Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
02. November , 2024, 06:23:56
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: OT: polemika o premrstenych cenach  (Prečítané 26033 krát)
0 užívateľov a 18 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #90 kedy: 31. Január , 2009, 14:30:43 »

Ak si ty rad nakupujes gitary s riskom z e-shopov tak dovidenia... Zdravíčko

Netreba sa zas toho nejako zvlast bat. Hlavne u starsich kusov z Ebay, v podstate sa mi to vzdy oplatilo, az na jeden co dosiel zlomeny, ale to uz je celkovo riziko v pripade pouzitia posty. Pokial si v kamennom obchode nemozes pri sebe porovnat aspon 2 alebo 3 kusy rovnakeho modelu, tak to mas skoro jedno. Ved si predsa zistis na nete presne, co si objednavas.
« Posledná zmena: 31. Január , 2009, 14:31:07 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #91 kedy: 31. Január , 2009, 14:30:45 »

Tak neviem o co konkretne ide, ale to je jedno, cize 10-14% percent rozdiel medzi SK a europskym obchodom je nehorazne zdieranie. Zase viem nieco nove.
:)
Tak vies. Radsej si objednam TEN ISTY produkt (nie gitara, ktoru chcem oskusat) za 2000 € ako za 3000 €.  :) Ale ty isto rad priplatis vsak?

Nedam predsa o 1000 € naviac. Nehovor mi, prosim Ta, ze ak by si mal moznost nieco kupit za lacnejsie, tak by si nekupil.  Bleee
Pisem, co sa tyka AMPU. U gitar to je samozrejme inak. Rad BY SOM SI zahral na gitaru pred tym, nez ju na blind kupim.
Zaznamenané

marianguitar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 382

« Odpoveď #92 kedy: 31. Január , 2009, 14:31:00 »

Neprofici ci uz opaleni alebo nie zvacsa cez vikendy nekoncertuju.  Žmurk Na zdravie!
No mozno by si to ty nazval nekoncertovanim, ale pre nich to koncert mozno je...
podstatne je ze si na niecom zdarma zabrnkaju a zamachruju si, napriklad....
Ja len chcem povedat, ze minca ma dve strany...
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #93 kedy: 31. Január , 2009, 14:31:36 »

podla mna 700EUR, co je cca priemerny mesacny plat na slovensko (podla medii) je NEHORAZNE zdieranie

Daj KONKRETNE linky.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #94 kedy: 31. Január , 2009, 14:32:19 »

vies co, ani jednu gitaru co som doteraz mal som NEKUPIL v kamennom shope, lebo som to cez ESHOP zohnal o 30% lacnejsie. A ani jedna nehrala zle, prave naopak
Takze v e shopoch ti absolutne netusiaci zamestanaci ci sukromnici vyberaju lepsie ako v obchodoch kamennych...
Mal si jednoducho stastie...
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #95 kedy: 31. Január , 2009, 14:32:34 »

No mozno by si to ty nazval nekoncertovanim, ale pre nich to koncert mozno je...

ale zase to ma vyhodu ked to predavaju tak to bolo naozaj vybrate z 10 tich kusov  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #96 kedy: 31. Január , 2009, 14:32:41 »

Daj KONKRETNE linky.

ja som len zareagoval na tvojich 10-14% pri cene 3000 EUR, nic viac
Zaznamenané

stoka!
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #97 kedy: 31. Január , 2009, 14:33:17 »

Ved jasne, chapeme sa. :) V kazdom pripade s tymito ustanoveniami ma problem kopa obchodnikov bohuzial. Legislativa sa vzdy snazi aspon tvarit v takychto pripadoch viac na strane kupujuceho, co sa moze tiez zneuzit.    
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #98 kedy: 31. Január , 2009, 14:33:35 »

Tak vies. Radsej si objednam TEN ISTY produkt (nie gitara, ktoru chcem oskusat) za 2000 € ako za 3000 €.  :) Ale ty isto rad priplatis vsak?

Co sa tyka tejto temy, nenapisal si tie konkretne odkazy ani na viac vyziev, takze tym padom pre mna je tato debata uzatvorena. Bud mam argumenty, alebo len pod*ebu*em z dlhej chvile, alebo som ticho.

Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #99 kedy: 31. Január , 2009, 14:34:18 »

Takze v e shopoch ti absolutne netusiaci zamestanaci ci sukromnici vyberaju lepsie ako v obchodoch kamennych...
Mal si jednoducho stastie...

hovno a nie stastie. Takych gitar som drzal v ruke nie 1,2, ale 15-20 a vsetky hrali dobre
Zaznamenané

stoka!
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #100 kedy: 31. Január , 2009, 14:34:25 »

ja som len zareagoval na tvojich 10-14% pri cene 3000 EUR, nic viac

Odniekial si vytiahol cislo 700 EUR rozdiel, tak ho doloz linkami...
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #101 kedy: 31. Január , 2009, 14:34:32 »

Zle prirovnanie!
Resp. nie presne, lebo to je rozdie o 50% ceny.
Ak by bol rozdiel 5 - 10% ceny, tak by som si ho kupil asi tam,kde je bud krajsia predavacka alebo, ak tam nie je rozdiel, urcite by som dal prednost predajni, ktora robi pre zakaznika aj nieco navyse...
A v mojom pripade je to tadalsia aktivita... U chceba neviem teraz narychlo najst zrovnanie, ale napr. ak by som kupoval PC alebo notebook,tak by som dal prednost predajni, kde mi poskytnu ämne alebo aj inym) aj dalsie sluzby. U nas napr. prave takuto predajni compov mame a chodi prave preto len tam. cenu si sice na nete overima poviem ju panovi, ale ak tam nie je velky rozdiel, dam zarobit jemu, prave pre to co poskytuje popri obchodnovani navyse...
Ak an tomuto nerozumies, tak neviem. ty mozno odomna rady nepotrebujes ale je kopu inych, ktory ju radi privitaju, ci uz vo forme fakt obycajnej rady alebo vo forme nejaky urobenych ukazok nastrojov, aparatur atd...

ved ale co stale riesis? Netahaj prosim ta vsade vztah mna a teba, resp to ci ja potrebjem alebo nepotrebujem od teba radu. ja nebudem platit za 1 radu 1000 sk alebo este aj viac. ked budem chciet radu, nebudem sa pytat obchodnika, ktory sa ma snazi presvedcit, ze jeho obchod je najlepsi na svete (nenarazam teraz na teba). ja ked chcem radu, napisem na akekolvek nezavisle forum, resp nezainteresovanemu cloveku, ktory sa v tom vyzna...
Zaznamenané

stoka!
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #102 kedy: 31. Január , 2009, 14:35:08 »

Ved jasne, chapeme sa. :) V kazdom pripade s tymito ustanoveniami ma problem kopa obchodnikov bohuzial. Legislativa sa vzdy snazi aspon tvarit v takychto pripadoch viac na strane kupujuceho, co sa moze tiez zneuzit.    
OK, tento blog by fakt mal ist presunut/ do inej temy, v teme mesiny sme tu dost zaOT-ckovali..
Nist chvopy, idem nieco poprogramovat na straky, tak zase niekedy...
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #103 kedy: 31. Január , 2009, 14:36:07 »

Co sa tyka tejto temy, nenapisal si tie konkretne odkazy ani na viac vyziev, takze tym padom pre mna je tato debata uzatvorena. Bud mam argumenty, alebo len pod*ebu*em z dlhej chvile, alebo som ticho.

http://guitare.playback-europe.com/mesa_boogie-mark_five_head-53746.html
 Som frajer
Zaznamenané

marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #104 kedy: 31. Január , 2009, 14:36:36 »

ved ale co stale riesis? Netahaj prosim ta vsade vztah mna a teba, resp to ci ja potrebjem alebo nepotrebujem od teba radu. ja nebudem platit za 1 radu 1000 sk alebo este aj viac. ked budem chciet radu, nebudem sa pytat obchodnika, ktory sa ma snazi presvedcit, ze jeho obchod je najlepsi na svete (nenarazam teraz na teba). ja ked chcem radu, napisem na akekolvek nezavisle forum, resp nezainteresovanemu cloveku, ktory sa v tom vyzna...
Este teda na zaver: TY SI TY, nie ini, mozno menej skuseni... howgh
Mi ziaden vztah spolu nemame...  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 31. Január , 2009, 14:37:34 od marianguitar » Zaznamenané

Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.105 sekund, 22 otázok.