udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #915 kedy: 11. Jún , 2010, 09:24:57 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 11. Jún , 2010, 09:26:59 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #916 kedy: 11. Jún , 2010, 09:27:14 » |
|
vies o com hovoris pista, ja vzdy viem, o com hovorim
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #917 kedy: 11. Jún , 2010, 09:33:00 » |
|
Ako fakt nejde o to, ze chodit-nechodit. Ved mal som obdobia ked som si povedal, ze tu nebudem liezt a bolo. Islo fakt o daco ine. Inak tiez som predtym nez som skusal mazat skusal prehliadat vlastne prispevky naraz, co myslim ide, ale uz tam neni funkcia edit/zmazat. Dalsia vec je, ze ked sa tu mozem prihlasit, tak aj ked nepisem, ma to taha precitat si nejake prispevky a kto ma citat po vas tie kktiny?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #918 kedy: 11. Jún , 2010, 09:37:56 » |
|
ale mazat vlastne prispevky si predsa mozes, vsak to robi X ludi...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #919 kedy: 11. Jún , 2010, 09:57:46 » |
|
Ako fakt nejde o to, ze chodit-nechodit. Ved mal som obdobia ked som si povedal, ze tu nebudem liezt a bolo. Islo fakt o daco ine. Inak tiez som predtym nez som skusal mazat skusal prehliadat vlastne prispevky naraz, co myslim ide, ale uz tam neni funkcia edit/zmazat. Dalsia vec je, ze ked sa tu mozem prihlasit, tak aj ked nepisem, ma to taha precitat si nejake prispevky a kto ma citat po vas tie kktiny? To by si tu nechal Branka samotneho voci supom? Jednoduchsie ako zmazat ucet je zmenit tvoje heslo adminom a mas. Ked si nahodou rozmyslis, tak si opytas od admin heslo Inak ak zmazes svoje prispevky, tak okrem toho ze zmizne logika niektorych prispevkov, tak aj tak gro ostane v kvotaciach. Aspon ja teda kvotujem takmer vsetko na co odpovedam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #920 kedy: 11. Jún , 2010, 10:44:00 » |
|
ide o to, ze fakt tu poslednou dobou pisem hluposti, ktoru nikomu na osoh nebudu a navyse je tu zopar veci popisanych ktore mi dobre meno nerobia a zase manualne mazat no neviem. Preto sa pytam. toto ma naozaj pobavilo.. Je milé od teba, že si taký sebakritický, ale neboj sa, tu sa iní strapňujú častokrát oveľa viac a nič sa nedeje. Kľudne ostaň medzi nami.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #921 kedy: 11. Jún , 2010, 22:35:02 » |
|
Yugi00 dostal ban ci ako?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #922 kedy: 11. Jún , 2010, 23:03:29 » |
|
To by si tu nechal Branka samotneho voci supom? Jednoduchsie ako zmazat ucet je zmenit tvoje heslo adminom a mas. Ked si nahodou rozmyslis, tak si opytas od admin heslo Inak ak zmazes svoje prispevky, tak okrem toho ze zmizne logika niektorych prispevkov, tak aj tak gro ostane v kvotaciach. Aspon ja teda kvotujem takmer vsetko na co odpovedam. Ja myslim, ze Branko ma svoj rozum a navyse za niektore spory ma tiez svoj podiel viny On si je toho vedomy Myslim, ze poslednou dobou sa mu zacalo celkom darit, tak sa snad vyjebe na handrkovanie o somarinach. Akoze ziadne zvlastne globalne mazanie sa nebude konat, skratka som mal chvilkovi pocit, ze niekedy je (pisat) menej viac. toto ma naozaj pobavilo.. Je milé od teba, že si taký sebakritický, ale neboj sa, tu sa iní strapňujú častokrát oveľa viac a nič sa nedeje. Kľudne ostaň medzi nami. Vsak o to ide, ze ked obcas citam niektore debaty tak sa sam seba pytam, ci aj moje nazory zneju tak debilne v kontexte A predsalen az taky anonym tu nie som Ale nechajme to tak, v podstate na tom netrvam, len som chcel zistit ake su moznosti. Dik.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #923 kedy: 11. Jún , 2010, 23:14:28 » |
|
Yugi00 dostal ban ci ako?
nikto nic? lebo ja as pytam hlavne informativne je to moj znamy tak on sam je prekvapeny.. ci to je vramci moratoria ci ako?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #924 kedy: 12. Jún , 2010, 01:11:03 » |
|
... Myslim, ze poslednou dobou sa mu zacalo celkom darit, tak sa snad vyjebe na handrkovanie o somarinach. ...
Tak tak, poslednu dobu sem ani nechodim, obcas ceknem nejake vtipne posty a tak.. Cize vyjebavam sa pomaly na prazdne reci a handrkovanie o somarinach.
|
|
« Posledná zmena: 12. Jún , 2010, 01:14:41 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #925 kedy: 12. Jún , 2010, 01:29:47 » |
|
To by si tu nechal Branka samotneho voci supom? ...
Ja som to vedel, ze mas kridla...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #926 kedy: 12. Jún , 2010, 01:46:11 » |
|
Tak tak, poslednu dobu sem ani nechodim, obcas ceknem nejake vtipne posty a tak.. Cize vyjebavam sa pomaly na prazdne reci a handrkovanie o somarinach. no comment
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #927 kedy: 12. Jún , 2010, 06:45:07 » |
|
Ja som to vedel, ze mas kridla... Tak tak ja som dobry ako anjelik a ani Red Bull nepijem. PS: Inak ozaj mas nejake lepsie obdobie, ze si sa nam zamiloval?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #928 kedy: 12. Jún , 2010, 07:41:59 » |
|
... PS: Inak ozaj mas nejake lepsie obdobie, ze si sa nam zamiloval?
To by si nepochopil...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|