ale veď preto som napísal, vydržte, kým sa martinlm na to pozrie a presne, ako som hovoril, sa to napraví. Ja tiež musím naňho počkať. Veď už nerobte z hovadiny aféru. Je to ok?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #1422 kedy: 29. Marec , 2011, 00:20:24 » |
|
Chlapci nehnevajte sa ale toto co tu predvadzate mi pripada ako vzbura hobitov do pice Vsak bolo slubene, ze sa to este bude riesit tak co
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #1423 kedy: 29. Marec , 2011, 00:34:14 » |
|
ale veď preto som napísal, vydržte, kým sa martinlm na to pozrie a presne, ako som hovoril, sa to napraví. Ja tiež musím naňho počkať. Veď už nerobte z hovadiny aféru. Je to ok?
a naco sa to vlastne dodrbalo ked to bolo dobre a vsetci boli spokojni a teraz kazdy len picuje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1424 kedy: 29. Marec , 2011, 01:13:25 » |
|
a naco sa to vlastne dodrbalo ked to bolo dobre a vsetci boli spokojni a teraz kazdy len picuje ked sa budu riesit taketo interne forove veci, mozno nas to viacej stmely
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|