yngwinier
|
|
« kedy: 28. Január , 2009, 14:32:55 » |
|
mam takuto gitaru, tusim odtien farby je trochu iny. Tento nastroj ma gitararom upraveny hmatnik a´la Yngwie - teda hmatnik s vyfrezovanymi ploskami medzi prazcami. Profesionalna praca.
|
|
« Posledná zmena: 28. Január , 2009, 16:20:07 od pista58 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 28. Január , 2009, 14:40:15 » |
|
mam takuto gitaru, tusim odtien farby je trochu iny. Tento nastroj ma gitararom upraveny hmatnik a´la Yngwie - teda hmatnik s vyfrezovanymi ploskami medzi prazcami. Profesionalna praca.
myslis scalopped? ziadne jpm nie su od vyroby scalopped, musis to mat dodatocne dorobene nejakym gitararom
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 28. Január , 2009, 14:46:22 » |
|
myslis scalopped? ziadne jpm nie su od vyroby scalopped, musis to mat dodatocne dorobene nejakym gitararom
vsak pisal ze to ma upravene gitararom
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 28. Január , 2009, 14:48:58 » |
|
ano, mam scalopped hmatnik, aj snimace su tam vymenene. Kvalitny nastroj, ten hmatnik je nieco uplne ine, nez na co sme bezne zvyknuti... super vec, aspon mne sa paci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 28. Január , 2009, 14:49:51 » |
|
ano, mam scalopped hmatnik, aj snimace su tam vymenene. Kvalitny nastroj, ten hmatnik je nieco uplne ine, nez na co sme bezne zvyknuti... super vec, aspon mne sa paci
To ako chces povedat, ze si do JPM dal spravit scalloped hmatnik Aj snimace si vymenil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 28. Január , 2009, 14:50:25 » |
|
Len Kok..si kúpi Petrucciho gitaru a vyrába z nej Malmsteenov dohmat...
ja som ju kupil uz takto upravenu. Kto to bol, co ju dal prerobit, neviem, ale je to aspon uplne originalny kus
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 28. Január , 2009, 14:54:05 » |
|
Odrezat ruky, nohy a hlavu takemu cloveku, co takto doslova DOJEBE gitaru. Tá gitara je takto stavana. Ked ten dotycny chcel scalloped, tak si mal kupit Fender YJM. To je rozum...
|
|
« Posledná zmena: 28. Január , 2009, 14:54:25 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 28. Január , 2009, 14:56:01 » |
|
hm..nuz, ja som ju uvidel v bazari za dobru cenu, tak som nevahal a kupil ju... Mam na haku co, kto a preco urobil. Gitara hra dobre a to je zaklad
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 28. Január , 2009, 15:01:55 » |
|
Odrezat ruky, nohy a hlavu takemu cloveku, co takto doslova DOJEBE gitaru. Tá gitara je takto stavana. Ked ten dotycny chcel scalloped, tak si mal kupit Fender YJM. To je rozum... prepacte za OT, ale neda mi a Malmsteenovi by sie tiez odtal ruky ked si rucne scallopoval prvu gitaru? Velmi to prezivas, je to iba nastroj...scallopovanie nie je ziadne znicenie nastroja...ked to niekomu tak vyhovuje, tak preco nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 28. Január , 2009, 15:03:08 » |
|
prepacte za OT, ale neda mi a Malmsteenovi by sie tiez odtal ruky ked si rucne scallopoval prvu gitaru? ...velka sprenevera voci Leo Fenderovi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 28. Január , 2009, 15:04:33 » |
|
prepacte za OT, ale neda mi a Malmsteenovi by sie tiez odtal ruky ked si rucne scallopoval prvu gitaru? Velmi to prezivas, je to iba nastroj...scallopovanie nie je ziadne znicenie nastroja...ked to niekomu tak vyhovuje, tak preco nie? Aaaaaaaaaaale... ja som nepovedal, ze scalloped je poskodenie nastroja. Hral som na takej gitare, je to super. Ale zasahovat do nastroja, ktory je este aj signature a JE TAK STAVANY - je to trosku divne. Ty si dal ako priklad dost velky extrem. Malmsteen a slovenske pomery...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 28. Január , 2009, 15:08:25 » |
|
Hlavne ten Ibanez nepotrebuje scalloped, je to iný typ krku, už od výroby stavaný na rýchlejšie behy...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 28. Január , 2009, 15:10:16 » |
|
prepacte za OT, ale neda mi a Malmsteenovi by sie tiez odtal ruky ked si rucne scallopoval prvu gitaru? Velmi to prezivas, je to iba nastroj...scallopovanie nie je ziadne znicenie nastroja...ked to niekomu tak vyhovuje, tak preco nie? presne tak preco by si niekto nemohol customizovat signature gitarku? Vsak signature nieje nic "viac" ako bezne modelove rady
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 28. Január , 2009, 15:11:59 » |
|
Vsak signature nieje nic "viac" ako bezne modelove rady Poviem uz len tolko... Nemas pravdu. Hral som na viacerych gitarach od Signature (bez vplyvu) a na radove modely. Ladenie, snimace, celkovo vytuneny nastroj... a dalsich x faktorov... Semish napis nieco.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 28. Január , 2009, 15:17:22 » |