Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
02. November , 2024, 06:21:10
Strán: 1 [2] 3 4 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: OT: polemika o premrstenych cenach  (Prečítané 26020 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #15 kedy: 31. Január , 2009, 09:25:24 »

Čo to trepeš. Kto tu hovorí o nejakom slovenskom plate...? Huh! ?§!.
A Mark V určite nie je oproti iným mesinám predražený. Žmurk
:)
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #16 kedy: 31. Január , 2009, 09:41:04 »

vzhladom na to, kam sa dolar za rok posunul si myslim, ze 3000 Eur je zdieranie.. kebyze daju takyto list price pred rokom a pol na nu tak poviem uff je to drahe, ale tak to zial je.. dnes je to ale uplne inak! A co som tym chcel povedat? Jaj uz viem.. Ze ak to stoji 2000 USD v Amerike a u nas nazvime to Europou (aj ked mne to evokuje Malu Aziu za cias Troje) je to posranych 3000 Eur, tak to nazvem zdieranie zo strany obchodnikov u nas..
Zaznamenané

marianguitar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 382

« Odpoveď #17 kedy: 31. Január , 2009, 09:48:09 »

vzhladom na to, kam sa dolar za rok posunul si myslim, ze 3000 Eur je zdieranie.. kebyze daju takyto list price pred rokom a pol na nu tak poviem uff je to drahe, ale tak to zial je.. dnes je to ale uplne inak! A co som tym chcel povedat? Jaj uz viem.. Ze ak to stoji 2000 USD v Amerike a u nas nazvime to Europou (aj ked mne to evokuje Malu Aziu za cias Troje) je to posranych 3000 Eur, tak to nazvem zdieranie zo strany obchodnikov u nas..
Nechcem polemizovat o zdierani ci nezdierani zakaznikov obchodnikmi. Len som chcel dat do pozornosti vyvoj dolaru za posledne mesiace /od leta/ kde zacala jeho hodnota rast aj napriek tomu /alebo prave pre to  Huh! / takze aj nakupne ceny z augusta 2008 a dnes su niekde inde...
A potom znamy postreh dlhodoby....
Amici si vzdy pocitali USA Dolar a EURO 1:1 a to aj v dobe, ked dolar bol uplne max. dole.
Osobne si myslim, ze amici su ovela vacsi zdieraci /celosvetovy/ ako je EU. Len prosim nepytvajme to teraz horom/dolom  Na zdravie!
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #18 kedy: 31. Január , 2009, 09:48:40 »

Na zdravie!
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #19 kedy: 31. Január , 2009, 09:49:23 »

Osobne si myslim, ze amici su ovela vacsi zdieraci /celosvetovy/ ako je EU. Len prosim nepytvajme to teraz horom/dolom  Na zdravie!
Na zdravie!
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #20 kedy: 31. Január , 2009, 09:51:15 »

Nechcem polemizovat o zdierani ci nezdierani zakaznikov obchodnikmi. Len som chcel dat do pozornosti vyvoj dolaru za posledne mesiace /od leta/ kde zacala jeho hodnota rast aj napriek tomu /alebo prave pre to  Huh! / takze aj nakupne ceny z augusta 2008 a dnes su niekde inde...
Amici si vzdy pocitali USA Dolar a EURO 1:1 a to aj v dobe, ked dolar bol uplne max. dole.

s tymto sa viem stotoznit.. mnoho spolocnosti to tak aj rata ze USD:Eur je 1:1.. cize predpokladajme teda, ze MB stanovili konkretnu cenu pre EU trh a je to tah z ich strany.. to je vlastne zas len dokaz, ze len Euro ich dokaze vytiahnut hore.. potrebuju z nas vymacknut eurase, aby za ne mali kopec tych ich bezcennych papierikov.. jaj, dolare sa to vola
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #21 kedy: 31. Január , 2009, 09:53:19 »

no to si trochu vedla poznaš vobec ako obchody funguju???vieš čo všetko musia zaplatit kym to sem dostanu,myslim nie prepašovat ale oficilne dotrepat a ešte na tom zarobit..mysliš že ich vo  finalne vide 2000dolarov a predaju za3000€Huh!? to je na zasmiatie,otvor si stym biznis a potom sem napiš za čo to predavaš Zdravíčko Zdravíčko Zdravíčko ja by som to nekupil ani za 1000dolačov ,lebo mne sa to nepači,nikdy neporovnavajte ceny tam a tu,alebo chodte žit tam, amici ale v priemere malo zarabaju,nemyslim Brad Pitt Zdravíčko
« Posledná zmena: 31. Január , 2009, 09:58:34 od joe » Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #22 kedy: 31. Január , 2009, 09:55:13 »

presne problem je tam nie tu,my sme jebli že to od nich berieme nech si všetky svoje americke sračky nechaju doma a budeme mat pokoj
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #23 kedy: 31. Január , 2009, 10:24:21 »

az tak malo nezarabaju, minimalna mzda pred troma rokmi bola okolo 1280 $ mesacne. priemerne je to od 1500$ do 2300$ za prace v sluzbach, od 2000$ v administrative a profesionalnych pracach. Kedze teraz sa znizili minimalne mzdy v celej USA, cakam ze sa to vratilo  na uroven zpred 3-4 rokov.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #24 kedy: 31. Január , 2009, 10:33:25 »

Tak ale potom nehysterizujme predajcov a obchodnikov v EU, aj ked niekedy je to opravnene...
Me sa len paci ako sa kyda na kamenne obchody a dovozcov, ze zdieraju,lebo v toma alebo tom E Shope to maju lacnejsie...
Je to zase len podraz zo strany E Shopov, nakolko co je vo vacsine pripadoch E Shop  Huh!
Manus za PC ponuka veci /obrazky/ na svojich strankach a ked sa niekto ozve uz aj vola obchodnika /dovozcu/ aby mu to poslal, najlepsie cim skor helikopterou, zadarmo , nie na jeho naklady, najlepsie, keby to mali hned do minuty u seba, aby prelepili etiketu, pripadne strhli ju a nalepili svoju a hajde k zakaznikovi...  Neser ma!
Skladove zasoby a tym padom financie v tom ziadne resp. minimalne v HW a SW okolo PC a netu, takze potom, ked dostanu standardny VO rabat, tak si z neho nechaju 2 - 3 % a smeju sa obchodníkom /kamennym obchodom/, ktore toto urobit nemozu, lebo by neprezili s takou marzou /musia totizto platit najmy a zamestnancov,nove kasy, predpisy, a co ja viem co. Na to potrebuju t marzu bytostne vyssiu ako E shop...  Nechajte ma vydýchať
Ak to takto pojde a ludia budu rozmslat tak ze ak to ma E shop lacnejsie /nehovorim o velkych rozdieloch/ tak to kupim tam, tak zanedlho uz nebudu at moznost si osbne nic vyskusat, lebo kopu kamnnych obchodov zavre...
TO CHCETE Huh!  Huh!  Huh!
Uznavam E Shopy v ramci firiem, ktore maju aj kamenne obchody, nie take ako som pisal...  Na zdravie!
Ty kokso ale som za OT-ckoval, toto by patrilo do temy o E Shopoch  No hanbím sa..
« Posledná zmena: 31. Január , 2009, 10:37:09 od marianguitar » Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #25 kedy: 31. Január , 2009, 10:34:59 »

az tak malo nezarabaju, minimalna mzda pred troma rokmi bola okolo 1280 $ mesacne. priemerne je to od 1500$ do 2300$ za prace v sluzbach, od 2000$ v administrative a profesionalnych pracach. Kedze teraz sa znizili minimalne mzdy v celej USA, cakam ze sa to vratilo  na uroven zpred 3-4 rokov.

ked z tej vyplaty poplati vsetky uvery co ma na ktore si z dalsej banky zobere kreditku aby v inej z nej nou splacal pozicku tak to plat na vysokej urovni.  
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
musicman
inventár podniku

« Odpoveď #26 kedy: 31. Január , 2009, 10:37:29 »

Tak ale potom nehysterizujme predajcov a obchodnikov v EU, aj ked niekedy je to opravnene...
Me sa len paci ako sa kyda na kamenne obchody a dovozcov, ze zdieraju,lebo v toma alebo tom E Shope to maju lacnejsie...
Je to zase len podraz zo strany E Shopov, nakolko co je vo vacsine pripadoch E Shop  Huh!
Manus za PC ponuka veci /obrazky/ na svojich strankach a ked sa niekto ozve uz aj vola obchodnika /dovozcu/ aby mu to poslal, najlepsie cim skor helikopterou, zadarmo , nie na jeho naklady, najlepsie, keby to mali hned do minuty u seba, aby prelepili etiketu, pripadne strhli ju a nalepili svoju a hajde k zakaznikovi...  Neser ma!
Skladove zasoby a tym padom financie v tom ziadne resp. minimalne v HW a SW okolo PC a netu, takze potom, ked dostanu standardny VO rabat, tak si z neho nechaju 2 - 3 % a smeju sa obchodníkom /kamennym obchodom/, ktore toto urobit nemozu, lebo by neprezili s takou marzou /musia totizto platit najmy a zamestnancov,nove kasy, predpisy, a co ja viem co. Na to potrebuju t marzu bytostne vyssiu ako E shop...  Nechajte ma vydýchať
Ak to takto pojde a ludia budu rozmslat tak ze ak to ma E shop lacnejsie /nehovorim o velkych rozdieloch/ tak to kupim tam, tak zanedlho uz nebudu at moznost si osbne nic vyskusat, lebo kopu kamnnych obchodov zavre...
TO CHCETE Huh!  Huh!  Huh!

ved aj vy mate E shop  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 31. Január , 2009, 10:38:20 od musicman » Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #27 kedy: 31. Január , 2009, 10:39:44 »

ved aj vy mate E shop  Bavím sa skvele
Mame, ale ten je podoprety zasobami tovaru a to je rozdiel...
Zaznamenané

musicman
inventár podniku

« Odpoveď #28 kedy: 31. Január , 2009, 10:40:15 »

Mame, ale ten je podoprety zasobami tovaru a to je rozdiel...

to si tam potom dopisal sorry inak by som nereagoval
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #29 kedy: 31. Január , 2009, 10:41:45 »

na to že su Big america" zarabaju malo a všetko je pre nich drahe a z Europy ktora ani nevedia kde je sa idu dosrat,dojebavaju po všetkych strankach cely svet,a my sa z nich sice neviem z čoho ideme dosrat Zdravíčko
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 4 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.092 sekund, 23 otázok.