homar
|
|
« Odpoveď #735 kedy: 10. Február , 2010, 18:15:45 » |
|
dneska mi nejak stale blbne forum, kazdu chvilu to pada, robi to aj inym alebo len mne??
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #736 kedy: 10. Február , 2010, 18:16:08 » |
|
dneska mi nejak stale blbne forum, kazdu chvilu to pada, robi to aj inym alebo len mne??
Nie si sam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #737 kedy: 10. Február , 2010, 18:27:52 » |
|
mne funguje forum uplne normalne bavil som sa o tom s chalanmi z narodneho kontrolneho uradu, nechceli sme to moc este prezentovat ide o to ze je tu taky vladny projekt, postupne odpajame vychodne slovensko od pristupu k foru vzhladom na momentalny pocet prispevkov s nulovou hodnotou.. robili sme prieskum a na zaklade vysledkov statistiky ma presov dokonca minusove vysledky. preto sa budu tieto situacie stupnovat a do polovice tohto roku budeme opat fungovat na 100% cize bez vas. Viac sa dozviete dnes na markize od hovorkyne Silvie Glendovej..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #738 kedy: 10. Február , 2010, 18:30:24 » |
|
mne funguje forum uplne normalne bavil som sa o tom s chalanmi z narodneho kontrolneho uradu, nechceli sme to moc este prezentovat ide o to ze je tu taky vladny projekt, postupne odpajame vychodne slovensko od pristupu k foru vzhladom na momentalny pocet prispevkov s nulovou hodnotou.. robili sme prieskum a na zaklade vysledkov statistiky ma presov dokonca minusove vysledky. preto sa budu tieto situacie stupnovat a do polovice tohto roku budeme opat fungovat na 100% cize bez vas. Viac sa dozviete dnes na markize od hovorkyne Silvie Glendovej..
no to je pekne kua ale ja som z BA, tak nech to slape
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #739 kedy: 10. Február , 2010, 18:44:44 » |
|
to je zastieraci manever aby sa na nic neprislo a nebolo to okate.. ale nehovor to nikomu.. kym tato sprava dorazi dial upom do presova tak ju aj dvakrat zmazem cize si ju kludne precitaj a potom pojde prec..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #740 kedy: 10. Február , 2010, 19:32:52 » |
|
lenze z toho vyplyva, ze ked tam dorazi, tak uz bude jedno, ze ju zmazes, pretoze tam uz dorazila. takze si chytro vymysli nieco lepsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #741 kedy: 10. Február , 2010, 19:33:57 » |
|
o com sa bavite chalani? co k nam ma dorazit?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #742 kedy: 10. Február , 2010, 19:35:08 » |
|
o com sa bavite chalani? co k nam ma dorazit? tlakova niiiiz, vraj vam ma prsat teraz od zajtra
|
|
« Posledná zmena: 10. Február , 2010, 19:35:24 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #743 kedy: 10. Február , 2010, 19:35:18 » |
|
o com sa bavite chalani? co k nam ma dorazit? O vaginalnych parazitoch, ktore k nam pridu z BA.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #744 kedy: 10. Február , 2010, 20:15:36 » |
|
O vaginalnych parazitoch, ktore k nam pridu z BA. hej? kaolko dojde konecne?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #745 kedy: 10. Február , 2010, 20:28:03 » |
|
hej? kaolko dojde konecne? sa nesmej, lebo donesie plny furik tacok s horcicou
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #746 kedy: 03. Marec , 2010, 15:11:25 » |
|
v poslednych mesiacoch zvyknu byvat sem-tam vypadky, pripadne ide forum velmi pomaly tak ako dnes. Ale divne je ze sa na to nikto zatial nestazoval - tak neviem ci je problem u mojho providera, alebo nozaj forum hapruje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brano_
náhodný pocestný
Príspevkov: 90
Gibson, negibson, Jolana je Jolana. :)
|
|
« Odpoveď #747 kedy: 03. Marec , 2010, 15:12:43 » |
|
Problem je na fore. Pravdepodobne hosting nestiha z casu na cas. v poslednych mesiacoch zvyknu byvat sem-tam vypadky, pripadne ide forum velmi pomaly tak ako dnes. Ale divne je ze sa na to nikto zatial nestazoval - tak neviem ci je problem u mojho providera, alebo nozaj forum hapruje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #748 kedy: 03. Marec , 2010, 15:22:10 » |
|
Dnes sa to ....e od rána.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #749 kedy: 03. Marec , 2010, 16:09:09 » |
|
ono je to kvoli tomu ze zakky bol odniest gitaru na musicexpo... ono totiz musi stale niekto slapat na stacionari aby forum fungovalo a dnes ho zial nemal kto zastupit.. je ti odpustene zakky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|